2015 HAZİRAN ANNELERİ

canım değer 7,94 ve yüksek gerçekten sınır üstü tahlil yapar mutlaka dahiliye doktoruda inşll sorun çözülür gerçekten her olumsuz durum bizi etkiliyor daha anlayışlı olsalar keşke
hmm yüksekmiş biraz.ama bi ilaç veriolar hemen düşüyor benm 3,5tan 10 gün sonra 1e düştü ki ilacı yarım kullandm 5 gün sadece.hemen düzeliyor.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.hangi şehirdesinz siz

ilaçla düştüğünü öğrendim bende çok rahatladım allaha sığındım en iyi o bilir buda bizim için bir sınav denizlideyim

ilaçla düştüğünü öğrendim bende çok rahatladım allaha sığındım en iyi o bilir buda bizim için bir sınav denizlideyim
evet aslında herşey allahtan şuan stres yapsakta ağlasakta sızlasakta yapabileceğimz hiç bir şey yok..allah hakkımzda hayırlısını versin

Haziran anneleri mrblar.2gundur belim cok agriyor.benm adet sancmda siddetli olurdu oyle agrilar cekiyorum.doktor normal diyor ama ben cook tedirgnm:sizlerdede sanci agri var mi.rabbim yardmcmz olsun
Benimde bugün bel ağrılarım başladı ayrıca herkes bulantıları sabah çekerken benim genellikle akşam yemeğinden sonra başlıyor :S

Benimde bugün bel ağrılarım başladı ayrıca herkes bulantıları sabah çekerken benim genellikle akşam yemeğinden sonra başlıyor :S
Ben sicak su torbasiyla yasiyrm ya ayaklarima belime koyuyrm falan.doktra gttim sanciyla dayanamdm kas agrisi dedi tahliller normal cikti.sicak havlu sar dedi.ilac verdi krem falan ama kullanmadm.benmde aynen sabah biseyim yok zaten yemek yiyemiyrm ogleden sonra biseyler atistiriyrm basliyr bulanmaya zaten sonra dayanamayip cikariyrmama yetmiyr ki suan bile midem fena,uykum var ama bulantm agir basiyor.gececektir allahin izniyle

Bende Haziran annesi olucam Allah'ın izniyle. Merhabalar. Benim için herşey yolunda. Ekşi olan şeyler uzak olduğu sürece sıkıntı yok. Iyice nefret ettim. Limon mandalina vb şeylerden. Sizin nasıl gidiyor ?

Bende Haziran annesi olucam Allah'ın izniyle. Merhabalar. Benim için herşey yolunda. Ekşi olan şeyler uzak olduğu sürece sıkıntı yok. Iyice nefret ettim. Limon mandalina vb şeylerden. Sizin nasıl gidiyor ?
Hayirli olsun insallah.benm aksama dogru bulantilar basliyor ayaktada biraz kalsam bel agrim basliyor.istahimda kesildi sirf ac kalmayim diye yemeye calisiyorum

Slm kizlar bende haziran annesiydim simdi hamile olsaydim 10 haftalik olacaktikki kalpi 8 haftalikken durdu dun kurtaj oldum kismet nasip veren allah alanda allah ...
bunada sukur.. bebislerinize cok iyi bakin bebegim beni secmedi insallah hayirlisiyla saglikli dogumlar nasip etsin sizlere...

bende hazıran annesiyim ama ilk annelik 7 haftalık 5 günlük...

Merhabalar bende haziran annesiyim.sizlere bir sorum olacak.torch testi yaptiran oldu mu aranizda benim.degerlerim bunlar ve hicbise anlamiyorum sizce normal mi

Toxoplazma igm =0.505 s/co
Rubella igm =0.539 AU / ml
Cmv igm=0.328 COI

Merhaba arkadaşlar ben az önce bebeğinin kalp atışlarını ve hareketlerini gördüm cok güzel bir duygu allahım herkese yaşatsın inşallah ama kötü tarafı hamilelik cok kötü gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…