2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
çıkınca yazarım canım benim öyle uyuma lüksümde yok iş yerimdeyim ama sanki gözüm kayıp duruyo dünya bi öne bir arkaya gidiyo

16 hafta doğum izni, 6 ay günde 3 saat sonraki 6 ay günde 1,5 saat süt izni benim bildiğim.

Canim bende şunu merak ediyorum aslinda. Doğum parasini SGK veriyor.
Fakat benim sigortam asgari ücretten yatsada maaşim ile hiç bir alakasi yok. Acaba onu nasil yapicam..

Canim bende şunu merak ediyorum aslinda. Doğum parasini SGK veriyor.
Fakat benim sigortam asgari ücretten yatsada maaşim ile hiç bir alakasi yok. Acaba onu nasil yapicam..
O konuyu ben de tam bilmiyorum canım.
Sigortan asgari ücretten yatıyor ama sen daha fazla maaş alıyorsan iş yeri suç işliyor.

Ben bir bardak cay bir batdak kahve ile kisitliyorum kendimi

kızlar sonuç iyi değil sanırım bana mı öyle geldi tam iki kat olmamış..
18
55,72
150,24
399,83
746,84 bu tam iki kat olmamış

O konuyu ben de tam bilmiyorum canım.
Sigortan asgari ücretten yatıyor ama sen daha fazla maaş alıyorsan iş yeri suç işliyor.

Evet Türkiyenin heryerinde bunu yapiyolar malesef. Aslinda onlarida suçlu bulmuyorum. Vergileri okadar abartiyolar ki kimse doğru düzgün maaş gösteremiyor.
Bakalim.. daha iş yerine söylemedim zaten. Hamile bir çalişandan ne yazikki kimse memnun olmuyor. Benim işimi etkilemez aslinda ama bakalim.

18
55,72
150,24
399,83
Gayet iyi canım moralini bozma.
Tam 2 katı olmaması sorun değil yaklaşık 2 katı olması gerekiyor ki senin değerin öyle.

ben de işyerine hala söylemedim.. bu arada periyodik doktor kontrollerimizde ücretli izinli sayılıyormuşuz
Hosbulduk :) Benim pzt 1300 hvg ile kese gorunmedi bugun yine kan verdim ama sonucu alamadim Bakalim yarin gorunecek mi Ters bise soylerse die endiseleniyor insan

Canım min 1500 olunca kese gözüküyormüş sakın dert etme kendine

Evet eminim değerin 500 lerde falan olsaydı bir sorun var derdim ama 700'ü geçmiş.
İçin rahat etmeyecekse bir doktordan görüş al ama bence moral bozacak bir durum yok.
ortada daha bir doktor yok canım..
orjinalde bakarsam 3 er kat yükselmişti değerler 150 den sonra 300 olması gerekirken 399 oldu ordan dikkate alınca değerler normal tabi
kendimi fazla kastım sanırım en iyisi akışına bırakmak daha da kan vermem kollarım paramparça oldu

18
55,72
150,24
399,83

Canim hormonlardan ne anliyacaksin. Moralini bozma Allah aşkina. Doktoruba sor. Kiz sen niye hormon testi yaliyosun durmadan. Allah senii. Ben 3 buçuk haftalikken (Doktora göre)

Ya canim bencede. Bu şekilde stres yapiyorsun, daha kötü. Inan hormonu iki katina çikmayan çok insan sağlikli bir gebelik geçiriyor. Haftaya Pazartesi kesen görünür bence..

Kızlar şu kitabı alıcam sanırım. Daha önce okumuş olan var mı? Ya da ilk hamileliğin de kullanıcak olan?
Ben koştura koştura gidip aldım bile Ama bunu bebeğinizi beklerken sizi neler bekler var onu da aldım asıl, gidip mağazadan almayın ama internetten sipariş edin hem ağır hem de D&R'ın sitesinde mağazada olduğundan daha indirimli satılıyor 55 yerine 36 TL

oo bende bakiyim diğerine. Sitede yorumlari çok iyi zaten. Internetten alirim bende, dişarida bide onu aramaya çikamam

Ben bir bardak cay bir batdak kahve ile kisitliyorum kendimi

Kızlar doktorum bana çay kahveyi abartmamamı özellikle tembih etti. Bizim işyerindeki hamileler her gün türk kahveleri çaylarını içiyorlardı diye bende saf gibi geçen hafta rutinime devam ettim (Sabahları 1 çay,öğlen bir türk kahvesi) Doktor katiyen rutin haline getirme haftada en fazla 3 bardak çay ya da kahve dedi,haberiniz olsun.

Çay,kahve yerine Ihlamur,Kuşburnu,Nane Limon ve Elma çayını önerdi.

Ben günde bir türk kahvesi ve bir nescafe içiyorum Kuşburnu aliyim bari. Tarçinla tüketirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…