Yarın misafir var iyi hatırlattın kısır yapayımYe ye can bogazdan gelir:) sen yine baskasi yapmasa yemezsin. Ben kendim giriyom mutfaga. Dun koca bi legen kisir ve 2 tepsi borwk yaptim. Aksam hepsi bitmisti. Baskul ailesi gibiyoz ailecek zaten. Bende ha bire pasta borek yapiyom. Cok lazim gibi.
Benide o koca gobusun simsiki olamsi mutlu eder ama onun icinde mekik lazimBenim de oyle bi derdim yok ama ben kendimi iyi hissetmek icin vermek istiyorum herkes farkli seylerden mutlu oluyor tabiki beni de bu mutlu edicek:)
Diyet topiginde menu belirliyoz ya tebrikler biE:))))
Yarın misafir var iyi hatırlattın kısır yapayımoffff ben bu Boğaz'la zor zayıflarım
Bizden bişi olmazDiyet topiginde menu belirliyoz ya tebrikler biE:))))
Duzenli beslenirsen bisey olmaz. Sutu artiran sey yemek degil. Su ic bol bol bide ac kalma. Pasta borek sut yapmiyo tek yaptiklari koca bi fobek basen kalca.Bizden bişi olmazçok istiyorum bende Kilo vermeyi ama sütüm çok bol degil korkuyorum azalırsa diye
Yaaa bu topikte bahsedilecek son konu kısırdı.Dayanamam ..
Yarın misafir var iyi hatırlattın kısır yapayımoffff ben bu Boğaz'la zor zayıflarım
Liste uzun sığmaz burayaKizlar ben bugun iki öğün yedim ogluş gece uyumadigi icin genelde ilk öğünüm 11-12 de oluyor
kahvalti: 1 yumurta (kayisi kivaminda)
bir parca tulum peyniri
bir dilim pastirma
1 y.k közlenmis kahvaltilik sos
roka maydanoz domates
yaninda limonlu tarcinli yesil cay
ara öğün:light sütten sekersiz filtre kahve
akşam:kakaolu yulaf lapasi (üzerine 1 y.k kuru dut ve 1 tatli k. Bitter damla cikolata)
Bu günü boyle kapatiyorum su ana kadar 2.5 litre su icildi yatana kadar 3 e tamamlarim:)
Diyete baslayan gün icinde yediklerini yazmak isteyen yok muu:)))
Mekiksiz zaten imkani yok erimez o gobekler. Bingil bingil sarkiyo benimki. Inatla sıkılastiracam onu.Bi haftadir hic tatli yemedim yediklerime dikkat ettim bi gram bile gitmemis spor sart bu gun 50 mekik cektim
Canim hic sıkma canini illaki gidiyo o kilolar. Bide simdi kis. Hep sabit duruyoz. Yaz gelsin hareketlenelim bak nasil gidecek o kilolar.Kızlar sayfayı kaybetmişim zor oldu ama buldum sayfaları okudukçamoralimde bozulduben hamilelikte 20 kilo aldım ve şuan için sadece 5 kilo verdim bebeğimle foto çektirmek bile istemiyorum moralim çok bozuluyor yarın itibariyle artık tatlı hamur işi yemiyecem ayrıca tam tahıllı ekmeğe geçecem zaten bunalımdayım tartıyı gördükçe daha kötü olmayayım
Benimde pek uyguladigim soylenemez sadece mekik cekiyorum insallah yediklerin sana sut olarak geri donerBen yeni görüyorum ya bunu.. Valla ben biraz araniza katılamayacagm çünkü süt yapmam gerek süt yapmak için de tam gaz yemem gerek :)) benim minnak kizim bu ay sadece 500 gr almış da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?