2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben günde bir türk kahvesi ve bir nescafe içiyorum Kuşburnu aliyim bari. Tarçinla tüketirim.

Canım sende benim gibi yap,bu hafta bir gün içiyorum türk kahvesi bir gün içmiyorum o şekilde dengeledim kendimi. Hafta sonu evde çok aramıyorum zaten, Kitapta okumuştum kafein alımı bebeğin doğum kilosunu çok etkiliyormuş. (Bu sadece bir etkisi,bir sürü vardı hatırlamıyorum) Tutalım kendimizi tosun doğsun bebişlerimiz :)

yaa çayı bırakamam ben işyerinde olunca özellikle taze taze açık ve limonlu çay içiyorum çok mu zararlıymış ki ((

aaa hissedip de gelmişim bak :) valla inşallah yolundadır 14ünü bekliyorum malum kalp atışını duymak için :) malesef akşam bulantılarım başladı böhühühüh alışmaya başladım ama
sen nerelerdesinnn ya
bu arada yeni gelen bütüüün arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. rabbim evlatlarınızı sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip eder inşallaaaaahhhh

sen nerelerdesinnn ya

canım sorma ya çağrı merkezindeyim düşün
kizlar bu arada hala esine soylemeyen var mi? ben haftasonu ozel bi sekilde soylemek istiyorum onerisi olan?
bebişinizin ağzından bir mektup yaz içine de küçük bir patik yada çorap koy saana bir zarf gelmiş de

benim eşim karnın büyüyünce bana dank etcek heralde diyor

kan vermekten kansız kalcan yahu
ben 2. kanı yaptırdım doktora söyledim gerek yoktu dedi sen 2 güne bir maşallah çok takma stres yapma böyle bir şey olmıcak Allahın izniyle gelecek bebişler sağlkla :)

kızlar ben de dün HAMİLELİK DOĞUM VE BEBEK BAKIM KİTABI / AYŞE ÖNER aldım.. mükemmel bir kitap diyebilirim.. Ayşe Öner ünlülerinde doğum öncesi ve doğum sonrası danışmanlıklarını yapmış ve övgüler almıştır. Resimli anlatımlar var..ve yanında da emzirme cd si .. tavsiye ederim çok bilgilendirici :)

Off kizlar gunaydin sabahtan beri utu masasi arastiriyordum neyseki bir tane begenebildim:) siparisini verdim sorunsuz gelir insallah:)) gecmistekileri okuyamadim kahve demissiniz ben hergun turk kahvesi vazgecemem valla bebiste 3 kilo dogsa yeter normal dusundugum icin cok tosun olmasin 3 500 grama kadar ideal sonrasini kaldirmaz benim bunye:) cikinca beslerim onu:))

[QUOTE="parkbyull, post: 39904022, member: 6234rtada daha bir doktor yok canım..
orjinalde bakarsam 3 er kat yükselmişti değerler 150 den sonra 300 olması gerekirken 399 oldu ordan dikkate alınca değerler normal tabi
kendimi fazla kastım sanırım en iyisi akışına bırakmak daha da kan vermem kollarım paramparça oldu[/QUOTE]

Sen yine ihmal etme kan vermeye devam
et.ayni saatte vermen gerekiyor.belki son olculeni daha erken vermissindir.zaten iki kata çok uzak değil.bence 1500 geçene kadar yaptir ve gectigin gibi keseyi gitmeye git.için rahatlar

O kadini biliyorum kisa beyaz sacli gecen gebeligimde bebek bakimi videolarini az izlememistim uzman tvde:)

Kızlar bugün daha 6+1 deyim ama dünden beri felaket bulantım var... Çıkarmamak için sürekli derin derin nefes alıyorum bu seferde tansiyonum düşüyor başım dönüyor, çalışamıyorum yahuuu
Bir önerisi bir bildiği olan var mı?

Bana cubuk kraker tuzlu krakerler iyi geliyordu denedin mi?

Şu kan meselesini boşverin bence. İhmal etme falan diyorsunuzda. Benim Doktorum İdrar ve kan testlerimi yaptırdı. Keseyi zaten görmüştü. Sonuçların içinde hcg beta yoktu bile. Demekki bukadar önemli bir şey değil. Evde bir pozitif test, kanda bir pozitif sonuç yeterli. Gerisini akışına bırakın..

sana katılıyorum.. geçen hafta ilk muayeneme gittiğimde betahcg mi 3 gün önce vermiştim. Doktor o testen önceki ve ondan sonraki sonucuma bakıp o gün yapmaya gerek bile duymamıştı .

Bana cubuk kraker tuzlu krakerler iyi geliyordu denedin mi?

Dün 4 paket çubuk kraker aldırdım kızımda işe yarıyordu diye... Bir kaç tane yedim tam bastırdı rahatladım derken ani bir şekilde çıkardım... Bu yavru ablasından beter olacak herhalde yandım ben Ne yapayım canları sağolsun....

Bitki çaylarından da korkuyorum ben Allah korusun. Hafta 3 bardak çok azmış o zaman işyerinde hiç içmemek gerekiyor.

faydası oldumu peki :) çünkü okadar samimi anlatıyor ki kadını çok sevdim ve söylediklerini kulağıma küpe modundayım :)

Olmaz mi canim tabii oldu 10 tane cocuk buyutmus gibi oldum. Hic destek almadan buyuttum bebegimi ne annem ne kaynana bisey diyemedi cunku onlardan daha bilincli oldugumu onlarda gordu 1 haftalikken kizimla basbasa kaldik gobegi dusmemis bebegi kendim yikadim ettim.okuyup arastirarakta bilinclenmis oluyorsun. Burda soyleydi diyip uyguluyorsun haliyle.

Canım bugün ben de ilk defa midem bulanarak uyandım.henüz 5.haftamdayım ama Bulantılar 6.haftalarda başlar 12.haftalarda azalmaya başlarmış..umarım daha çok artmaz nasıl çalışırz bu şekilde bilemiyorum

:) Ay canım ya Allah bağışlasın :) ben de böyle olacağıma inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…