tüh canım ya benimkide öyle birden almadı resmen kavga ettik cebelleştik ama ben biberonda verdiğim için ona alıstı sonrada sütüm tamamen kesildi çok sinir bozucu biliyorum biraz daha ugras ben recel falan sürmüştüm tatlı alır belki diye.inşallah bırakmaz.ben gece cayı vermdm hiç ama bebekler için rezene veririm cok rahatlatır bide ıhlamur veriyorumAhh kızlarr çok fenayım bebeğim beni emmek istemiyor kafayı yiyeceğim.ne guzel emiyordu ne oldu anlamadım resmen memeyle kavga ediyor belınden itibaren kendini gerıye atıyor.çok canım sıkkın.bırde gece çayı aldırdım ama 6aylıktan itibaren yazıyor.versem nolur
alıyor ama çok ugraştırıyor bende uyku arasında veroyorum.ıhlamur ve rezene bende ot olarak var poşet çay şeklınde değil.otu demleyıp versem olurmu acaba yoksa poşet çaymı alsam.tüh canım ya benimkide öyle birden almadı resmen kavga ettik cebelleştik ama ben biberonda verdiğim için ona alıstı sonrada sütüm tamamen kesildi çok sinir bozucu biliyorum biraz daha ugras ben recel falan sürmüştüm tatlı alır belki diye.inşallah bırakmaz.ben gece cayı vermdm hiç ama bebekler için rezene veririm cok rahatlatır bide ıhlamur veriyorum
aman cok şükür alsın ben cok üzüldüm hep içimde emmedi diye acısı.canım benimkide ıhlamur ot yaprak ıhlamurmur kaynamıs suya atıp süzüp veriyorum.rezene eczaneden aldım milupanın bebekler içinmiş gaz içinde cok iyialıyor ama çok ugraştırıyor bende uyku arasında veroyorum.ıhlamur ve rezene bende ot olarak var poşet çay şeklınde değil.otu demleyıp versem olurmu acaba yoksa poşet çaymı alsam.
keşke emseydı ıyı olurdu şimdi senı kı hiç emmiyor mu.benimki duzeldı sankı .gazı pek kalmadı benimkinin kendi çıkarıyor artık.gece çayınıda vermedim dursun alti aya gıdınce vereyim diyorum.teşekkür ederim canım ben de ıhlamuru öyle verryım.arada su verıyorum ben o kadar sevınıyokı.eline soğan elma falan veroyorum çok az muz verdım.yumurta sarısı verıyorum yedikçe mutlu oluyorum.aman cok şükür alsın ben cok üzüldüm hep içimde emmedi diye acısı.canım benimkide ıhlamur ot yaprak ıhlamurmur kaynamıs suya atıp süzüp veriyorum.rezene eczaneden aldım milupanın bebekler içinmiş gaz içinde cok iyi
İnşallah emer yaa benim ikinci oğlum mecbur biberon verince emmeyi bırakmışt. BBeş altı aylıkken nasıl üzülmüştum sen genede vermeye devam et belki geçici bir durumdur sende bolca kimyon,rezene Komposto tuketki sütun artınca belki tekrar bağlaniralıyor ama çok ugraştırıyor bende uyku arasında veroyorum.ıhlamur ve rezene bende ot olarak var poşet çay şeklınde değil.otu demleyıp versem olurmu acaba yoksa poşet çaymı alsam.
yok canım hiç emmiyor sütümde tamamen kesildi.3ay emdi birden bigün almadı yıktı aglamakdan almamak için bir hafta denedim aldıramadım dr gittik burnundaki ettende rahat nefes alamamıs emmek işkence olmustu zaten bastan beri sıkıntılı oldu inşallah ikinci bebeğim olursa onu sadece emzirmek istiyorum içimde öyle büyük bir ukte kaldıki kilosu maaşallah iyi ama anne sütü gibisi olamaz.bizimkininde gazı yok çok şükür.benimkide cok içer suyu mama susatıyor maaşallah arrık değişik seyler istiyorlar. Canım birde soğan deyince aklıma geldi benim ki emmediğinde biri anne, soğan sarımsak pastırma yerse bebeğe kokar gecici emmek istemez demişti ne kadar doğru bilmiyorumkeşke emseydı ıyı olurdu şimdi senı kı hiç emmiyor mu.benimki duzeldı sankı .gazı pek kalmadı benimkinin kendi çıkarıyor artık.gece çayınıda vermedim dursun alti aya gıdınce vereyim diyorum.teşekkür ederim canım ben de ıhlamuru öyle verryım.arada su verıyorum ben o kadar sevınıyokı.eline soğan elma falan veroyorum çok az muz verdım.yumurta sarısı verıyorum yedikçe mutlu oluyorum.
