Cook sukur.evet edelim dua.birbiri ardndan edilen dua kabul olurmus.bakalm ayni gunlerdemi olacaklar .rabbim o gunleri gostersiiiin.simdi 1ay sonra kontrol var heyecandan cok stres var bendeŞükürler olsun ki duyduk. Aynı hisleri yaşamışız yaa ... inşallah güzel gidiçe canım ya sağlıklı özürsüzzz kusursuz :) dua edelim birbirimizede. Bakalım aynı gün mu doğum yapıcaztadını da çıkarmak lazım ama
Gececek insallah.benmde kotuydu 6-7.haftalar .kahvalti meyve disinda bsy yemiyrdum.bu aralar biraz daha yemeye basladm ama sivi sabun deterjan parfm kokulari rahtsz edio uzak durmaya calisiyrm.sende nelerden rahtsz oluosan yaklasma uzak dur.yat hatta yattigm yerde kraker leblebi falan yedgm oluyot kalkinca bulaniyorBenım asırı bulantılarım var
Cook sukur.evet edelim dua.birbiri ardndan edilen dua kabul olurmus.bakalm ayni gunlerdemi olacaklar .rabbim o gunleri gostersiiiin.simdi 1ay sonra kontrol var heyecandan cok stres var bendeallah birdaha yasatmasn kimseye.sizindemi ilk bebek olacak insallah
benimde ilk bebeğim olacak. Banada kromozm ile ilgili oldugu düşünüldü bir oncekinde. Benimde Kasım 6 da dr randevum. Hayirlisi inşallah :)
ufff sabah bulantları en korktuğum şeyBenimde bikac gundur sabah bulantilarim oluyordu. Ama cikarma olmamisti. Sabah yine bulantiyla kalktim. Ceviz yemeye gittim mutfaga, tam kiracakken agzima aci su geldi. Kendimi lavaboya zor attim. Cikaramadim ama ogurmekten bittim :-((( bu saat oldu, esimde iste. Kalkip kahvalti hazirlamiyorumGerçi kahvalti yapacak halimde yok
benimde bel ağrılarım çok oluyor özellikle uyurkenHaziran anneleri mrblar.2gundur belim cok agriyor.benm adet sancmda siddetli olurdu oyle agrilar cekiyorum.doktor normal diyor ama ben cook tedirgnm:sizlerdede sanci agri var mi.rabbim yardmcmz olsun
Bendr 8+3m bgn.3gundr bel agrisi cekiyorum.5.haftada olmustu gecmsti sonra.acaba adet donmleri geldgnde vucut aliskanlkmi yapiyorki diyorum.korkudanda hayal bile kuramiyorum bebegmle ilgilibenimde bel ağrılarım çok oluyor özellikle uyurken
korkularımızı bir atlatabilsek zaten herşey güzel olacak rabbim yar ve yardımcısı olsun tüm hamişlerinBendr 8+3m bgn.3gundr bel agrisi cekiyorum.5.haftada olmustu gecmsti sonra.acaba adet donmleri geldgnde vucut aliskanlkmi yapiyorki diyorum.korkudanda hayal bile kuramiyorum bebegmle ilgili
Amin amin..gercekten mesakatli bir surecmis.rahat gecirenlere hayranm.bulantilarmla ugrasirken agrinn tedrgnligi tum psikolojimi mahvettikorkularımızı bir atlatabilsek zaten herşey güzel olacak rabbim yar ve yardımcısı olsun tüm hamişlerin
çok şükür bulantım hiç olmadı ama dün tahlil sonucumda troidim yüksek çıktı ebe korkuttu beni ama ilaçla tedavisi oluyormuş bazen gerçekten acımasız oluyorlar hamişlerin halinden hiç anlamıyorlar çok şükr doktorum rahatlattıAmin amin..gercekten mesakatli bir surecmis.rahat gecirenlere hayranm.bulantilarmla ugrasirken agrinn tedrgnligi tum psikolojimi mahvetti
troit doktorun birine göre benmde yüksek çıktı.3,5.ilk trimstrda 3ün altnda istiyorlarms falan korkuttular beni.1hafta ilaç kullandm.yaşadgm şehre geldm doktrma gösterdm sonuçları vs kızdı bile sana kim verdi bu ilacı diye.değern referans aralığnda diye.eğer ciddi anlmda yüksek değlse ilaç kullanma boşuna ve tavsiyem başka doktrlarada göster sonucuçok şükür bulantım hiç olmadı ama dün tahlil sonucumda troidim yüksek çıktı ebe korkuttu beni ama ilaçla tedavisi oluyormuş bazen gerçekten acımasız oluyorlar hamişlerin halinden hiç anlamıyorlar çok şükr doktorum rahatlattı
canım değer 7,94 ve yüksek gerçekten sınır üstü tahlil yapar mutlaka dahiliye doktoruda inşll sorun çözülür gerçekten her olumsuz durum bizi etkiliyor daha anlayışlı olsalar keşketroit doktorun birine göre benmde yüksek çıktı.3,5.ilk trimstrda 3ün altnda istiyorlarms falan korkuttular beni.1hafta ilaç kullandm.yaşadgm şehre geldm doktrma gösterdm sonuçları vs kızdı bile sana kim verdi bu ilacı diye.değern referans aralığnda diye.eğer ciddi anlmda yüksek değlse ilaç kullanma boşuna ve tavsiyem başka doktrlarada göster sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?