- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #1.961
Seni cok iyi anliyorum benimde bir kurtajim oldu ve doktora gidip defalarca beta baktirmamak icin henuz gitmedim. Coktedirginim bende ama hayirlisi Allahtan icini ferah tut. Hersey yolundadir insallahkızlar ben de varım:) sat 12 şubat. bugün kan tahlili yaptırdım biraz düşük gibi geldi 88 cıktı. cuma günü tekrar ölçtürcem. maalesef 3 ay önce 11 haftalık bebğimi kaybetmiştimo yüzden çok tedirginim
Kizlar lutfn cvp pzt kese ile bi kist gordu dr onemli degil muhtemln kaybolup gidicek dedi ..ablmda ebe oda onemli degil dedi..arkdsta bnmde vardi kayboldu dedi..
siz ne diosunuz??
Hayırlısı olsun tekrardan benimde sat 15 şubat ve 64 çıktı değerim çünkü günümden 2 gün önce verdim kan,dr.normal çok yeni gebelik daha dedi ve cuma tekrar gel katlıyacakmı bakalım dedi,aynı durumdayız ama endişelenme zaten verdiği kağıtta normal referans değerleri arasındasın sende.içini ferah tut.kızlar ben de varım:) sat 12 şubat. bugün kan tahlili yaptırdım biraz düşük gibi geldi 88 cıktı. cuma günü tekrar ölçtürcem. maalesef 3 ay önce 11 haftalık bebğimi kaybetmiştimo yüzden çok tedirginim
Saol cnm yaa.insallah yarin guzel bir gun olacak.su keseyi gorsek bir de kalbinin pitpitini duysakk.allahimm
Gunaydın kızlar
2 gundur nerdeyse hiç uyanmıyo gibi bişi oldum full uyuyorum. Allahım bana neler oluyooo
Hamilelik bizi garipleştirdi galiba
Günaydın güzel anne adayları
Nasılsınız bakalım?
Olmaz canım merak etme.Günaydın kızlar. Bende gözümü açamadim bu sabah ya. Akşam nasıl olacak bilmiyorum. Mide bulantısı yok çok şükür. Dün fındık badem kuru üzüm Kuru dut aldım. Yemeye başlıyorum bugün. İşyerinde kimseye demedim. Acaba anlarlar mi. Bide çok iştahsızlık var. Kilo vermisim ya. Gerçi balık etliyim iyi olur biraz vermek. Bebegime zararı olur mu acaba
akasyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaOlmaz canım merak etme.
Canımmm çok teşekkür ederimakasyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doğrumu görüyorum gebemisinnnAyyyyyyyy Yaradana kurbannn olayımm
ama Allah kalbimi biliyor hissediyordum ve sana hep dua ettim biliyorsun değilmi?
valla dün atak geçirdim gene sabah beri ağlıodumCanımmm çok teşekkür ederimAllah razı olsun senden
Allah'ım nasip etti çok şükür
Geçmiş olsun tatlım. Dikkat et kendinevalla dün atak geçirdim gene sabah beri ağlıodum
şimdi geldim bunu gördüm sevindirik oldum
Rabbim tamamanına erdirsin
Zararlı onlar zararlı yeme kızGünaydin kizlarr. Ben 7:30 da kalktim. Eşimi kaldirdim, tostunu yaptimm yaparken kendimde götürdümm
Ruh halimm;
Gunaydın kızlar
2 gundur nerdeyse hiç uyanmıyo gibi bişi oldum full uyuyorum. Allahım bana neler oluyooo
Hamilelik bizi garipleştirdi galiba
Zararlı onlar zararlı yeme kız
Ya bizim göbüşlerde böyle mi olacak çok heveslendim
O zaman az tüketmeye çalışBen yemiyorum herhalde. Bebiş istiyoo
biliyorum yememeliyim, ama işte.. Evettt koca koca göbişli olucazzz. Çok heycanlandim kizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?