2015 Kasım Anneleri Diyet Günlüğü

Sabah
1 dilim cavdar ekmegi.
Kibrit kutusu dil pryniri
1 kase yesillik
Bitki cayi ihlamur kusburnu(ben ayilamadigim icin nescafe iciyorum.gunde iki kere izin var)
2 cevjz
Ogle
100 gr tavuk yada 3 kofte
Yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Aktivya
Aksam
Iki kepce sebze yemegi
Bir kase zalata
Bi4 dilim cavdar ekmegi
Ara ogun
Iki dilim ananas yada bir cay bardagi sut
Gunde 3 litre su icilecek.
Benim her hafta kontrolum var.vucudumun verdigi teppkiye gore diyet listem degisecek surekli.ek bilgi olursa yazarim.

kanadali35 diyet gunlugunde ilk beni etiketlemende cok hos yani. Kendi koca kicina bakmayip benim lop lop gobegime laf etmen hic hos degilsabah tartildim. 65 kilo geldim. 62ile hamile kalmistim. Ama hedefim 60. 5kilo vermem lazim ama diyet miyet hic isim olmaz. Ömrumde yapmadim yapmicam da. Giderse kendi gider. Mekik cekmeye basladim 2 gundur. 1 ayda toplarim insallah.

Merhaba kızlar duydum ki diyete başlıyormuşuz Her hafta başlayayım diyorum Bi gün dikkat ediyorum hooop ertesi gün misafir gelsin kekler çörekler 68 kiloyum 57 ile hamile kaldım ama 55 E inersem cok süper olacak. 1 gr bile veremezken Nasıl olacak. Suan çalışmıyorum evdeyim o da etkiliyor tabi

Bu listeye uyarsak sütümüz olur di mi? Sonra bebeler aç kalmasın

Adet olamayinca hic veremiyorsun desem yanlis olur ama yavas gidiyo oyle istedigin hizda veremiyosun.adet olamayip emziriyorsan etkilemiyor cunku emzirmekte verdiriyor ama benim gibi hem emziremeyip hemde adet olamayinca kilo verme hizin düsüyo ben bu ay doktoruma gittim simir testi yaptirdim ve adet olmam icin primolut diye bi ilac verdi onu kullandim simdi ilac bitti bakalim 10 gune adet olacakmisim doktor oyle soyledi

Kendimde etkisini gordugum seyleri soylemek istiyorum kizlar her ne kadar harfiyen uygulayamasamda karatay i uygulamaya calisiyorum ekmek tuketmiyorum yiyeceksem de sadece kahvalti da en fazla 2 dilim tam tahilli olandan yiyorum aksam yemegini en gec 6-6 bucukta yiyorum daha sonrasinda yesil cay ya da bagirsak duzenime gore form cay iciyorum yaninda bi iki tane kuru kayisi ceviz ya da hurma.
Canim tatli istediginde bir bardak yarim muzlu tarcinli süt iciyorum bana iyi geliyo.
yulaf ezmesi aldim bol bol lif iceriyor ve cok asiri olmasa da tok tutuyor yulaf ezmesi ve sütle yulaf lapasi yapiyorum internetten yulaf ezmesiyle yapilabilecek tariflere bakabilirsiniz.

Hava soguk disari pek cikamiyorum oglus hasta olacak diye o yuzden sporu cok duzenli olmasa da evde yapiyorum leslie var youtube ta vidyolari var en basiti leslie 1 mile sonra leslie 2 mile ve leslie 3 mile falan diye devam ediyo basit gorunebilir fakat cok etkili oluyo.iki gundur de mekik ve squat programi yapiyorum kendi kendime bacaklarim tutuldu valla ama uzerine gidicem ölculerimi aldim bir ayin sonunda bakalim fark olcak mi
ekledigim resime ek olarak 50 squatla basladim her gun 5 artirarak yapiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-08-13-38-11-1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 52
Emzirirken yeşil kahve içebiliyor muyuz? Metabolizmayı hızlandırıyormuş

Canim onu doktoruna sor mutlaka sonucta emzirirken kendinden once bebisini dusunuyor insan yesil cay icilebilir diye biliyorum vucuttaki ödemi attiriyo herhangi bi yan etkisi de yok yani

Emzirenler görüp cani ceken olur diye burdan paylasmiyorum ama kizlar ben intagram dan bi hesap actim gun icinde yediklerimi paylasiyorum ayni benim gibi zayiflamaya calisanlarla birlikte zayifliyoruz bozmaya niyetlenen ya da kacamak yapan olursa yorumlarla konusuyoruz sizinde aklinizda bulunsun benim acimdan etkili oldu kendimi diyet yaparken yalniz hissetmiyorum ilacsiz zayiflama urunu kullanmadan zayiflayanlarin basari hikayeleri beni motive ediyo size de tavsiye ederim

Kızlar bunların yanında spor da yapacak misiniz benim derdim göbeğim çok yumuşak fazla göbek olmamasına rağmen oturunca kat oluyor yumuşak olduğu icin ne tavsiye edersiniz sezeryan doğum yaptım bu arada

Canim onu doktoruna sor mutlaka sonucta emzirirken kendinden once bebisini dusunuyor insan yesil cay icilebilir diye biliyorum vucuttaki ödemi attiriyo herhangi bi yan etkisi de yok yani
Teşekkür ederim Can'ım Gittiğim de sorayım ozmn. Yeşil kahvede Türk kahvesinin kavurulmamış hali. Türk kahvesine günde 1 tane izin vermişti Dr

Takip edelim o zaman ne diye bulacağız

Sabah kahvaltıda Eti Yulaf Kepeği yedim bir kase sütle ; ama miktar olarak çoktu.Bir kepçe değil yani.
Öğlen bol salata , 1 dilim tavuk ve 1 konserve ton balığı yedim yağını akıtarak.Gerçi ton balığı sanırım çok kalorili.
Ekmek ve hamur işi yemeyeceğim ve dışarıdan yemeyeceğim , bakalım nasıl bir etkisi olacak.

Canim kalori hesabi hic yapma bence o yaniltiyo insani her turlu ekmek makarna pilav ve benzerlerinden uzak dur bi de yediklerinin porsiyonlarina dikkat et ben tabaklarimi kuculttum mesela ne kadar hafifte olsa biseyi fazla fazla yememeye calisiyorum bi de yumurta sut yogurt gun icinde mutlaka her ogunde tuketmeye calis tok tutuyo

Instagramda ismim diyethedef56
baslarda gece o kadar aciyordum ki yatakta uyuyana kadar yarin sunu yicem bunu yicem diye dusunuyodum ama sabah uyandigimda aclik hissim hic olmuyordu sizede aynisi olursa pes etmeyin ozellikle geceleri aclik uyutmasa da siz daha inatci olun

Bende radikal bi kararla eve nutella almama karari verdim:) yoksa dayanamiyorum. Gerci en son bu karari verdigimde esim bi sabah ekmek almaya cikmisti bi geldi en buyu boy nutella alip gelmis. Canim nutellan bitmis aldim dedi:))) hayirrrrr olamaz diye ciglik attim. Simdi onuda tembihledim almiycak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…