2015 Kasım Anneleri Diyet Günlüğü

Ye ye can bogazdan gelir:) sen yine baskasi yapmasa yemezsin. Ben kendim giriyom mutfaga. Dun koca bi legen kisir ve 2 tepsi borwk yaptim. Aksam hepsi bitmisti. Baskul ailesi gibiyoz ailecek zaten. Bende ha bire pasta borek yapiyom. Cok lazim gibi.
Yarın misafir var iyi hatırlattın kısır yapayım offff ben bu Boğaz'la zor zayıflarım

Benim de oyle bi derdim yok ama ben kendimi iyi hissetmek icin vermek istiyorum herkes farkli seylerden mutlu oluyor tabiki beni de bu mutlu edicek:)
Benide o koca gobusun simsiki olamsi mutlu eder ama onun icinde mekik lazim

Bizden bişi olmaz çok istiyorum bende Kilo vermeyi ama sütüm çok bol degil korkuyorum azalırsa diye
Duzenli beslenirsen bisey olmaz. Sutu artiran sey yemek degil. Su ic bol bol bide ac kalma. Pasta borek sut yapmiyo tek yaptiklari koca bi fobek basen kalca.

Kardeşim bende gitmiş pişmaniye almış ben şimdi nasıl yemeden durcam :)))))

Kizlar ben bugun iki öğün yedim ogluş gece uyumadigi icin genelde ilk öğünüm 11-12 de oluyor

kahvalti: 1 yumurta (kayisi kivaminda)
bir parca tulum peyniri
bir dilim pastirma
1 y.k közlenmis kahvaltilik sos
roka maydanoz domates
yaninda limonlu tarcinli yesil cay

ara öğün:light sütten sekersiz filtre kahve

akşam:kakaolu yulaf lapasi (üzerine 1 y.k kuru dut ve 1 tatli k. Bitter damla cikolata)

Bu günü boyle kapatiyorum su ana kadar 2.5 litre su icildi yatana kadar 3 e tamamlarim:)
Diyete baslayan gün icinde yediklerini yazmak isteyen yok muu:)))

Liste uzun sığmaz buraya

DİKKAT, HAMİLELER İÇİNDİR
YÜKSEK DOZDA MORAL İÇERİR...
(Bu yazımı daha önce paylaşmıştır, ama o zamanki hamileler çoktan doğurmuştur Yeni hamilelere gelsin)

Hep annelere moral verecek değiliz ya, bugün de hamilelere çalışalım. Cancağızım, hamilelikte yeniyor. Yoksa ben bir kilo baklavayı bir oturuşta yiyecek, üstüne bir bidon lahana turşusunu tüketecek kadın mıydım? Değildim. Doktorum meyve ye demişti. Yedim. Çilekleri, kirazları, şeftalileri, muzları bir tabağa doğrayıp üstüne meyveli yoğurt döküp öyle yedim. Adamın kast ettiği şey bir elma, bir armut yani bir porsiyon meyveymiş. Ama işime gelmedi. Kebapçıya gittim. Yanımda yastık götürdüm. Yastığı sandalyeye dayıyorum, kaykıla kaykıla, gerine gerine, midemde yer aça aça yiyorum. Yediğim yemeğin haddi hesabı yok, ama gözüm hala başka masalardaki patates kızartmalarında. Canım çekiyor, geçerken bir tane alabilir miyim? diyorum. Semerim olsa onu da yiyeceğim, öyle düşünün. İlk ay 6 kilo aldım. Eller birer kilo alırken ben 6'şar 6'şar aldım. Doktorum dur mur dedi ama duramadım. Bayır aşağı yuvarlanıyordum, her attığım taklada bonus yiyecekler kazanıyordum. Duramadım, durduramadılar. Bu gördüğünüz fotoğrafta beş buçuk aylık hamileyim. Gerisini sen düşün. 8 aylıkken fotoğraf çektirebilecek medeni cesaretim yoktu. 40 kilo aldım. 56 kiloyla hamile kaldım 96 kiloyla doğum yaptım. Suratım arı sokmuş gibi şişti. Hamile kıyafetleri bile dar gelmeye başladı. Babaanne bluzleri aldım, onlardan giydim. XXXL! 37,5 ayakkabı numaram 41 oldu. Eller göbek çevresini ölçüyor, özendim, ölçeyim dedim. 1,5 metrelik mezuranın uçları kapanmadı bile. Her gören 'anaaaammm sen bu kiloları hayatta veremezsin' dedi. 'Kalır kalır, hiç kalmazsa bir 10 kilon kalır' diye motive ettiler. Ebru Şallı'ya bak, o nasıl güzel hamile dediler. Ebru Şallı mıyım ben yaaa! Sinir oldum. Bu kadar kilo almayı kim isterdi ki? Önüne geçemedim. İstemeden oldu. Ama o kiloları vereceğime içten içe hep inandım. Doğumdan sonra hiç kasmadan, rejimsiz, sporsuz, basit yürüyüşlerle, hayatın kendi koşuşturmacasıyla bütün kilolarımı geri verdim. Hatta arada Name'ye hamile kalıp biraz daha kilo alıp verdim. Şimdi 56 kiloyum, çok şükür başladığım yerdeyim. Sevgili vücudu şirazesinden çıkmış hamile kardeşim… Kendini üzme. Eğer kendine inanırsan verirsin. Ama buna güvenip kantarın topuzunu kaçırma, kendini tutabiliyorsan hakikaten yeme, az ye, sağlıklı beslen. İnsan ömründe kaç kere hamile kalıyor ki, tadını çıkart. Öperim tombiş yanaklarından.

