Wallahi ben en son 26 agustosta adet olmustum. Bir ekimde keseyi gorduler. Burdan tahmin edin. :)Kızlar ben en son 13 Eylül'de adet gördüm. Ne zaman doktora gitmeliyim sizce keseyi görmek için?
Bende yarin fitcem kalp atisı icin rabbim o mucoze bize duyurur ins dularim hepimizleKontrolüm var bu cuma günü inşallah kalp atışlarını duyarız
Ne kadarlikti canim seninki kalp atişini duydunuz ben bugün gittim 5+6 dedi ama duyamadik gozunaydin rabbim bizede o mucizeyi dinletir insl allahim isteyen herkese yarabbbim insl
Cok tesekku ederim. Bende aynen senin gibiydm uc gece uyumadan agaldm istemiyorm diye. Hazir degildm ama smdi cok haziirm kesinlikle. Sende oyle olacaksn. Ay haber et burdan smdi merak ederim =)Canim benimde ole alllha affetsin aldirmayi bile dusumustummm garip duygllar yasadim cok agladim istiyordum ama hamile olunca hazir olmadigimi farkettimm senindemi ilk gebeligin panik ataklari gecirdim dogum korkularindan gunlerdir uyuyamiyiorummm ama insl bende o kalp sesjni duymayi sabirsizlikla bekliyorum sen ve bebegin adinada cok sevindim
Ilk ilk. Daha once hic hamile kalmadim bile. Izmirdeyim sen.Ederim canim benim bu seninde ilk gebeliginmi hangi sehirdesin
Atlaticaz atlaticaz merak etme. Hersey guzel gecick insalah. Mide bulantin vs. VarmiBenimde ayni bende istanbul ayyyy bunuda sag salim atlatırsam ilk ve son olcak inş
Sende biraz panik durumu varmi ? Bende eskiden vardida boyle oluyordm ayni. Bnde smdi hicbirsey yok sadece gaz var kalbimi sıkıstiyor. Sordm dun doktoruma cok normal dedi. Bir kere kustum daha da . Onun disinda normal hamiel degilmisim gibi.Mide bulantim cok fazla kusamiyorum ter basiyo bayilcak gibi oluyorum doktor azonce ilac verdi bulantim icin ama almadim surekli yatiyorum ayakta durmam guc bacaklarimi hissetmiyorumm ins hep bole olmaz sen ne vaziyettesin
Ay ne guzel tabe canim ben panik atak tedavisi gordum atlatmistim hamilelik ortaya cikinca depreştiiiii
Tahmin ediyorum. Doktorum bana gebelik hormonunun en mutlu kadini bile mutsuz yaptigini soyledi. Cok normal yasadiklarin. Ama dediigin gibi ben aldirmayi dusundugum gun tv de bir kadin agliyrodu cocugumz olmuyor yardm edin diye. O kdr paralar o kdr psikolojik travmalar. Bize Alah hediye gibi gonderdi. Cok sukur. Aratmadi hic. Hele ben dogum gunumde ogrendim hamile oldugumu =) dedigin gibi biz secildik ve o bebeklern anneleri olucz cokta iyi olucaz eminim. Bol bol dua oku nacizane fikrim. Icine sıkınti gelince. Bol bol yuru gunesi kacirma. Sip diye gececk Allahin izninle.Süpersin bende aynen onu yapmaya calisiyorum er geç olcakti bunu istiyordum raabbim bizi secti birer elçiyiz o canlara dunyaya tasiyicı bu bizim ici kutsal bi gorev diye dusünuyorum cocugu olmayanlari aklima getiriyorum ve binlerce kez sukrediyorummm allah isteyen herkese naaip eder ins ama yinede geceleri hafiften soldan soldan geliolar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?