- Konu Sahibi SirriEyvan
- #51.201
Sağol canım :)Evet aparati ayri satiliyor bn hepsini 800 e aldim kampanyaya girmisti bi ara e bebekte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım :)Evet aparati ayri satiliyor bn hepsini 800 e aldim kampanyaya girmisti bi ara e bebekte
cnm ben basuru soyledim kadin doguma protolog diye krem yazdi ama cok faydasini goremedim memesi inmedi o yuzden carsamba gunu genel cerrahiye gidecegim gecirecek birsey verirse sana yazarimbenimde 13. Günüm canım, bende basur oldum dışarı meme çıkmış 3 tane doğumdadoğumdan beri doğal olarak hiç tuvalete çıkamadım 2 kere lavman kullandım şimdi de magnese calsee die bi ilaç var onu içip îshal gibi çıkıyorum anca
dikişlerimin bi günü bi gününü tutmuyo tam iyileşti derken yine sancılanıyorum. Perş kontrolüm var bakalım ne dicek
bende artirayim o zaman ya birde ben ped kullanamadim terletiyo sanki dikisler sizliyo depent kullaniyorum1 kez azdır yaa.ben her ped değiştirdiğimde batikonla temizliyodum günde 7 8 sefer.1 haftada düzeldi.sık pansuman yap bence rahatlatıyor hem.
Yok baktırmadım bende yiyorum. ne yiyeceğimi şaşırdım cidden:S en iyisi kendimi dinlemek galibaCnm şekerini ölçtrdünmü doğumdan sonra benimde şekerim vardı ama ölçtürmedim hiç dikkatte etmiyorum yiyorum.soğuk bişey içme evet dondurmada yeme kırkgün soğuk yenmemesi gerekirmiş bebek için değil kendin için ama ben diğerlerine dikkat etmiyorum gaz yaparmı yapmazmı die yiyorum alışsın die zaten gazlı dikkat etsemde gazlı sadece asitli içecek içmiyorum(kola,gazoz vs)
Bizimde wee bütün bebişler wee istemiyor sanırım.damaksız mı hmm onuda deneyelim yoksa göğüs ucum kopacak ya:SBi wee aldik cnm damakli. Ama 1yasa kadar damakli kullanilmazmis. Damaksiz kullanmak gerekirmis ondan alcaz. Tutuyo az bucuk isteee. Avrnt fln dene istersen cnm
Ben bugün gittim ikisine de baktı ama bakması normal yaniDoğumdan sonra iyice psikolojim bozuldu canım ya korku haline geldi. Bakarsa da baktırmam o zaman![]()
Emzik alsana bizim kide birakmiyor du meme. Gaz oluyo bod emiolar bazenBir de süt yapıp, gaz yapmayan bir şeyler biliyormusunuz canlarım? Benim kızım malesef çok gazlı. Ne yesem gazı oluyor. Sürekli emmek istediğinden gazını daha çıkaramadan yeniden emiyor o da birikiyor tabi napıcaz bilemiyorum. Bu sabah epey gaz çıkardı büyük adam gibi 4-5 kez çıkardı ama yine de ıkınıyordu. Kakasını da yaparken zorlanıyor artık. Öyle olunca gazı da çıkamıyor tabi. Sadece anne sütü alıyor. Napsak bilemedim.
Masallah kac kg doğmuştu nekadar kg almis annesiKizlar 1 aylik asijizdan geliyoruz 4050 kg 51 cm olmus kizim![]()
Nuna aldım cnm oto koltuguyla beraber. Kullanmak icin sabirsizlaniyorm. Ztn e bebekte en begendigimde oydu. Biz araba oto koltugu ana kucagi besik dordunu 1200tl.ye aldik.Ayrı ayrı yazdım ama bir sorum daha olacak size; bebek arabası olarak onerileriniz nelerdir? Gönül ister concord neo ama maleseef cebimize uymuyor.
Uygun fiyatlı, kullanımı kolay, travel sistem düşünüyorum. Almayı düşünmüyordum aslında bebek arabası ama portbebe de taşıyamam 1ay sonra diye düşündüm. Hem gezmesi de rahat olur bebek arabasıyla.
E bebekte nuna peep indirime girmiş fakat ana kucağı yok. Aslında o hoşuma gitti ana kucağı da olaydı.
Tavsiyelerinizi bekliyorum <3
canım emzirdikten 2 saat sonra sütünü sağım ne kadar olduğuna baktın mı?selam arkadaşlar bebeğim 27 günlük oldu ama bende ne gece ne gündüz bıraktı sezeryan oldum zorlanıyorum gazdanmı neden bilmiyorum çok ağlıyor sütüm de yetmiyor ne yapıcağımı sasırdım bi tavsiyeniz varmı bu arada bebeğim 4800 doğdu acaba sadece süt yetmiyormu mama takiyesi yapıyorum
2900 48 cm dogmustu canmMasallah kac kg doğmuştu nekadar kg almis annesi
Ben suan humana kullaniyorum ve cok cok memnunum galaktagoyu bilmiyorum hic arkadasimsüt artırmak için Humana stil mi galaktago damla mı alsam fikri olan var mı?![]()
Canim bende nuna ivvi aldim, cok guzel ve manewrasi iyi, anakucagiyla birlikte 2000 tlden 1500 tl ye dusmustu hellobaby de. Bi bak istersen.Ayrı ayrı yazdım ama bir sorum daha olacak size; bebek arabası olarak onerileriniz nelerdir? Gönül ister concord neo ama maleseef cebimize uymuyor.
Uygun fiyatlı, kullanımı kolay, travel sistem düşünüyorum. Almayı düşünmüyordum aslında bebek arabası ama portbebe de taşıyamam 1ay sonra diye düşündüm. Hem gezmesi de rahat olur bebek arabasıyla.
E bebekte nuna peep indirime girmiş fakat ana kucağı yok. Aslında o hoşuma gitti ana kucağı da olaydı.
Tavsiyelerinizi bekliyorum <3
bebişim ya şimdi gördüm hayırlı olsun maşallah hemde normal olmuş allah analı babalı büyütsün bahtı kaderi güzel olsun darısı başıma artıkKizlar ben de doğum yaptim pazartesi normal oldu bebekle uğraşmaktan giremedim:)
Bebekleriniz uykuda kusuyo mu anneler. Yan mi yatırıyotsunuz