Slm topigimiz hayirli olsun, ben son 8 senedir haftada 4 gun spor salonuna gidip 1 saat kosup, kalan 1 saattede kardio ve biraz agirlik calisip sporumu tamamlardim, yeme icmeye gelince beyaz ekmek, seker ve undan yoksun besleniyordum, polikistikoverli ve az calisan tiroidlerim oldugu icin maalesef incecik olamadim hic ama fit gorunuyordum. Neyse simdiye gelelim dogumdan sonra 13 kilom gitti, kaldi 7 kilo ama yememe hic dikkat etmedim ne bulduysam yedim, simdiden sonrada sıkı bir diyet uygulamak yanlis olur cunku bebegim benim sutume muhtac ne zamanki ek gidaya geceriz o zaman sıkı diyet yaparim. Ben beyaz ekmegi kestim, sekerli seyleride gunduz vakti tuketicem ve aksamda mutlaka et, tavuk, balik agirlikli beslenelim ki bizimde vucudumuz uykusuzluk ve yorgunluktan bitap dusmesin

Ya zaten önemli olan kendimizi iyi hissedecegimiz halimize kavusmak degil mi bunun icin kendimizi perisan etmeye gerek yok basit seylerle enazindan daha kilo almadan ya da ayda 1 kilo bile olsa vererek hedefe ulasmak amaç.diyet deyince herkesin aklina yasaklar listesi aclik geliyo ama öyle degil yani dengeli ve duzenli yiyerek basarabiliriz kizlar

Bi haftadir hic tatli yemedim yediklerime dikkat ettim bi gram bile gitmemis spor sart bu gun 50 mekik cektim

Kızlar sayfayı kaybetmişim zor oldu ama buldum sayfaları okudukçamoralimde bozulduben hamilelikte 20 kilo aldım ve şuan için sadece 5 kilo verdim bebeğimle foto çektirmek bile istemiyorum moralim çok bozuluyor yarın itibariyle artık tatlı hamur işi yemiyecem ayrıca tam tahıllı ekmeğe geçecem zaten bunalımdayım tartıyı gördükçe daha kötü olmayayım

Canim hic sıkma canini illaki gidiyo o kilolar. Bide simdi kis. Hep sabit duruyoz. Yaz gelsin hareketlenelim bak nasil gidecek o kilolar.

Ben yeni görüyorum ya bunu.. Valla ben biraz araniza katılamayacagm çünkü süt yapmam gerek süt yapmak için de tam gaz yemem gerek :)) benim minnak kizim bu ay sadece 500 gr almış da
Benimde pek uyguladigim soylenemez sadece mekik cekiyorum insallah yediklerin sana sut olarak geri doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…