- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
aa ben bu mesajı görmeden yazıvermişim. tatlım benimki de 537 ... biişeydi, 5 haftalıktı. senin de öyledir. hadi hayırlı olsun tekrar:)Kan sonucum 525.44 kaç haftalık acaba
merhaba, öncelikle hayırlı olsun, kötü düşünüp stres olma derim. bende adetim gecikmeden önce evde test yapıp öğrendim,10.10.2014 te kan testi yaptırdım, beta hcg degerımden hamile olduğumu anladım. hemen 1 gün sonra doktora gittim ama doktor keseyı göremedi. Sonra araştırdığımda zaten kese 4,5 - 5 haftalıkken gözüküyormuş. Doktorum da çok yeni bir gebelik ,kendini çok yorma dedi. Bu haftasonu tekrar gideceğim . İyi düşünelim iyi olsun :)
Saol canm seninkide hayırlı olsun inşallahaa ben bu mesajı görmeden yazıvermişim. tatlım benimki de 537 ... biişeydi, 5 haftalıktı. senin de öyledir. hadi hayırlı olsun tekrar:)
ilk bebeğimde kan testim 311 di ve o zamanda doktorum gebelik var demişti honderikaevet evet, ben de 10 ekimde test yaptım çift çizgi çıkmıştı, aynı saat 4 gibi hastaneye gittim, dr, ultrasonla baktı, minicik bi şey gördü ama kesin demedi. karın iç zarı mı ne bi şey kalınlaşmış dedi. ( ki bu da keseyi korumak için olurmuş zaten) teee 2 hafta sonraya randevu verdi. folic asit verdi. başka da bi şey demedi. hamilesin, değilsin hiç demedi bi şey, sinir oldum zaten. ertesi gün özel hastanede kan testi yaptırdım, beta 537 çıktı. hala da adetim olmadığına göre hamileyim diyorum. netten araştırdım zaten ancak 6-7 haftalıkken kese ultrasonda görülebilirmiş. ben de bugün randevu aldım. bakalım. ben de sen gibi endişe halindeyim. ara ara kramlar giriyor karnıma, belimde de hafif ağrılar var. normal diyorlar ama bir de doktora sorucam. sizlerde var mı bi değişiklikler?
evet hamileyim de, sağlıklı gelişim var mı, her şey yolund agidecek mi, düşük riskim var mı diye endişe içindeyim ben. bugün öğrenicem bakalım.ilk bebeğimde kan testim 311 di ve o zamanda doktorum gebelik var demişti honderika
merhaba eylül 8 son sat tarihim idrar testi çift çizgi çıktı.08/10/2014 tarihinde kan testinin de pozitif olduğunu söyledi doktorum ancak daha çok yeni bir gebelik olduğunu belirtti 15/10/2014 tarihin e de randevu verdi ultrasonla bakıp keseyi görmek için sizler de kese göründü mü acaba göründüyse kaçıncı hafta da yardımcı olabilir misiniz?ben henüz sevinemiyorum keseyi görmeden çok da korkuyorum dış gebelik vs.olmasından
kaç haftalık olduğuna son adet tarihine göre ve ultrasona göre karar veriyor doktorlar.Kan sonucum 525.44 kaç haftalık acaba
5+3'te kese göründü canım benim çok şükür. bir haftada sonra da kalp atışını duyabiliriz dedi doktor, insallah.
ne zaman duyuluyor kalp atışı ya? ben dün gittim keseyi bile göremedi, cumartesi görürüz inşallah dedi. tekrar Hcg baktı 933 çıktı. normal seyrindeymiş ama bilemedim?Bende yarin gidicem doktora kalp atisini duyariz artik diye tahmin ediyorum :)
En son ne zmn adet oldun ki? Kac haftalikmis acabane zaman duyuluyor kalp atışı ya? ben dün gittim keseyi bile göremedi, cumartesi görürüz inşallah dedi. tekrar Hcg baktı 933 çıktı. normal seyrindeymiş ama bilemedim?
en son 3 eylülde oldum. 10 ekimde idrar testinde çift çizgi, 11 ekimde 534 hcg, 14 ekimde ultrasonla bakıldı, bi şey görülmedi, hcg 933 çıktı test yapıldı, cumartesiye kontrol verildi, kese görülür inş.o zaman dedi doktor. keseyi görmek lazım dedi.En son ne zmn adet oldun ki? Kac haftalikmis acaba
Bndede ilk gunden beri kese goruluyor ama hala kalp atisi duymadik. Bugun aksam gidicz bakakim neler olacak ? Bos gebelikten korkuyrum biraz bendeen son 3 eylülde oldum. 10 ekimde idrar testinde çift çizgi, 11 ekimde 534 hcg, 14 ekimde ultrasonla bakıldı, bi şey görülmedi, hcg 933 çıktı test yapıldı, cumartesiye kontrol verildi, kese görülür inş.o zaman dedi doktor. keseyi görmek lazım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?