Canim mekik cekmeden ne yapsan sıkılasmaz o gobek tek care mekikKızlar bunların yanında spor da yapacak misiniz benim derdim göbeğim çok yumuşak fazla göbek olmamasına rağmen oturunca kat oluyor yumuşak olduğu icin ne tavsiye edersiniz sezeryan doğum yaptım bu arada
Ben pasta borek yapip bi guzel yutuyom valla. Hic kesemem bogazimdan. Ama gobek masallah davul kadar napacam bilmem.Bende radikal bi kararla eve nutella almama karari verdim:) yoksa dayanamiyorum. Gerci en son bu karari verdigimde esim bi sabah ekmek almaya cikmisti bi geldi en buyu boy nutella alip gelmis. Canim nutellan bitmis aldim dedi:))) hayirrrrr olamaz diye ciglik attim. Simdi onuda tembihledim almiycak
Bende radikal bi kararla eve nutella almama karari verdim:) yoksa dayanamiyorum. Gerci en son bu karari verdigimde esim bi sabah ekmek almaya cikmisti bi geldi en buyu boy nutella alip gelmis. Canim nutellan bitmis aldim dedi:))) hayirrrrr olamaz diye ciglik attim. Simdi onuda tembihledim almiycak
Canim mekik cekmeden ne yapsan sıkılasmaz o gobek tek care mekik
Mekek cekebilirmiyiz artik. Sezeryanla dogum yaptim benCanim mekik cekmeden ne yapsan sıkılasmaz o gobek tek care mekik
Valla cnm sezeryan icin erken olabilir. Ben normal dogum yaptim. Ebe normal oldugu icin 3.ay baslayabilirsin dedi. Bende basladim. Ama sezeryanda erken sanirim.Mekek cekebilirmiyiz artik. Sezeryanla dogum yaptim ben
Ye ye can bogazdan gelir:) sen yine baskasi yapmasa yemezsin. Ben kendim giriyom mutfaga. Dun koca bi legen kisir ve 2 tepsi borwk yaptim. Aksam hepsi bitmisti. Baskul ailesi gibiyoz ailecek zaten. Bende ha bire pasta borek yapiyom. Cok lazim gibi.Şimdi misafir geldi annem börek çörek döktürdü ne yapayım yedim
Mekik için de en az 6 ay bekle diye tavsiye de bulunmustunuz beklemeye devam o zamanCanim mekik cekmeden ne yapsan sıkılasmaz o gobek tek care mekik
Ye ye can bogazdan gelir:) sen yine baskasi yapmasa yemezsin. Ben kendim giriyom mutfaga. Dun koca bi legen kisir ve 2 tepsi borwk yaptim. Aksam hepsi bitmisti. Baskul ailesi gibiyoz ailecek zaten. Bende ha bire pasta borek yapiyom. Cok lazim gibi.
Mecbur beklicen canim ama bacak kol calisabilirsin. Bazi bacak hareketleride karni calistiriyor.Mekik için de en az 6 ay bekle diye tavsiye de bulunmustunuz beklemeye devam o zaman
Ben o zamanda soguk tatlilar yapiyom. Hic sasmaz. Mayo bikini derdim olmadigindan rahatim. Giyenlere kolay gelsin:)Kışın yeniyo da havalar azicik ısındı mı napıcaz:)
Kamber siz dugun olmazkanadali35 diyet gunlugunde ilk beni etiketlemende cok hos yani. Kendi koca kicina bakmayip benim lop lop gobegime laf etmen hic hos degil sabah tartildim. 65 kilo geldim. 62ile hamile kalmistim. Ama hedefim 60. 5kilo vermem lazim ama diyet miyet hic isim olmaz. Ömrumde yapmadim yapmicam da. Giderse kendi gider. Mekik cekmeye basladim 2 gundur. 1 ayda toplarim insallah.
Canim benim sutum kesildi kesilecek zaten en basindan beri boyleydi.ama sut olmasinicin su ve yesillik oneriyolar zzten.aksine sutu olanin arttirir bile.yesil cay yasakmis ama emzirme doneminde.10 cc bile ciksa sut veremem yesil cay dedi.bebege gecer dedi.Bu listeye uyarsak sütümüz olur di mi? Sonra bebeler aç kalmasın
Valla canim ben 59 la falan hamile kaldim.80 le doguma girdim.dogumdan sonra 67 e dustum sonrada 73 u gordum helvalar hurmalar yuzunden.simdi hedefim 50 52.doktorumda oyle soyledi.ve listeye uyarsan uc ayda ulasiriz hedefe dedi.ayrica spor yapmadan.bebis bi alti aylik olsun o zaman yaparsin zorlama kendini dediHerkese selam kızlar.Ben de 64le hamile kaldım şuan 78imemzirirken aldım.58 e düşmek istiyorum.Hayal midir ki
Benim de oyle bi derdim yok ama ben kendimi iyi hissetmek icin vermek istiyorum herkes farkli seylerden mutlu oluyor tabiki beni de bu mutlu edicek:)Ben o zamanda soguk tatlilar yapiyom. Hic sasmaz. Mayo bikini derdim olmadigindan rahatim. Giyenlere kolay gelsin:)
Kesinlikle katiliyorum emziren arkadaslar iyi bi diyetisyenden yardim alsinlar kendi basina yapmamak lazim cunku hic bisey bebislerden onemli degil. Suna inaniyorum hicbirsey yapmasalar bile emziren anneler karbonhidrati azaltarak bile cok rahat zayiflayabilirler cunku emzirmek metabolizmayi cok hizlandiriyorDiyet yapınca süt azalabilir , buna da dikkat etmek gerek.
Besleyici ama kof beslenmeden devam edilmeli.
Ben kan değerlerime baktırdım.
Ha1C hamilelikte 5.0 dı , şimdi 5.4 olmuş.
Ben de kendimce önlem almaya başladım.
Orasi oyle. Ama benseni rakip olarak gormuyom. Simdiden soliim:)Kamber siz dugun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?