2015 Kasım Anneleri Diyet Günlüğü

Hesabının ismi ne Can'ım takip edeyim seni

kizlar sabahlari ac karnina 1 bardak ilik suyun icine 1 tatli kasigi bal iciyorum bir suredir. Bunu kabizlik icin yapiyodum ama ogrendimki yaglarin erimesinde etkiliymis.
2ydir 68-69 arasi gelip giden ben 2 haftadir 67 cikiyorum tartida.
Bilmiyorum zaten gidecegimi varfi o 1 kilonun ama sabitti takilmistim resnen 68'e
Buarada 22-23 kilo aldim.
58le hanile kalip 82 ile gittim doguma.
Hedefim eski kiloma ulasmak - 52-53 gibi..
cok imkansiz gibi ama takmiyorum kilolari. Saglik olsun elbet giderler..

Kızlar ne durumdasiniz gidiyor mu kilolar ben çok fenayim. 2 kg almışım. Çok istahliyim. Az yeme fikri bile istahimi acıyor. Ama halimden de hiç mi hiç memnun değilim

Diyet yapamıyorum bebeğimde alerji olduğu için çok şey çıkardık menüden zaten. Ama 3lt su ve dereotu devam. Bir de abartmıyorum kesinlikle yediklerimi.

Bir ara LESLİE yaptım ama yapamıyorum şu aralar. Ebru şallı ile pilates yapmak istiyorum bir de . Ben takılı kaldım 66.5 da bu aralar

Bende suyu artirayim biraz bide dere otunu birakmistim tekrar yiyim. Tatlilarada sinir koyayım. Bişeyler yapsam iyi olacak

Ben 1kilo vermisim. Ama hic kesmedim yemekten. Tam gaz devam. Sadece yeme saatlerimi duzene koydum. Aksam 6dan sonra su disinda bisey koymuyorum agzima.

Reactions: GCA
Bende aksam yemegini en gec 6 6 bucuk gibi yemeye calisiyorum 2 gundur de sabahlari ac karnina yarim cay bardagi elma sirkeli su iciyorum bakalim bi etkisi olcak mi suan 8 kilodan gidiyorum:) insallah yaza 56-58 arasi olurum

Bende aksam yemegini en gec 6 6 bucuk gibi yemeye calisiyorum 2 gundur de sabahlari ac karnina yarim cay bardagi elma sirkeli su iciyorum bakalim bi etkisi olcak mi suan 8 kilodan gidiyorum:) insallah yaza 56-58 arasi olurum
Sirkeli su sutunun tadinda bi degisiklige sabap oluyomudurki.

Ben emzirmiyorum canim basindan beri sut yapici seyler yememe ragmen olmadi bende birakip kendimi toparlamaya basladim:)
Him anladim canim. Ben emzirdigim icin aanki sutun tadini bozarmis gibi geldi. Ben simdilik sadece saat olayina dikkat edebiliyorum. Bunla toplandigi kadar. Zamani gelince baska yollar den8c3m artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…