2015 Kasım Anneleri Diyet Günlüğü

Kızlar bunların yanında spor da yapacak misiniz benim derdim göbeğim çok yumuşak fazla göbek olmamasına rağmen oturunca kat oluyor yumuşak olduğu icin ne tavsiye edersiniz sezeryan doğum yaptım bu arada
Canim mekik cekmeden ne yapsan sıkılasmaz o gobek tek care mekik

Ben pasta borek yapip bi guzel yutuyom valla. Hic kesemem bogazimdan. Ama gobek masallah davul kadar napacam bilmem.

Ben evde ne varsa nutella findik ezmesi hepsini annemin eve tasidim pasta borek malzemelerini dondurucuya koydum haziran a kadar ordan cikmicaklar

Şimdi misafir geldi annem börek çörek döktürdü ne yapayım yedim
Ye ye can bogazdan gelir:) sen yine baskasi yapmasa yemezsin. Ben kendim giriyom mutfaga. Dun koca bi legen kisir ve 2 tepsi borwk yaptim. Aksam hepsi bitmisti. Baskul ailesi gibiyoz ailecek zaten. Bende ha bire pasta borek yapiyom. Cok lazim gibi.

Ye ye can bogazdan gelir:) sen yine baskasi yapmasa yemezsin. Ben kendim giriyom mutfaga. Dun koca bi legen kisir ve 2 tepsi borwk yaptim. Aksam hepsi bitmisti. Baskul ailesi gibiyoz ailecek zaten. Bende ha bire pasta borek yapiyom. Cok lazim gibi.

Kışın yeniyo da havalar azicik ısındı mı napıcaz:)

Kamber siz dugun olmaz

Bu listeye uyarsak sütümüz olur di mi? Sonra bebeler aç kalmasın
Canim benim sutum kesildi kesilecek zaten en basindan beri boyleydi.ama sut olmasinicin su ve yesillik oneriyolar zzten.aksine sutu olanin arttirir bile.yesil cay yasakmis ama emzirme doneminde.10 cc bile ciksa sut veremem yesil cay dedi.bebege gecer dedi.

Herkese selam kızlar.Ben de 64le hamile kaldım şuan 78im emzirirken aldım.58 e düşmek istiyorum.Hayal midir ki
Valla canim ben 59 la falan hamile kaldim.80 le doguma girdim.dogumdan sonra 67 e dustum sonrada 73 u gordum helvalar hurmalar yuzunden.simdi hedefim 50 52.doktorumda oyle soyledi.ve listeye uyarsan uc ayda ulasiriz hedefe dedi.ayrica spor yapmadan.bebis bi alti aylik olsun o zaman yaparsin zorlama kendini dedi

Ben o zamanda soguk tatlilar yapiyom. Hic sasmaz. Mayo bikini derdim olmadigindan rahatim. Giyenlere kolay gelsin:)
Benim de oyle bi derdim yok ama ben kendimi iyi hissetmek icin vermek istiyorum herkes farkli seylerden mutlu oluyor tabiki beni de bu mutlu edicek:)

Diyet yapınca süt azalabilir , buna da dikkat etmek gerek.
Besleyici ama kof beslenmeden devam edilmeli.
Ben kan değerlerime baktırdım.
Ha1C hamilelikte 5.0 dı , şimdi 5.4 olmuş.
Ben de kendimce önlem almaya başladım.

M Mavisu27 oglusum geliyo bende 77 ile doguma gittim eve geldim 72 ydim sonra anneme gittim süt olsun diye ye ic ye ic olan süte degil bana oldu 76 ya ciktim tekrardan sütüm de olmadi
emzirirken vermek de hayal degil canim zaten emzirmek cok enerji harcatiyormus vucuda o yuzden sanslisin bol bol su yesillik ve protein agirlikli beslenirsen yapabilirsin sende ben bizzat denedim gordum tatli hamur isi yemek süt yapmiyor cok net yani

Diyet yapınca süt azalabilir , buna da dikkat etmek gerek.
Besleyici ama kof beslenmeden devam edilmeli.
Ben kan değerlerime baktırdım.
Ha1C hamilelikte 5.0 dı , şimdi 5.4 olmuş.
Ben de kendimce önlem almaya başladım.
Kesinlikle katiliyorum emziren arkadaslar iyi bi diyetisyenden yardim alsinlar kendi basina yapmamak lazim cunku hic bisey bebislerden onemli degil. Suna inaniyorum hicbirsey yapmasalar bile emziren anneler karbonhidrati azaltarak bile cok rahat zayiflayabilirler cunku emzirmek metabolizmayi cok hizlandiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…