2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ciddi misin, bak işte onu her sabah yiyiyorum beyaz peynirli sandviç içerisinde (
Prof.Dr.İbrahim SARAÇOĞLU:Hamilelikte maydanozun Ne kadarı sağlıklı ne kadarı zararlı bilmek gerekir.Anne adayları'nın maydanozu ne kadar tüketmeleri gerekir.

Hamileliğin ilk üç ayında maydanoz tüketirken ölçülü olmak gerekir, eğer düşük tehlikesi var ise, hamilelik boyunca maydanozdan tamamen uzak durulmalıdır.

Bunun sebebi ise, maydanozun yapraklarında bulunan apiol ve beta-bisabolene maddelerinin düşük yaptırma (abortifacient) özelliğinin olmasıdır. Apiol, aynı zamanda kan damarlarını genişletici (vasodilator) ve ateş düşürücü(antipyretic) özelliğine de sahiptir.

kızlar bugün ilk adet günümdü çok az bi damla falan ancak kahverengi akıntım oldu nor mal mi

Aynen katılıyorum xanım haftalarca hegun kan vermekte abartı bence bi artış. Varsa ve dr tamam dediyse tamamdır
2 kere kan verdim 10 gun sonrada dr gittim ohhh ne stres ne bişi
Gunlerce acaba noldu diye dusunmek cekilir stres degil işte bu bebişe zarar veriyo asıl

Haluk yavuzer zaten bebeği büyütürken kullanacağımız kitaplardan :) Ben şimdiden okumanın faydalı olacağını düşünüyorum. Ama sen hamilelik dönemi için istiyorsan Elizabeth Fenwick in annelik ve bebek bakımı ya da Epsilon Yayınlarından , bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap var onlardan birini alabilirsin. Dediğim gibi bende annelik ve bebek bakımı var sürekli elimde. Çok detaylı değil ama güzel bilgiler var.

bıraktınızmı sigarayı hiç içmiyormuydunuz ben öğrendiğim gün bıraktım aklıma gelince bebişe gelcek zararı düşünüyorum artık aklıma bile gelmiyor sigara :)

Ben evlenmeden önce sigara çok az içerdim.Evlendikten sonra 5 derken 1 pakete çıktıÇocuğa karar verince tekrar 2-3 dal içtim. Öğrenincede bazen akşamları çokk zorlarsa yarım sigara. Şuan canım hiç istemiyor. Bende çook korkuyorum etkiler diye. Doktorun neredeyse tek sorusu "sigara kullanıyor musun" oldu. Bende tek tük dedim. Onuda hemen bırak dedi

Evet bayanlar, ilk kusmamı yaşamış bulunuyorum. Midem rahatladı sanki. 6+5 oldu bugün.

Al benden bir tane daha bende dün 6+0 da ilk kusmamı yaşadım... Yalnız benim mide bulantım sabah ilk kalktığımda olmuyor, işe kendi aracımla geliyorum ofise girdikten yarım saat sonra başlıyor ve gün boyu yatana kadar devam ediyor...
İnşallah 12.haftada geçer yoksa 9 ay bu sistemde zor geçer

Aynen öyle canım. Bende 2.ye gidicektim eşim zaten Doktor'a gidicez, bahsettiğin artışı görmezsen gidene kadar panik yapıcaksın dedi. Ben de bir daha baktırmadım. Demekki çıkmışki kese göründü. Kendimi de strese sokmamış oldum.

Sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker tüketmek çok daha iyi canım. Bende de oluyor sabahları o yüzden sen sabah yataktan kalkmadan önce 2 kraker yiyorum bulantım olmuyor.

banada sigara var mı kronik hastalık var mı dedi sigara vardı öğrendiğim an bıraktım dedim :) aklına geldikçe düşün bebişin karşında sigara içiyor nasıl için parçalanır içme içme yarım da içme :)

Gün sayıyorum ben bir görseydim o güzel günleri :)

Ben iki adet alıcam canım. Birisi Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Diğeri de fotoğrafını yolladığım. Haluk Yavuzerin kitaplarını da doğumdan sonra artık :) Sonra rafta beklemesin.

Ay çok kötü ya.. 9 ay boyunca pöfür pöfür paket paket sigara içenler ne kadar vizdansız Çok moralim bozuldu bakk, içmem yarım bile içmem

Bize de kendileri bilgi vermiyor arastirma yapıyoruz. Çok kötü uzun çalışmak cnm Allah kolaylik versin hepimize bilmiyorum nasıl olacak ya

Ben iki adet alıcam canım. Birisi Bebeğinizi beklerken sizi ne bekler. Diğeri de fotoğrafını yolladığım. Haluk Yavuzerin kitaplarını da doğumdan sonra artık :) Sonra rafta beklemesin.
Canım sen muhakkak bebek doğmadan Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler kitabını al. Beek doğunca bana dua edeceksin emin ol

Çok sağol bildiğim iyi oldu hapır hupur yiyiyorum maydanoz ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…