2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
30 cc 30 ml yani aynı şey canım. Suyunu kaynat soğut koy biberona Ara ara ver. Biberon olarak avent naturl var, anne göğsüyle uyumlu. Onu al istersen. Suyu her gün tazele bide canım
Az once werdim 30ml emdi sukur bi kasikra su werdik. Bsy daha sorcam kac saatte bir ne kadar wermeliyim. Cok soru sordum ama kusura bakma:oops:

30 cc 30 ml yani aynı şey canım. Suyunu kaynat soğut koy biberona Ara ara ver. Biberon olarak avent naturl var, anne göğsüyle uyumlu. Onu al istersen. Suyu her gün tazele bide canım
Biberonda mamajoonun kullsniyorm peis maddesi falan icermiyo. Anne gogus ucuna yakinmis oylelikle almistk fuardan. Insallah biberona alismaz cok korkuyorm :( ablamlarda kasikla wer diyolar napim sasirdim :'(

Az once werdim 30ml emdi sukur bi kasikra su werdik. Bsy daha sorcam kac saatte bir ne kadar wermeliyim. Cok soru sordum ama kusura bakma:oops:
Canım 2-3 saatte bi ver, baktın cuk cuk alıyo daha fazla ve sık verebilirsin, bebeğine göre ayarla yanî.
Biberonda mamajoonun kullsniyorm peis maddesi falan icermiyo. Anne gogus ucuna yakinmis oylelikle almistk fuardan. Insallah biberona alismaz cok korkuyorm :KK43: ablamlarda kasikla wer diyolar napim sasirdim :'(
alışmaz canım, eski biberon gibi deil ki bunlar, anne memesi gibi, zaten 1 hafta sonra kendi memeni de vermeye başlayınca bişicîk olmaz. Sen üzülme yeter, hisseder o ;)

Kızlar benim sol gögsümden daha cok süt geliyo tas gibi oluyo sagdan da geliyo ama soldan daha fazla geliyo sol taraf daha cok büyüdu orantısız oldu gögüslerim böyle olan varmı sağ tarafı daha çok mu sagsam yoksa dolmasını mı beklesem bilemedim

Kizlar bebegim uykusunda surekli ikiniyor ikinmiyor resmen boguruyo fun gece uyuadik hic surekli meme istiyo bide emerken tikaniyo bogulclms gibo oldu cok korktum sizdedr oluyomu bu sikayeyler gazi vardir diye zinco kullan dedi dr ama yavrum uykusuz iki gundur

Kızlar benim sol gögsümden daha cok süt geliyo tas gibi oluyo sagdan da geliyo ama soldan daha fazla geliyo sol taraf daha cok büyüdu orantısız oldu gögüslerim böyle olan varmı sağ tarafı daha çok mu sagsam yoksa dolmasını mı beklesem bilemedim
Aynı benimde sol küçücük sağ kocaman biri 85 beden biri 90 oldu belki daha büyük.

Bizi
Kizlar bebegim uykusunda surekli ikiniyor ikinmiyor resmen boguruyo fun gece uyuadik hic surekli meme istiyo bide emerken tikaniyo bogulclms gibo oldu cok korktum sizdedr oluyomu bu sikayeyler gazi vardir diye zinco kullan dedi dr ama yavrum uykusuz iki gundur
Bizimki de ıkınıyo uykusunda canım napcaz böyle bilmiyorum

Canım zorlu bir surec gecirdik. Koskoca 9 ay dogum lohusalik bide bebek bakiyoruz senin ilk bebegindi yanilmiyorsam daha zor oluyor Ama hepsi gececk bebegin biraz buyusun hersey duzene girecek insalah :KK54:

Bende haplara guvenmiyorum kontrole gidince doktoruma da soracm bakalim o ne dicek

Valla hiç gecmicek gibi sürekli esime beni seviyomusun beni begeniyomusun demekten bıktım adamda bıktı bide esimle bi yere giderken yada yv de bise izlerken acaba nereye bakıyo acaba o kadını mı begendi gözü dısarı mı kayıyo diye düsünüyorum ne olacak bu halim her seyden nem kapar oldum fazlasıyla kıskançlık var suan bende sizlerde de var mı ben abartıyor muyum

emzik kullanan var mı erken mi yoksa?
benim miniğim memeyi emzik gibi hiç bırakmıyor gören de ne kadar çok emiyor der...
sürekli yapışık ikiz gibiyiz hiç bişeye vakit bulamıyorum artk..:KK43:

Cnm ben 3 gündür vermeye basladım ve rahatladım sabahtan aksama aksamdan sabaha kadar memede uyumak istiyo cektigim an çıglığı basıyo yatağina koyarken gözünü acıyo meme arıyo doydugu halde yine agzında meme istiyo ben vermek istemedim annem cok dedi ver diye yok diyodum baktim olacak gibi degil verdim massallah hic atmadi hemen aldı simdi emziriyorum yatagına koyuyorum emzigini veriyorum onunla uykuya dalıyo uyuyunca geri kendi atıyo zaten emzigi

Valla hiç gecmicek gibi sürekli esime beni seviyomusun beni begeniyomusun demekten bıktım adamda bıktı bide esimle bi yere giderken yada yv de bise izlerken acaba nereye bakıyo acaba o kadını mı begendi gözü dısarı mı kayıyo diye düsünüyorum ne olacak bu halim her seyden nem kapar oldum fazlasıyla kıskançlık var suan bende sizlerde de var mı ben abartıyor muyum
Ah canim bendede var o dediginden. Durduk yere Kiskanclik acayip kuruntulara sürüklüyor insani. Dusunsene bedenime uyan kiyafetim bile yok suan. Bebege bakmaktan alışverişe cikamiyorum. E hamilelk oncesi kiyafetlere giremiyorum. Saclarim rofleydi son roflemin uzerinden 1 yil geçti tam. Sacimin yarisi siyah yyarısı sari. Güzel gorunemiyorum iste ama ne yapalim. Bari sarkik göbek olmayaydi. Offff actirmmayin agzimi:)))) biz bide herifle 10 aydir kardes kardes yasiyoruz son 8 gun dur bakalim:-)

Kizlar gaz icin bebeginixin karnina saat yonunde masaj yapin rahatlatiyor.
Banyo sonrasinda da yagli masaj yapin hergun.

Birde kendiniz hergun tane kimyon yutun, gazi cikariyor. Gunde 3 lt su icip, rezene cok icilecekmis.
Ben deniyorum ise yariyor.

Gun icinde ciplak teninize yatirip uyutun biraz orda. Huzurlu Hissediyorlar.

Canım aynı durum bizdede var sürekli ıkınıyo ama yenidoğanda normalmiş. Bizimkide çok tıkanıyo ben hemen iki kaşının arasına baş parmağımla masaj yapıyorum geçiyor. Geçmezsede hemen kaldırıp sırtına vuruyorum hafiften

Back
X