2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
yakında kontrolü olan yada doktora gidecek olan varmı pıtpıtları duymak için ay ben heyecanlıyım ya inşaALLAH bir aksilik çıkmaz gittiğimde duyarım bu arada haftaya gitmeyi düşünüyorum bende

Ben ilk kontrolume yarin sabah 9 da gidicem. Bakalim ne cikacak:)

Daha once iciyordum ama 2-3 yildir icmiyorum.ama içene bırakmak zor bereket daha önce birakmisim
iyi ki bırakmışsınız :)

bilmiyorum ki herkes farklı tarihte duyuyor . ama tam 6 haftalıkken duyuluyor yazıyor kadınlar kulübünün günlük takviminde :)
ben de nerdeyse doktora sarılıcaktım resmi de aldım evde başucuma yapıştırdım aynen yaaa bu süre cok uzun biran önce sağlıkla doğursak

ay sorma ben buzdolabına yapıştırdım görmemişin çocuğu olmuş biiri gelince ters çeviriyorum

kızlar ya bir de açık kahve lekelenmeniz oluyor mu?? bende cok az oldu cok acıktı ama. korkuttu yani

Of ne kötü ya mantığa bak. Ne iş yapıyorsun cnm sen

Of ne kötü ya mantığa bak. Ne iş yapıyorsun cnm sen
çağrı merkezindeyim

Kızlar bir arkadaşım prenses doğum yaptım diyor ben baktım epidural belden aşağı uyuşturarak sezaryan diye gördüm ama arkadaşım tüm uyutularak normal doğum yaptım diyor hiç duymadım siz duydunuz mu

uyuyorum sürekli gözlerim acıyo ofiste rahat yok
kızlar ben mutfakta üst raflara uzandığımda kasıklarımda ağrı hissediyorum
annem tehlikeli olduğunu söyledi dikkat etmemiz gerekiyor.
yapılmaması gerekenler listesi mi yapsak acaba

o nasil oluyor yaa tum uyutularak normal dogurmak imkansiz, bebegi itmek icin ikinmasi lazim uyuyarak nasil itmis?
sezeryanla normal dogumumu karistirmis

selam herkese sohbetiniz bol olsun kizlar. dun oglumu doktora goturdugumde doktorumla gorustum ultrason icin hastaneden randevu istedi bakalim ne zaman cagircaklar?

uyku hali bendede var. eve geldiginde ayaklarini havaya dikerek bi 15 dakika uzan yapilcak islerin varsada yavas yavas hallet. ben uzun oturdugumda birden ayaga kalktigimda kasiklarimda bi an agri hissediyorum riskli donemlerdeyiz 12. haftaya bi ulasalim sagsalim, gerisi normal gecer insaALLAH.

yoo karnında iz yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…