2015 Haziran Anneleri

evet evet, ben de 10 ekimde test yaptım çift çizgi çıkmıştı, aynı saat 4 gibi hastaneye gittim, dr, ultrasonla baktı, minicik bi şey gördü ama kesin demedi. karın iç zarı mı ne bi şey kalınlaşmış dedi. ( ki bu da keseyi korumak için olurmuş zaten) teee 2 hafta sonraya randevu verdi. folic asit verdi. başka da bi şey demedi. hamilesin, değilsin hiç demedi bi şey, sinir oldum zaten. ertesi gün özel hastanede kan testi yaptırdım, beta 537 çıktı. hala da adetim olmadığına göre hamileyim diyorum. netten araştırdım zaten ancak 6-7 haftalıkken kese ultrasonda görülebilirmiş. ben de bugün randevu aldım. bakalım. ben de sen gibi endişe halindeyim. ara ara kramlar giriyor karnıma, belimde de hafif ağrılar var. normal diyorlar ama bir de doktora sorucam. sizlerde var mı bi değişiklikler?

günaydın arkadaşlarr bende dün test yaptım satım 10 ekimdi sabahın 6 sında yaptım silikti güvenemedim akşam tekrar yaptım onda daha belirgindi dahada regli olmadığıma göre hamileyim sanırım. 2010 mart doğumlu bir oğlum var inşallah nasip olursa 2. bebeğim olacak. hem heyecan hem mutluluk hepsi bir arada ve sanki daha önce gebe kalmamışım gibi hissediyorum:) daha doktora gitmedim kısmet olursa 6-7 haftalıkken giderim hemde keseyi ve kalp atışlarını duyarım inşallah diye düşündüm. folik asite başladım dün.

ilk bebeğimde kan testim 311 di ve o zamanda doktorum gebelik var demişti honderika

ilk bebeğimde kan testim 311 di ve o zamanda doktorum gebelik var demişti honderika
evet hamileyim de, sağlıklı gelişim var mı, her şey yolund agidecek mi, düşük riskim var mı diye endişe içindeyim ben. bugün öğrenicem bakalım.
seni de tebrik ederim Jnaz. benim ilk daha.

honderiko kalbini ferah tut ve aklına hiç kötüyü getirme olur mu inşallah hiçbirşey olmayacak meleğine. bende ilk bebeğimde aynıydım ve 7 ayrı doktora gitmiştim içime sinen birini bulana kadar. ve onda o kadar riskler saymışlardı ki çok şükür rabbime hiçte korktuğumuz olmadı. sen dualarını et ve olumlu msjlar gönder bebeğine o seni dinleyecektir.

5+3'te kese göründü canım benim çok şükür. bir haftada sonra da kalp atışını duyabiliriz dedi doktor, insallah.

Kan sonucum 525.44 kaç haftalık acaba
kaç haftalık olduğuna son adet tarihine göre ve ultrasona göre karar veriyor doktorlar.

Merhaba arkadaşlar,

Bende Haziran annesi olacağım nasipse. Rabbime şükürler olsun bu günleri de gösterdi. İnşallah devamını ve sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder.Adetin 25.günü betahcg 30 ve 27.günü 98 çıktı bir daha tekrar etmedim. Nasipse perşembe günü 4+6 oluyorum kese için gideceğim umarım görürüm

En son ne zmn adet oldun ki? Kac haftalikmis acaba
en son 3 eylülde oldum. 10 ekimde idrar testinde çift çizgi, 11 ekimde 534 hcg, 14 ekimde ultrasonla bakıldı, bi şey görülmedi, hcg 933 çıktı test yapıldı, cumartesiye kontrol verildi, kese görülür inş.o zaman dedi doktor. keseyi görmek lazım dedi.

Bndede ilk gunden beri kese goruluyor ama hala kalp atisi duymadik. Bugun aksam gidicz bakakim neler olacak ? Bos gebelikten korkuyrum biraz bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…