- Konu Sahibi SirriEyvan
- #56.221
1,5 saatti r uyanığız  derdi ne bilmiyorum, huysuz. Burnu tıkalı gibi, temizledim bişi yok, ama rahat nefes alamıyo. Nezle mi ettim acaba bebemi
 derdi ne bilmiyorum, huysuz. Burnu tıkalı gibi, temizledim bişi yok, ama rahat nefes alamıyo. Nezle mi ettim acaba bebemi 

derdi ne bilmiyorum, huysuz. Burnu tıkalı gibi, temizledim bişi yok, ama rahat nefes alamıyo. Nezle mi ettim acaba bebemi

bayadir giremedim arkadaslar SeSeEl arkadasim oncelikle gecmis olsun bendede cok oldu en son cozumum sacmada gelse ters emzirmek oldu internetten biraz arastrrsan bulursun bebegi koltuk altindan emzreceksin bide oyle dene ama bi yandan sicak kompreste yap sicak su torbasi koyabilirsen oda iyi gelir insallah sanirim gogus ateslendigi icin gogus ucuda yara oluyor bendede oldugunda gogusucum  tekrar yara olmstu
bayadir giremedim arkadaslar SeSeEl arkadasim oncelikle gecmis olsun bendede cok oldu en son cozumum sacmada gelse ters emzirmek oldu internetten biraz arastrrsan bulursun bebegi koltuk altindan emzreceksin bide oyle dene ama bi yandan sicak kompreste yap sicak su torbasi koyabilirsen oda iyi gelir insallah sanirim gogus ateslendigi icin gogus ucuda yara oluyor bendede oldugunda gogusucum  tekrar yara olmstu bu arada bu sferde tasinma yerlesme ise baslama evrelerinden gectgim icin yazamadim bi ara 80 sayfa gecmsi okudum
bu arada bu sferde tasinma yerlesme ise baslama evrelerinden gectgim icin yazamadim bi ara 80 sayfa gecmsi okudum cok seyler yazilms coguna yazabilseydm yazmak istedgim seyler vardi ama gecms oldu artik
cok seyler yazilms coguna yazabilseydm yazmak istedgim seyler vardi ama gecms oldu artik herneyse bizde 4.ay asilarimizi olduk cok sukur rahat atlattik rotavirusunde 2.dozunu yaptrdik bende doguya geldigim icin mecbur calismaya basladim suan icin babasiyla donusumlu bakiyrz ama kisa zamanda bakiciya gidecek yavrum
herneyse bizde 4.ay asilarimizi olduk cok sukur rahat atlattik rotavirusunde 2.dozunu yaptrdik bende doguya geldigim icin mecbur calismaya basladim suan icin babasiyla donusumlu bakiyrz ama kisa zamanda bakiciya gidecek yavrum oglum suan 7.700 kilo 65 cm. boyda
oglum suan 7.700 kilo 65 cm. boyda hala sadece anne sutu aliyor sagarak gunluk sut birakiyorm zaten ogleye kadar oldgu icin idare ediyrz ek gidayi soracak bir doktorumz yok burda ama gelmeden once doktorumza sordugumz uzre 5 ayi bitince yavas yavas baslamayi dusunuyorm.Artik baya baya oturmak istesede sadece kucagmda oturur pozisyonda kisa sureli tutuyorm.onun icinde bi sure daha beklemeyi dusunuyorm bu arada bebegi hasta olan arkadaslarada buyuk gecms olsun.insallah hepsi biran once atlatr
hala sadece anne sutu aliyor sagarak gunluk sut birakiyorm zaten ogleye kadar oldgu icin idare ediyrz ek gidayi soracak bir doktorumz yok burda ama gelmeden once doktorumza sordugumz uzre 5 ayi bitince yavas yavas baslamayi dusunuyorm.Artik baya baya oturmak istesede sadece kucagmda oturur pozisyonda kisa sureli tutuyorm.onun icinde bi sure daha beklemeyi dusunuyorm bu arada bebegi hasta olan arkadaslarada buyuk gecms olsun.insallah hepsi biran once atlatr