2015 Kasım Anneleri Diyet Günlüğü

bsrrhn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
75
129
13
Merhaba Arkadaşlar

Doğum sonrası kilolarla başımız dertte tabi bu giyimimizi etkiledigi kadar piskolojimizi de etkiliyor.Bu konuyu birlikte birbirimize güç verelim mitive edelim ve pes etmeyelim diye açtım.Emziren ya da emzirmeyen ama ne olursa olsun zayıflamaya yaza fit bir anne olarak girmeye kararli herkesi bekliyorum.İnşallah faydalı oluruz birbirimize...:)

Ben suan 72 kiloyum hedef 56 kilo 75.8 le basladim sütüm gelsin diye ne yaptiysam olmadi 2. Ayimda sutum tamamen kesildi ve ben o bunalimlardan sonra diyete baslamaya karar verdim.Adet olmadigim icin kilom 72 de kitlendi ama kararliyim pes etmicem adet olana kadar veremesem de diyeti bozmicam:)

Bende 66 kiloyum 6 kilo fazlam var insallah saglikli bir sekilde veririz

KAHVALTI:misirgevregi kepekli olandan125 ml 1 dilim kepekli ekmek, 1yumurta, 1caykasigitereyagi,light sut,kahve yada cay sekersiz,
ARA OGUN
Sebze yogurt sos
OGLEN YEMEGI
Corba 250ml pita tavuk gogsu,mayonez light,marul,domates,kereviz sapi, yogurt175ml,cay yada kahve sekersiz
ARAOGUN
Elma 30 gr.light dilim peynir
AKSAM YEMEGI
Esmer Pirinc 1 su bardagi, sebze, yesil salata,somon baligi firinda pismis, light sut,
ARAOGUN
Findik ezmesi,light sut,etimek ( hatirlayamadim nasil yaziliyodu kuru ekmek dilimi) 4 tane

Hayırlı olsun :)) inşallah fazla kilolarimizdan kurtuluruz :) bende 64 kiloyum. 58e falan insem çok iyi olur . inşallah başarılı oluruz .

Slm kizlar. Bende 61 kiloyum 4 5 kilo versem cok iyi olacak. Eski kiloma kavusurum. Bende adet olamadim hala. Bu durum kiloyu etkiliuomuki

Slm kızlar bende 65 kiloyum. 61 ke hamile kaldım ama amacım 55. Şuan çok istahliyim. Adet de olmadım veremez miyim ki kilo

Kzlar dun tartldm bn 2 kılo wermsm 58 ıdm kusaratlı 56 olmusum 48 ıle hamıle kalmstm . Kılo gdıoda bu sımıt basen gobek back nasl gtcek

51 ile hamile kaldım.Doğuma 69,5 ile girdim.Şu an 60 kiloyum.
9 kg fazlam var , sinir oluyorum.
Ekmeğe yüklendim doğum sonrası verdiğimi aldım sanırım.
Emziriyorum sürekli .
Hamur işi ve dışarıdan yemeği kestim.

Herkese gunaydin kizlar... ben pazartesj gununden beri diyetteyim.diyetisyen esliginde.tahlillerimi yaptiriyorum bugun.kilom 69 hedef 50.hazirana kadar bu hedefe ulasiriz dedi dokturum.
Insallah yaza hepimiz fit olarak o daracik kotlari giyerizzz
Listeyi bizle de paylaş , diyetisyene gidemem ben çok pahalı.Ücretsiz izindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…