2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Seni cok iyi anliyorum benimde bir kurtajim oldu ve doktora gidip defalarca beta baktirmamak icin henuz gitmedim. Coktedirginim bende ama hayirlisi Allahtan icini ferah tut. Hersey yolundadir insallah

Kizlar lutfn cvp pzt kese ile bi kist gordu dr onemli degil muhtemln kaybolup gidicek dedi ..ablmda ebe oda onemli degil dedi..arkdsta bnmde vardi kayboldu dedi..
siz ne diosunuz??

Kizlar lutfn cvp pzt kese ile bi kist gordu dr onemli degil muhtemln kaybolup gidicek dedi ..ablmda ebe oda onemli degil dedi..arkdsta bnmde vardi kayboldu dedi..
siz ne diosunuz??

Canimm öncelikle geçmiş olsun. Benim duyduğuma göre içi su dolu 5-10 cm olan kistlerde gebelik döneminde acil olmayan durumlarda ameliyat yapilmaz ve tehlikeli değildir.
Zaten 10 cmi geçseydi, ve sana tehlikesi olsaydi söylerdi Doktorun. Içini ferah tut. Bebişlerimiz nur topu gibi doğacak, herşey sorubsuz olacak inşallahh.

="vigoroso, post: 39900505, member: 624702"]Kizlar lutfn cvp pzt kese ile bi kist gordu dr onemli degil muhtemln kaybolup gidicek dedi ..ablmda ebe oda onemli degil dedi..arkdsta bnmde vardi kayboldu dedi..
siz ne diosunuz??[/QUOTE]
Bircok bilenden duymussun zaten bende onlara katiliyorum hayirlisiyla alirsin inşallah bebisini kucagina

Hayırlısı olsun tekrardan benimde sat 15 şubat ve 64 çıktı değerim çünkü günümden 2 gün önce verdim kan,dr.normal çok yeni gebelik daha dedi ve cuma tekrar gel katlıyacakmı bakalım dedi,aynı durumdayız ama endişelenme zaten verdiği kağıtta normal referans değerleri arasındasın sende.içini ferah tut.

Buarada kasık ağrısı gibi değil de kasığımın sol tarafında baskı gibi hissediyorum bende

Birde o kistler gidiyor genelde kimi bilsem,

Biz dün sonuçla birlikte tüm eş dost akraba herkese söyledik :)

Bir de size diyebileceğim sey sakin ve huzurlu stressiz gebelik geçirmeye çalışın,doğunca da böyle devam edin sonra bebekte sizin gibi sakin ve huzurlu olur mutlu anne&mutlu bebek :)

Gunaydın kızlar
2 gundur nerdeyse hiç uyanmıyo gibi bişi oldum full uyuyorum. Allahım bana neler oluyooo
Hamilelik bizi garipleştirdi galiba

Gunaydın kızlar
2 gundur nerdeyse hiç uyanmıyo gibi bişi oldum full uyuyorum. Allahım bana neler oluyooo
Günaydın güzel anne adayları
Nasılsınız bakalım?

Günaydın kızlar. Bende gözümü açamadim bu sabah ya. Akşam nasıl olacak bilmiyorum. Mide bulantısı yok çok şükür. Dün fındık badem kuru üzüm Kuru dut aldım. Yemeye başlıyorum bugün. İşyerinde kimseye demedim. Acaba anlarlar mi. Bide çok iştahsızlık var. Kilo vermisim ya. Gerçi balık etliyim iyi olur biraz vermek. Bebegime zararı olur mu acaba

Olmaz canım merak etme.

akasyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
doğrumu görüyorum gebemisinnnAyyyyyyyy Yaradana kurbannn olayımm
ama Allah kalbimi biliyor hissediyordum ve sana hep dua ettim biliyorsun değilmi?
Canımmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden
Allah'ım nasip etti çok şükür

Gunaydın kızlar

Günaydın canım dün akşam kendimi daha iyi hissediyorum dedim eşime saat 21.30 da uyudum kaldım yine... Çok uyumaktan sıkıldım kocamında yüzünü göremiyorum adam gece perisi gibi tek başına takılıyor akşamları evde. Bazen 19:30 da uyuyorum o boyuttayım 12. haftalarda geçiyormuş bu uyku hali

QUOTE="GCA, post: 39902426, member: 426534"]Günaydın canım. Seninle aynıyiz biz. Ben haftaya gidicem. Sen bugün çok güzel haberler alırsın inşallah. Bize de bilgi ver mutlaka[/QUOTE]

Tamamdir.cikinca hemen size bilgi verecegim

Reactions: GCA
Ben yemiyorum herhalde. Bebiş istiyoo
biliyorum yememeliyim, ama işte.. Evettt koca koca göbişli olucazzz. Çok heycanlandim kizz
O zaman az tüketmeye çalış Dün de kahve içmişsin gözümden kaçmadı
Ben de heyecanlandım eşim beni tutmasa şimdiden hamile kıyafetleri alacağım çok güzeller Eloshh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…