Evet canım onu bende duymuştum.dayanamayıp turşu yemiştım belkı bırkaç gün o yüzden emmemiştır.bu arada ıkıncı bebek yen ben vazgeçtım.salı yada çarşamba spirial taktırcam ama korkuyorum.acaba acırmı.onunla hamile kalanlarda varmış nasıl bir korunma seklı seçsem bilmiyorum.yok canım hiç emmiyor sütümde tamamen kesildi.3ay emdi birden bigün almadı yıktı aglamakdan almamak için bir hafta denedim aldıramadım dr gittik burnundaki ettende rahat nefes alamamıs emmek işkence olmustu zaten bastan beri sıkıntılı oldu inşallah ikinci bebeğim olursa onu sadece emzirmek istiyorum içimde öyle büyük bir ukte kaldıki kilosu maaşallah iyi ama anne sütü gibisi olamaz.bizimkininde gazı yok çok şükür.benimkide cok içer suyu mama susatıyor maaşallah arrık değişik seyler istiyorlar. Canım birde soğan deyince aklıma geldi benim ki emmediğinde biri anne, soğan sarımsak pastırma yerse bebeğe kokar gecici emmek istemez demişti ne kadar doğru bilmiyorum
Çok çabaladım canım Bi gorseydın ama şukur normale dondu.içiyorum canım valla hala 5kilo fazlam var ha bire yiyip içiyorum sut olsun fıye.sız naptınız kıloları gittimi kaldımı.İnşallah emer yaa benim ikinci oğlum mecbur biberon verince emmeyi bırakmışt. BBeş altı aylıkken nasıl üzülmüştum sen genede vermeye devam et belki geçici bir durumdur sende bolca kimyon,rezene Komposto tuketki sütun artınca belki tekrar bağlanir
ya ndn vazgectin ama kardes güzel olur.benimde gücüm yok ama bir kardesi olsun istiyorum benim kardeslerim rn büyük desteğim hem yaslanınca daha kalabalık oluruz keske 3 olsa ama bi cesaret 2.istiyorum hep ileriyi düşünüyorum hayırlısıyla rabbim verirse.yas 30giriyor 3 yıl sonra bir daha olsa. Valla canım ben korkuyorum biliyorsun ben drda muayene bile ettiremedim o bölgeden taktıramam emiliye soralım bende bilemiyorum.kadın olmak ne zorEvet canım onu bende duymuştum.dayanamayıp turşu yemiştım belkı bırkaç gün o yüzden emmemiştır.bu arada ıkıncı bebek yen ben vazgeçtım.salı yada çarşamba spirial taktırcam ama korkuyorum.acaba acırmı.onunla hamile kalanlarda varmış nasıl bir korunma seklı seçsem bilmiyorum.
Canımm takttırdım çok korktum ama acımadı bende şimdılık oldun ıstemıyorum en azından bır sene kaza falan olursa bebekte kucuk göze alamadım.hap gıbı degılmış çıksrdıgın anda gebe kalabilir missın ama hapta 9 yada en az 6 ay beklemmen gerekiyor muş.bebek ıstedıgımde çıkarttırrım dıye duşundum.benim yaş 33 ıkıncı bebek fuşunmek o yüzden korkutuyor.ya ndn vazgectin ama kardes güzel olur.benimde gücüm yok ama bir kardesi olsun istiyorum benim kardeslerim rn büyük desteğim hem yaslanınca daha kalabalık oluruz keske 3 olsa ama bi cesaret 2.istiyorum hep ileriyi düşünüyorum hayırlısıyla rabbim verirse.yas 30giriyor 3 yıl sonra bir daha olsa. Valla canım ben korkuyorum biliyorsun ben drda muayene bile ettiremedim o bölgeden taktıramam emiliye soralım bende bilemiyorum.kadın olmak ne zor
hadi ya bugün mü gittin hayırlısı olsun:)puf dert bitmiyor dimi illa o dra acılıyor:)ben baska yöntemlerle engellerim inşallah:)olursada kısmet hayırlısı:)Canımm takttırdım çok korktum ama acımadı bende şimdılık oldun ıstemıyorum en azından bır sene kaza falan olursa bebekte kucuk göze alamadım.hap gıbı degılmış çıksrdıgın anda gebe kalabilir missın ama hapta 9 yada en az 6 ay beklemmen gerekiyor muş.bebek ıstedıgımde çıkarttırrım dıye duşundum.benim yaş 33 ıkıncı bebek fuşunmek o yüzden korkutuyor.
