2015 Haziran Anneleri

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.

selam,
ben de gebelik testinde bu sabah çift çizgi gördüm, yani 2. si diğerine göre daha silik ama belirgin. daha önce de iki kez daha adetim gecikmiş, test yapmıştım ama sadece tek çizgi çıkmıştı, nitekim bi kaç saat sonra regl olmuştum.
birazdan kan test için gideceğim, inşallah hayırlı haber alırım.

Asilamaya hazirlanirken hamile olduğumu olduğumu öğrendim. Ben de haziran annesi adayiyim.
İnşaallah hepimiz için hoş bi süreç olur
tebrik ederim canım, ben henüz kan testi yaptırmadım, ama ilk defa çift çizgi gördüm, doğruluk ihtimalini yüksek görüyorum ama kan testi de yaptırıcam ki kesinleşsin. bakalım artık. biz de 1 yılı geçti istiyorduk ama kısmet bu zamanaymış.
Allah hayırlı, sağlıklı bebekler versin, isteyen herkese.

Merhaba canlar :)

Bende Hazıran annesi adayıyım , Allah nasip ederse bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma alıcam...
Allah herkesde bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder...:)

kızlar günaydın,
kan testimi de yaptırdım. sonuç pozitif/ Hcg mi ne 537 çıktı. bu kügata pek alışık değilim, bundan sonra pir-i oluciz artık değil mi?
ben de aranıza hoşbuldum:)

10 yasinda oglum 5 yasindadA kizim var ucuncuyu de istiyoduk ama cokta deil hayirlisi olsun diyoduk hakkimizdA hayirlisi olsun artik allah olmayan herkese nasip etsin evde test yaptim ikinci ciZgi pembe silik cikti bende kan verdim sabah aksam alicm sonucu

Ben de haziran annesi adayıyım. Hepimizin bebişi sağlıcakla doğar inşallah :)
Kısmetse 20 haziran 2015 bebişime kavuşacağım :)

merhaba eylül 8 son sat tarihim idrar testi çift çizgi çıktı.08/10/2014 tarihinde kan testinin de pozitif olduğunu söyledi doktorum ancak daha çok yeni bir gebelik olduğunu belirtti 15/10/2014 tarihin e de randevu verdi ultrasonla bakıp keseyi görmek için sizler de kese göründü mü acaba göründüyse kaçıncı hafta da yardımcı olabilir misiniz?ben henüz sevinemiyorum keseyi görmeden çok da korkuyorum dış gebelik vs.olmasından

merhaba, öncelikle hayırlı olsun, kötü düşünüp stres olma derim. bende adetim gecikmeden önce evde test yapıp öğrendim,10.10.2014 te kan testi yaptırdım, beta hcg degerımden hamile olduğumu anladım. hemen 1 gün sonra doktora gittim ama doktor keseyı göremedi. Sonra araştırdığımda zaten kese 4,5 - 5 haftalıkken gözüküyormuş. Doktorum da çok yeni bir gebelik ,kendini çok yorma dedi. Bu haftasonu tekrar gideceğim . İyi düşünelim iyi olsun :)

ee Gamze sonuç? hadi hayırlı olsun diyim ben şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…