2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

R

Rubella igg pozitif olmasi daha önce bu hastalığı geçirip bagisiklik kazanmissin demek kızamık gibi...igm negatif olmasi da su an da bu hastalık yok demek..bildiğim bu

Internettede boyle okudum ins. Sikinti yoktur yarin doktorumu ariyacagim ama okadar evhamliyimki kaybetme korkusu yasiyorum ins. Saglikli bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen

En kisa zamanda doktora gitmeni oneririm canim, cunku bildigim kadariyla bu belirtiler olasi bir ebfeksiyon ya da iltihap olabilir Allah korusun, Rabbim sifa versin, gecmis olsun..

Aranizda ankarada olup begendigi bir hastane ya da doktor olan var mi hanimlar? Ben su an artvindeyim ama kontroller icin ankaraya yani memlekete gitmeyi dusunuyorum. Ayrica erzurum ya da trabzon hakkinda da bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

Arkadaşlar bişey sorucam bende tahminen 10 haftalık hamileyim benim doktor kontrollerim benim yüzümden birazsorunlu geçti.yani ben alttan muayene ettirmedim korktum karnımdan baktılar keseyi gördük karından takiple daha geç görülüyormuş doktorum bu ayın 25ne randevu verdi ve bana hiç folik asit falan hiç bir ilaç vermedi.benim doktorum burada bayag ünlü bir tüp bebekci benim bebeğim normal acaba diyorum ilgi alanı değil diye mi pek ilgilenmedi yada alttan baktırmadığım için takip edemiyormu istediğim ilgiyi götemedim en iyi hastanede.şimdi başka bir doktor buldum acaba onamı gitsem sizce ne yapıyım bana bir akıl verin

Canim baska bir doktora gozukmende fayda var nerdeyse 3 .aya giriceksinki folik asit bildigim kadariyla ilk uc ay onemli ben düşünüyorum dedigimde daha folik asit yazildi

Folîc
filiz asit doktorun vermemiş olsa bile al kullan bnce ben bu güne kadar cok doktora gittim ilk sordukları şey folic asit ben hamile kalmayı düşündüğüm an doktor vermişti folic asiti bana

hemen evhama kapılma sonuçta iyi bir doktor dıyorsun bıldıgı bişey vardır heralde bırde ben anlamıyorum doktor zaten sakıncalı olsa alttan muayne etmek ıstemezler yanı neden alttan muayneye bukadar tepkılısınız kı anlamıyorum ben,sankı nekadar gırıyokı içeri =)) sonuçta ilişkıde onerılıyor:) anlamadım yanı :) birde doktordan doktora degişiyor aslında bende ılk doktorumda bunyen zaten ıyı çok zayıf vıtamınsız olanlara onerıyoruz folık asıtı demıştı...şuankı gıttıgım doktorumda dırek düşünuyorum dedıgım an folık asıte başla demıştı...sen yınede başla vıtamın sonuçta bı zararı olmaz zaten ...hepmız saglıklı bi şekılde kucagımıza alırız inş bebeklerımızı

Ben daha önce bir doktora gittğimde beni muayene etmek istedi ben çok korktum zaten çok korkyrm çocugu zor yaptım o derece:)) yani tamamen psikolojik.kendim alıp başlayım olmazsa

Olmazsa alıp başlayım

Ben daha önce bir doktora gittğimde beni muayene etmek istedi ben çok korktum zaten çok korkyrm çocugu zor yaptım o derece:)) yani tamamen psikolojik.kendim alıp başlayım olmazsa
hemmm korkunun nedeni bişey gırmesı yanı=))))))))) ozaman birşey dıyemeıcem :) neysee en hayırlısı olsun alıp başla hemen ALLAH OL DEDIKTEN SONRA herşey düzenlı olur zaten

Aranizda ankarada olup begendigi bir hastane ya da doktor olan var mi hanimlar? Ben su an artvindeyim ama kontroller icin ankaraya yani memlekete gitmeyi dusunuyorum. Ayrica erzurum ya da trabzon hakkinda da bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
Canım ben ankaradayim özel akropol hastanesi var ben oraya gidiyorum inşallah yarın ilk gitcem arkadaşim var şuan ikinci gebeligi ilk dogumuda orda yaptı çok çok memnun hem doktorlardan hem çalışanlardan ücretide çok uygun tavsiye ederim yalnız randevuyu bir ay öncesindenalman llazım çok talep var .hamileliğinde hayırlı olsun canım

Canım ben ankaradayim özel akropol hastanesi var ben oraya gidiyorum inşallah yarın ilk gitcem arkadaşim var şuan ikinci gebeligi ilk dogumuda orda yaptı çok çok memnun hem doktorlardan hem çalışanlardan ücretide çok uygun tavsiye ederim yalnız randevuyu bir ay öncesindenalman llazım çok talep var .hamileliğinde hayırlı olsun canım

Kızlar merhaba bende bugün itibariyle 6+3 haftalığım :) ilk bebeğimi 2 aylıkken kaybettim. İnşallah allah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma almayo nasip ettirir. Sizlerin de aynı şekilde tabi bebişlerimizi sağlıkla alalım. Bu arada önümüzdeki pazartesi kontrolüm var, kalp atışlarını dinlicez inşallah..geçen seferki gibi korkmuyo değilim ama dua edin kızlar imşallah güzel haberlerle gelirim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…