- 6 Mart 2015
- 304
- 227
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.001
cok tesekkür ederim canım :) gerçi işyerinin henüz haberi de yok
çıkınca yazarım canım benim öyle uyuma lüksümde yok iş yerimdeyim ama sanki gözüm kayıp duruyo dünya bi öne bir arkaya gidiyonöörek bacim haha. Bizdede ayni canim. Tostlari indirdik miğdeye. Benimde uykum geliyor ama yatmiyorun. Uzandiğim an gidiyorum yoksa. Hep annemi kinardim, anne sende uzandiğin yere yatiyosun bu nasil uyku diye. Al iştee.
Kan testi sonucunu bizede bildirr
Çok teşekkür ederim canım :)16 hafta doğum izni, 6 ay günde 3 saat sonraki 6 ay günde 1,5 saat süt izni benim bildiğim.
16 hafta doğum izni, 6 ay günde 3 saat sonraki 6 ay günde 1,5 saat süt izni benim bildiğim.
O konuyu ben de tam bilmiyorum canım.Canim bende şunu merak ediyorum aslinda. Doğum parasini SGK veriyor.
Fakat benim sigortam asgari ücretten yatsada maaşim ile hiç bir alakasi yok. Acaba onu nasil yapicam..
Tühh içmişim dimiTiksinmezsem ben bu kahveyi bırakamam. Kesinlikle azalttım ama.
Nerden bakıyosun hamilelik kiyafetlerinnee? Bende hergün bakıyorumSanırım eşlerimiz bizim hissettiklerimizi hissetmiyor. Eşim hala inanmıyor sanki hamile olduğuma Deli ya..
şirketi dava etmen gerekiyor bunun için .. ama sonrasında işyeri napar bilemem :)Canim bende şunu merak ediyorum aslinda. Doğum parasini SGK veriyor.
Fakat benim sigortam asgari ücretten yatsada maaşim ile hiç bir alakasi yok. Acaba onu nasil yapicam..
O konuyu ben de tam bilmiyorum canım.
Sigortan asgari ücretten yatıyor ama sen daha fazla maaş alıyorsan iş yeri suç işliyor.
Gayet iyi canım moralini bozma.kızlar sonuç iyi değil sanırım bana mı öyle geldi tam iki kat olmamış..
18
55,72
150,24
399,83
746,84 bu tam iki kat olmamış
emin misin?Gayet iyi canım moralini bozma.
Tam 2 katı olmaması sorun değil yaklaşık 2 katı olması gerekiyor ki senin değerin öyle.
Evet eminim değerin 500 lerde falan olsaydı bir sorun var derdim ama 700'ü geçmiş.emin misin?
ben de işyerine hala söylemedim.. bu arada periyodik doktor kontrollerimizde ücretli izinli sayılıyormuşuz
Hosbulduk :) Benim pzt 1300 hvg ile kese gorunmedi bugun yine kan verdim ama sonucu alamadim Bakalim yarin gorunecek mi Ters bise soylerse die endiseleniyor insan
canım bu verdiğin saatle de alakalı olabilir. Canını sıkmana gerek yok. Tam 2 katı demiyorlar,yaklaşık 2 katı diyorlar ..kızlar sonuç iyi değil sanırım bana mı öyle geldi tam iki kat olmamış..
18
55,72
150,24
399,83
ortada daha bir doktor yok canım..Evet eminim değerin 500 lerde falan olsaydı bir sorun var derdim ama 700'ü geçmiş.
İçin rahat etmeyecekse bir doktordan görüş al ama bence moral bozacak bir durum yok.
kızlar sonuç iyi değil sanırım bana mı öyle geldi tam iki kat olmamış..
18
55,72
150,24
399,83
ortada daha bir doktor yok canım..
orjinalde bakarsam 3 er kat yükselmişti değerler 150 den sonra 300 olması gerekirken 399 oldu ordan dikkate alınca değerler normal tabi
kendimi fazla kastım sanırım en iyisi akışına bırakmak daha da kan vermem kollarım paramparça oldu
Ben koştura koştura gidip aldım bileKızlar şu kitabı alıcam sanırım. Daha önce okumuş olan var mı? Ya da ilk hamileliğin de kullanıcak olan?
Ben koştura koştura gidip aldım bileAma bunu bebeğinizi beklerken sizi neler bekler var onu da aldım asıl, gidip mağazadan almayın ama internetten sipariş edin hem ağır hem de D&R'ın sitesinde mağazada olduğundan daha indirimli satılıyor 55 yerine 36 TL
Ben bir bardak cay bir batdak kahve ile kisitliyorum kendimi
Kızlar doktorum bana çay kahveyi abartmamamı özellikle tembih etti. Bizim işyerindeki hamileler her gün türk kahveleri çaylarını içiyorlardı diye bende saf gibi geçen hafta rutinime devam ettim (Sabahları 1 çay,öğlen bir türk kahvesi) Doktor katiyen rutin haline getirme haftada en fazla 3 bardak çay ya da kahve dedi,haberiniz olsun.
Çay,kahve yerine Ihlamur,Kuşburnu,Nane Limon ve Elma çayını önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?