2015 HAZİRAN ANNELERİ

Cook sukur.evet edelim dua.birbiri ardndan edilen dua kabul olurmus.bakalm ayni gunlerdemi olacaklar .rabbim o gunleri gostersiiiin.simdi 1ay sonra kontrol var heyecandan cok stres var bendeallah birdaha yasatmasn kimseye.sizindemi ilk bebek olacak insallah

Benım asırı bulantılarım var
Gececek insallah.benmde kotuydu 6-7.haftalar .kahvalti meyve disinda bsy yemiyrdum.bu aralar biraz daha yemeye basladm ama sivi sabun deterjan parfm kokulari rahtsz edio uzak durmaya calisiyrm.sende nelerden rahtsz oluosan yaklasma uzak dur.yat hatta yattigm yerde kraker leblebi falan yedgm oluyot kalkinca bulaniyor

Evet inşallah

Halsizlik var bendede hic bisey yapmak istemiyorum oglum var diye mecburen kalkiyorum ymekti onunla oyundu zaman geciyor

onca bulantı rahatsızlığa değer diye düşünüyorum... allahın izniyle herşey onları sağ salim dünyaya getirebilmek için

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım dün test yaptım bende hamileyim :) inş sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi

Arkadaşlar hamileliğim çok ağır geçiyor refleks başlangıçı var ve beni mahvetti ağız tadım zehir gibi benim gibimolanlar varmı acaba

Haziran anneleri mrblar.2gundur belim cok agriyor.benm adet sancmda siddetli olurdu oyle agrilar cekiyorum.doktor normal diyor ama ben cook tedirgnm:sizlerdede sanci agri var mi.rabbim yardmcmz olsun

ufff sabah bulantları en korktuğum şey
benimde hamile olduğuma dair tek belirtim yok sadece çabuk yaruluyorum o kadar... böyle olunca korkuyorum
sen an azından süt içsen biras tok tutuyor:):)

benimde bel ağrılarım çok oluyor özellikle uyurken
Bendr 8+3m bgn.3gundr bel agrisi cekiyorum.5.haftada olmustu gecmsti sonra.acaba adet donmleri geldgnde vucut aliskanlkmi yapiyorki diyorum.korkudanda hayal bile kuramiyorum bebegmle ilgili

Bendr 8+3m bgn.3gundr bel agrisi cekiyorum.5.haftada olmustu gecmsti sonra.acaba adet donmleri geldgnde vucut aliskanlkmi yapiyorki diyorum.korkudanda hayal bile kuramiyorum bebegmle ilgili
korkularımızı bir atlatabilsek zaten herşey güzel olacak rabbim yar ve yardımcısı olsun tüm hamişlerin

korkularımızı bir atlatabilsek zaten herşey güzel olacak rabbim yar ve yardımcısı olsun tüm hamişlerin
Amin amin..gercekten mesakatli bir surecmis.rahat gecirenlere hayranm.bulantilarmla ugrasirken agrinn tedrgnligi tum psikolojimi mahvetti

Amin amin..gercekten mesakatli bir surecmis.rahat gecirenlere hayranm.bulantilarmla ugrasirken agrinn tedrgnligi tum psikolojimi mahvetti
çok şükür bulantım hiç olmadı ama dün tahlil sonucumda troidim yüksek çıktı ebe korkuttu beni ama ilaçla tedavisi oluyormuş bazen gerçekten acımasız oluyorlar hamişlerin halinden hiç anlamıyorlar çok şükr doktorum rahatlattı

troit doktorun birine göre benmde yüksek çıktı.3,5.ilk trimstrda 3ün altnda istiyorlarms falan korkuttular beni.1hafta ilaç kullandm.yaşadgm şehre geldm doktrma gösterdm sonuçları vs kızdı bile sana kim verdi bu ilacı diye.değern referans aralığnda diye.eğer ciddi anlmda yüksek değlse ilaç kullanma boşuna ve tavsiyem başka doktrlarada göster sonucu

canım değer 7,94 ve yüksek gerçekten sınır üstü tahlil yapar mutlaka dahiliye doktoruda inşll sorun çözülür gerçekten her olumsuz durum bizi etkiliyor daha anlayışlı olsalar keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…