- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #50.441
Kızlar merhaba sabah 7De oğluşuma kavuştm çok şükürr.. 3670 doğdu teyzelerii bal dudaklımm...
Dün gece duş aldım sıcak suyla üstümü giyerken birden 12 de suyum geldii sonra 1.5 gibi sancılarm başladı hemde hemen 5 dk da bir sabah 4.5 a kadar sancımı evde çektim hastaneye girdigimde bi 8 cm vardı maaşallah ama ogluşum cok yukardaydı sonrasda ıkınmalarm geldikcee ıkınmaya başladm hemen indi bebiş ve doğum yaptm şükürler olsun darısı bütn bekleyenlere
Masaallah ya cok guzel bi dogum olmus. Saglikla buyut kac haftalikken oldu simdi ?
evet memorial bayağı pahalı, Genesise gidiyordum zaten fiyat fazla gelince yeni dünyaya uğrayacam bugün bakalım orası nasıl.sen hangisine gidiyorsun?
Ben sultana gittim sonra bayagi saglik sorunlari yasayinca bi kac kere genesise gittim ama ikisininde hizmeti ayni ama genesis daha temiz ferah orasi ayri. Ben sultanda zeynebede ozgur beyede gittim ikiside cok iyi ilgili dr.lar ama coook kalabalik devlet hast.farki yok.
Ben dogum icin annemin yanina geldim d.bakirda kalsaydim sultanda dogururdum cnm.