- 24 Aralık 2014
- 581
- 284
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.021
emin misin?
Ben günde bir türk kahvesi ve bir nescafe içiyorumKuşburnu aliyim bari. Tarçinla tüketirim.
yaa çayı bırakamam benKızlar doktorum bana çay kahveyi abartmamamı özellikle tembih etti. Bizim işyerindeki hamileler her gün türk kahveleri çaylarını içiyorlardı diye bende saf gibi geçen hafta rutinime devam ettim (Sabahları 1 çay,öğlen bir türk kahvesi) Doktor katiyen rutin haline getirme haftada en fazla 3 bardak çay ya da kahve dedi,haberiniz olsun.
Çay,kahve yerine Ihlamur,Kuşburnu,Nane Limon ve Elma çayını önerdi.
sen nerelerdesinnn yaaaa hissedip de gelmişim bak :) valla inşallah yolundadır 14ünü bekliyorum malum kalp atışını duymak için :) malesef akşam bulantılarım başladı böhühühüh alışmaya başladım ama
bu arada yeni gelen bütüüün arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. rabbim evlatlarınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip eder inşallaaaaahhhh
canım sorma ya çağrı merkezindeyim düşünSeni çok iyi anlıyorum bende hem aile ile çalıştığımdan hemde çok kişi ile uğraştığımdan gerginlikten ölüyorumsürekli bir başağrısı... Bugün birde mide bulantılarım başladı ki ohhhhhh sorma gitsin... İnşallah şimdi anlamasalar da ilerleyen dönemde bu sıkıntılar azalır ve biraz daha anlayışlı olunur...
Ben henüz kimseye söylemedim hamiş olduğumu bazen hamişim uleennnnnn gelmeyin üstüme diye bağırasım geliyor ama salon kadını çizgimden ödün vermemek adına susuyorum
bebişinizin ağzından bir mektup yaz içine de küçük bir patik yada çorap koy saana bir zarf gelmiş dekizlar bu arada hala esine soylemeyen var mi? ben haftasonu ozel bi sekilde soylemek istiyorum onerisi olan?
Tühh içmişim dimiTiksinmezsem ben bu kahveyi bırakamam. Kesinlikle azalttım ama.
Nerden bakıyosun hamilelik kiyafetlerinnee? Bende hergün bakıyorumSanırım eşlerimiz bizim hissettiklerimizi hissetmiyor. Eşim hala inanmıyor sanki hamile olduğuma Deli ya..
daha süt içmedim yımırta yimedim ben mi anormalim
sabah herifim hazırlamış kahvaltıyı az bir şey didikledim...
sonra gittim kan verdim bi kaşarlı tost yaptırdım onu hüplettim..
dünden beri boynum tutuk ...
akşam 5 te evdeydim sanırım 6,30 7 gibi koltukta uyudum 1 gibi kalktım gittim odama yattım..
durmadan uyku moduna girdim
birazdan kan testimde çıksın da az bir rahatlayayım..
amaaaaan hamile moduna girdim gene..
GÜNAYDIN HANIMLAAA NÖRÜYONUZ
kızlar ben de dün HAMİLELİK DOĞUM VE BEBEK BAKIM KİTABI / AYŞE ÖNER aldım.. mükemmel bir kitap diyebilirim.. Ayşe Öner ünlülerinde doğum öncesi ve doğum sonrası danışmanlıklarını yapmış ve övgüler almıştır. Resimli anlatımlar var..ve yanında da emzirme cd si .. tavsiye ederim çok bilgilendirici :)
Kızlar bugün daha 6+1 deyim ama dünden beri felaket bulantım var... Çıkarmamak için sürekli derin derin nefes alıyorum bu seferde tansiyonum düşüyor başım dönüyor, çalışamıyorum yahuuu
Bir önerisi bir bildiği olan var mı?
sana katılıyorum.. geçen hafta ilk muayeneme gittiğimde betahcg mi 3 gün önce vermiştim. Doktor o testen önceki ve ondan sonraki sonucuma bakıp o gün yapmaya gerek bile duymamıştı .Şu kan meselesini boşverin bence. İhmal etme falan diyorsunuzda. Benim Doktorum İdrar ve kan testlerimi yaptırdı. Keseyi zaten görmüştü. Sonuçların içinde hcg beta yoktu bile. Demekki bukadar önemli bir şey değil. Evde bir pozitif test, kanda bir pozitif sonuç yeterli. Gerisini akışına bırakın..
Bana cubuk kraker tuzlu krakerler iyi geliyordu denedin mi?
faydası oldumu peki :) çünkü okadar samimi anlatıyor ki kadını çok sevdim ve söylediklerini kulağıma küpe modundayım :)O kadini biliyorum kisa beyaz sacli gecen gebeligimde bebek bakimi videolarini az izlememistim uzman tvde:)
Kızlar doktorum bana çay kahveyi abartmamamı özellikle tembih etti. Bizim işyerindeki hamileler her gün türk kahveleri çaylarını içiyorlardı diye bende saf gibi geçen hafta rutinime devam ettim (Sabahları 1 çay,öğlen bir türk kahvesi) Doktor katiyen rutin haline getirme haftada en fazla 3 bardak çay ya da kahve dedi,haberiniz olsun.
Çay,kahve yerine Ihlamur,Kuşburnu,Nane Limon ve Elma çayını önerdi.
faydası oldumu peki :) çünkü okadar samimi anlatıyor ki kadını çok sevdim ve söylediklerini kulağıma küpe modundayım :)
Kızlar bugün daha 6+1 deyim ama dünden beri felaket bulantım var... Çıkarmamak için sürekli derin derin nefes alıyorum bu seferde tansiyonum düşüyor başım dönüyor, çalışamıyorum yahuuu
Bir önerisi bir bildiği olan var mı?
Ben sabahları 1 dilim ekmeği zor yiyorum ama 1,5-2 fincana yakın süt içiyorumGün içinde sütü ne kadar tüketiyorsunuz siz
:) Ay canım ya Allah bağışlasın :) ben de böyle olacağıma inanıyorumOlmaz mi canim tabii oldu 10 tane cocuk buyutmus gibi oldum. Hic destek almadan buyuttum bebegimi ne annem ne kaynana bisey diyemedi cunku onlardan daha bilincli oldugumu onlarda gordu 1 haftalikken kizimla basbasa kaldik gobegi dusmemis bebegi kendim yikadim ettim.okuyup arastirarakta bilinclenmis oluyorsun. Burda soyleydi diyip uyguluyorsun haliyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?