Kızlar en güzeli kocalar korunsun alet taktirdim diğer çocuklarda zaten çok yoğun ve uzun adet olurdum daha cogaltti iki senenin sonunda dr gittim kaymış iyiki hamile kalmamışsin dedi takarken çok acımadı ama çıkartırken öldüm diye bilirim çünkü durdukça ete yapışıyormus birde en sağlıklisi doğumdan en az altı ay sonra taktırmak çünkü rahim tam toparlanması gerekiyormus, bir sonraki doğumda hap kullandım iki sene oda müthiş kilcar damar yaptı dr bıraktirdi şimdi eşim korunuyor en temiziya ndn vazgectin ama kardes güzel olur.benimde gücüm yok ama bir kardesi olsun istiyorum benim kardeslerim rn büyük desteğim hem yaslanınca daha kalabalık oluruz keske 3 olsa ama bi cesaret 2.istiyorum hep ileriyi düşünüyorum hayırlısıyla rabbim verirse.yas 30giriyor 3 yıl sonra bir daha olsa. Valla canım ben korkuyorum biliyorsun ben drda muayene bile ettiremedim o bölgeden taktıramam emiliye soralım bende bilemiyorum.kadın olmak ne zor
canım cok geçmiş olsun bizde bi kez atlatmıstık burnu tıkalıysa burun aspiratrü çok işe yarıyor ben cok memnun kaldım.bizde iyyiz çok şükür iyice bağlandık birbirinize dünyam herşeyim kızım oldu bukadar olacagını ummazdım:)yürütec zamanı geldi sanırım ayaklarının üzerine bastıryorKızlar günaydın benim oğluş hasta oldu malesef grip burnu akıyor birazda ateşi var inşallah çok sarsılmadan atlatır.sizler nasılsiniz,bebişler nasıl
Geçmiş olsun emili bende kursa gidiyorum oglanı kayınvalıdeme bıraktım tutmuş inek sütü vermiş inş bişey olmaz.aşımız var öğleden sonra bakalım ateş falan olmaz inşallah.canım cok geçmiş olsun bizde bi kez atlatmıstık burnu tıkalıysa burun aspiratrü çok işe yarıyor ben cok memnun kaldım.bizde iyyiz çok şükür iyice bağlandık birbirinize dünyam herşeyim kızım oldu bukadar olacagını ummazdım:)yürütec zamanı geldi sanırım ayaklarının üzerine bastıryor
Sağolasin canım burnu açık akıyor bugün ihlamur icirdim biraz daha iyi gibi yurutec için erken canım altı yedi ayı bekle derim daha iskelet sistemi çok kuvvetli değilcanım cok geçmiş olsun bizde bi kez atlatmıstık burnu tıkalıysa burun aspiratrü çok işe yarıyor ben cok memnun kaldım.bizde iyyiz çok şükür iyice bağlandık birbirinize dünyam herşeyim kızım oldu bukadar olacagını ummazdım:)yürütec zamanı geldi sanırım ayaklarının üzerine bastıryor
Geçmiş olsun canım bizim gripte bir gün sürdü çok şükür geçti .saç dökülmesi bendede başladı genelde doğumdan sonra oluyor kel kalmasak iyi valla,bizim gunlerimizde oglusumla oynasmakla geçiyor doya doya öpüp kokluyorum kuzumuKızlar nasılsınız kuzular nasıl bizde grip olduk atlattı kızlar ya saclarım dökülüyor doğumdan sonramı oldu acaba
ananemden duymustum bebek annesine güldükçe annenin saçı dökülürmüş bu sekilde değildirde mutlaka vardır bir sağlıkla alakalı sebebi onlarda öyle demiştir anne sütü verince sac dökülüyor musda ben vermiyorumda.ohh aynen bizde doya doya vakit geciriyoruz tam zamanında doğdular kışın eğlence oldular bize yaza inşallah cok eglencez tamda gezmelik olacaklarGeçmiş olsun canım bizim gripte bir gün sürdü çok şükür geçti .saç dökülmesi bendede başladı genelde doğumdan sonra oluyor kel kalmasak iyi valla,bizim gunlerimizde oglusumla oynasmakla geçiyor doya doya öpüp kokluyorum kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?