- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.981
O zaman az tüketmeye çalışDün de kahve içmişsin gözümden kaçmadı
Ben de heyecanlandım eşim beni tutmasa şimdiden hamile kıyafetleri alacağım çok güzeller Eloshh
Günaydınnn kızlar ... Ben hala adapte edemedim kendimi hamileliğe bazen çok hevesleniyorum bazende sanki bir hastalık hali gibi geçici geliyor daha hissetmiyorum ya kıpırtılarını ondan diyorum. Bulantılarda olmasa hiç anlamayacağım hamileliğimi çok şükür
Benim.bugun.öğlene.kadar.olmadi.canim.dikildi.doğrusu.olması.lazim.bence.doktora.gitsek.sorardik[/QUOTE][QUOTEos, post: 39898919, member: 262844"]Arkadaslar kasik agrilarniz var mi?benim ara ara agrim oluyor.
Sagol canim ya inslh Allahin izniyle 2 negtf asilamadn sonra olunca cook tedirginim..saglikla aliriz inslh bebisleri..Canimm öncelikle geçmiş olsun. Benim duyduğuma göre içi su dolu 5-10 cm olan kistlerde gebelik döneminde acil olmayan durumlarda ameliyat yapilmaz ve tehlikeli değildir.
Zaten 10 cmi geçseydi, ve sana tehlikesi olsaydi söylerdi Doktorun. Içini ferah tut. Bebişlerimiz nur topu gibi doğacak, herşey sorubsuz olacak inşallahh.
Bircok bilenden duymussun zaten bende onlara katiliyorum hayirlisiyla alirsin inşallah bebisini kucagina[/QUOTE]="vigoroso, post: 39900505, member: 624702"]Kizlar lutfn cvp pzt kese ile bi kist gordu dr onemli degil muhtemln kaybolup gidicek dedi ..ablmda ebe oda onemli degil dedi..arkdsta bnmde vardi kayboldu dedi..
siz ne diosunuz??
LC den bakıyorum canım pantolonları çok hoşuma gitti. Yarın doktora gidince deneyeceğim bir kaç tane.Tühh içmişim dimiTiksinmezsem ben bu kahveyi bırakamam. Kesinlikle azalttım ama.
Nerden bakıyosun hamilelik kiyafetlerinnee? Bende hergün bakıyorumSanırım eşlerimiz bizim hissettiklerimizi hissetmiyor. Eşim hala inanmıyor sanki hamile olduğuma Deli ya..
Gunaydin cnm bu sabh bende esime yaprkn kendimede yaptim..Afiyet bal seker olsun..Günaydin kizlarr. Ben 7:30 da kalktim. Eşimi kaldirdim, tostunu yaptimm yaparken kendimde götürdümm
Ruh halimm;
LC den bakıyorum canım pantolonları çok hoşuma gitti. Yarın doktora gidince deneyeceğim bir kaç tane.
Ben sabahları 1 dilim ekmeği zor yiyorum ama 1,5-2 fincana yakın süt içiyorumGün içinde sütü ne kadar tüketiyorsunuz siz
İnşallah görürüm tatlım dua edinEvet gerçekten pantolonların biçimi çok hoş duruyor. Yarın keseyi görürsün inşallahh. Bizede haber verr
Günaydın Arkadaşlar :)
çalışan arkadaşlara sorum var :) iş kanununa göre Hamilelikte haklarımız neler biliyormusunuz?
16 hafta doğum izni, 6 ay günde 3 saat sonraki 6 ay günde 1,5 saat süt izni benim bildiğim.Günaydın Arkadaşlar :)
çalışan arkadaşlara sorum var :) iş kanununa göre Hamilelikte haklarımız neler biliyormusunuz?
daha süt içmedim yımırta yimedim ben mi anormalim
sabah herifim hazırlamış kahvaltıyı az bir şey didikledim...
sonra gittim kan verdim bi kaşarlı tost yaptırdım onu hüplettim..
dünden beri boynum tutuk ...
akşam 5 te evdeydim sanırım 6,30 7 gibi koltukta uyudum 1 gibi kalktım gittim odama yattım..
durmadan uyku moduna girdim
birazdan kan testimde çıksın da az bir rahatlayayım..
amaaaaan hamile moduna girdim gene..
GÜNAYDIN HANIMLAAA NÖRÜYONUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?