- 28 Temmuz 2015
- 637
- 1.116
- 43
Bu listeye uyarsak sütümüz olur di mi? Sonra bebeler aç kalmasınSabah
1 dilim cavdar ekmegi.
Kibrit kutusu dil pryniri
1 kase yesillik
Bitki cayi ihlamur kusburnu(ben ayilamadigim icin nescafe iciyorum.gunde iki kere izin var)
2 cevjz
Ogle
100 gr tavuk yada 3 kofte
Yogurt
1 dilim cavdar ekmegi
Ara
Aktivya
Aksam
Iki kepce sebze yemegi
Bir kase zalata
Bi4 dilim cavdar ekmegi
Ara ogun
Iki dilim ananas yada bir cay bardagi sut
Gunde 3 litre su icilecek.
Benim her hafta kontrolum var.vucudumun verdigi teppkiye gore diyet listem degisecek surekli.ek bilgi olursa yazarim.
Emzirirken yeşil kahve içebiliyor muyuz? Metabolizmayı hızlandırıyormuş
Veremedim ne yazık kiSeni incecik hayal ettim ondandir
Teşekkür ederim Can'ım Gittiğim de sorayım ozmn. Yeşil kahvede Türk kahvesinin kavurulmamış hali. Türk kahvesine günde 1 tane izin vermişti DrCanim onu doktoruna sor mutlaka sonucta emzirirken kendinden once bebisini dusunuyor insan yesil cay icilebilir diye biliyorum vucuttaki ödemi attiriyo herhangi bi yan etkisi de yok yani
Takip edelim o zaman ne diye bulacağızEmzirenler görüp cani ceken olur diye burdan paylasmiyorum ama kizlar ben intagram dan bi hesap actim gun icinde yediklerimi paylasiyorum ayni benim gibi zayiflamaya calisanlarla birlikte zayifliyoruz bozmaya niyetlenen ya da kacamak yapan olursa yorumlarla konusuyoruz sizinde aklinizda bulunsun benim acimdan etkili oldu kendimi diyet yaparken yalniz hissetmiyorum ilacsiz zayiflama urunu kullanmadan zayiflayanlarin basari hikayeleri beni motive ediyo size de tavsiye ederim
Sabah kahvaltıda Eti Yulaf Kepeği yedim bir kase sütle ; ama miktar olarak çoktu.Bir kepçe değil yani.
Öğlen bol salata , 1 dilim tavuk ve 1 konserve ton balığı yedim yağını akıtarak.Gerçi ton balığı sanırım çok kalorili.
Ekmek ve hamur işi yemeyeceğim ve dışarıdan yemeyeceğim , bakalım nasıl bir etkisi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?