- Konu Sahibi SirriEyvan
- #50.401
Teşekkür ederim ölçümler bazen tutmuyirmus.Canim benim kilo ayni cikti boyu 1cm fazla cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim ölçümler bazen tutmuyirmus.Canim benim kilo ayni cikti boyu 1cm fazla cikti
Annem bebek memeyi almadan dediBebege verdikten once mi sonra mi, herkes ayri bisey diyoda![]()
Bende onlardan aldım. Umarım kolay bir doğum olur. Az kaldı.Zaten ameliyat sonrasi hasta bezi bağlıyorlar kanama da oluyor tabi hasta bezi de ise yarar ben hastaneden cikarken dependin camasir gibi olan hasta bezini kullandim cok rahat ettim
Maşallah darısı başıma ☺Canım bana yazmamışsın ama görünce cevaplıyım dedim hiç korkma bende fıtık ve skolyoz oldugu halde bas agrısı da bel agrısı da olmadı şükür ameliyatta basımı da oynattım onunla alakası yok bence ameliyattan sonra yarı oturur sekılde yattım bide bebek anestezıden 5_10 dk sonra doguyor dıkısler de en fazla 10_15 dk suruyor yani toplamda 20-25 dk anca sürüyor sonda da benim sabah dogum oldu aksam cikarip yürüttüler canim
Benimde kısmetse sabah saat 9.30 da olacak aksamada sonda çıkarılır demekki.Ben öğlen ameliyat oldum gece 12de çıkardılar sondayi.altını hiç görmedim yaptılar inan bilmiyorum.ama kan falan yoktu.sanırım tampon falan taktılar.12dede yürüttüler aynı zamanda.depent çok ise yaradı.
Medikal park canim senSeninle aynı hastaneye gidiyoruz sanırım
Gece gitmiştiBence doğum yapmıştır çok zaman geçti çünkü.
Tesekkur ederimAnnem bebek memeyi almadan dedi
Evet baya oldu dogurmustur diye tahmin ediyorum. Inşallah sağ salim kurtulmuslardir.Gece gitmişti
İnşallahEvet baya oldu dogurmustur diye tahmin ediyorum. Inşallah sağ salim kurtulmuslardir.
diyarbakırdayım ben.evet öyledir şüphesizcanim ben devlette yaptım, ebe doğurttu beni. Her şehire göre değişiyordur tabii.
Banada hastahanede hasta bezi.verdiler ama depend kilotları ile çok rahat.ettim halen evde bile kullanıyorum arada.giyip kayarmı sızar mı düşüncem.olmuyor suyum geldiğinde de hastanaheye giderken ondan giydim.Zaten ameliyat sonrasi hasta bezi bağlıyorlar kanama da oluyor tabi hasta bezi de ise yarar ben hastaneden cikarken dependin camasir gibi olan hasta bezini kullandim cok rahat ettim
Çok olumsuz bi tarafı yok aslında canım gözün korkmasın. Doktor da girse aynı şeyi yapacak normal doğumda açıkçası. Ben bişey anlamadım doğumda. Köprücük kemiği kurılmış benim kızın ama ebeden mi yoksa sonradan mı oldu bilemediğimden birşey diyemeyeceğim.diyarbakırdayım ben.evet öyledir şüphesiz
genelde oluumsuz anlatırlar bu da can sıkıcı![]()
gögüs koruyucu kalkan yara olmadan ilk dönemi atlatmamı sağladıKizlar iyi aksamlaar biz ewimize geldik coksukur. Gecmisi okuyamadim, insallah herkes iyidir. Sariligimiz biraz yuksek cikti bebegim istahsiz ememiyo uzgunum cok, insallah yoluna girecek hepsi, hastaneden cikmadan 50gr daha wermis insallah duzelir. Bekleyen annelerde bir an once kavussunlar insallah meleklerine. Gogus yarasi icin care warmi kremler disindabiri soylesin lutfen
![]()
Canim onu nasil kullandin?gögüs koruyucu kalkan yara olmadan ilk dönemi atlatmamı sağladı
diyarbakırdayım ben.evet öyledir şüphesiz
diyarbakırdayım ben.evet öyledir şüphesiz
Hicbir belirtim yok bacim fillermiydi 11 ay gebelik yasayan onlara donduk:)Paytipo naber?Doğum belirtin var mi?