- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.101
yakında kontrolü olan yada doktora gidecek olan varmı pıtpıtları duymak için ay ben heyecanlıyım ya inşaALLAH bir aksilik çıkmaz gittiğimde duyarım bu arada haftaya gitmeyi düşünüyorum bende
Ben ilk kontrolume yarin sabah 9 da gidicem. Bakalim ne cikacak:)
iyi ki bırakmışsınız :)Daha once iciyordum ama 2-3 yildir icmiyorum.ama içene bırakmak zor bereket daha önce birakmisim
bilmiyorum ki herkes farklı tarihte duyuyor . ama tam 6 haftalıkken duyuluyor yazıyor kadınlar kulübünün günlük takviminde :)bende 20sine kadar beklemeyi düşünüyorum ptesi kan vericem seker vs ama doktora geç götüreyim belki kalp atışlarınıda duyarım bebişim diyorum ama dayanamayıp erkenden de gidebilirim acaba haftaya duyabılırmıyız
ben de nerdeyse doktora sarılıcaktımresmi de aldım evde başucuma yapıştırdım aynen yaaa bu süre cok uzun biran önce sağlıkla doğursak
9:15 'de yazını bekliyoruz ozaman
Sorma esim en erken saat kacaysa ona al dedi 7de doktor orda olsa o saatte gidicez yani o derece
kızlar ya bir de açık kahve lekelenmeniz oluyor mu?? bende cok az oldu cok acıktı ama. korkuttu yani
Canım benim doktorum normal dedi kahve lekelenmeye öyle agrı yoğun kanama olursa önemli dedikızlar ya bir de açık kahve lekelenmeniz oluyor mu?? bende cok az oldu cok acıktı ama. korkuttu yani
Yerleşme kanaması olabilir,kimi insanlarda oluyor,endişelenme bence ama dr.a gittiğinde sor ilk ağızdan duymak daha önemlikızlar ya bir de açık kahve lekelenmeniz oluyor mu?? bende cok az oldu cok acıktı ama. korkuttu yani
bende günde 4-5 içerken en son nede olsa olmuyo bebek diye abartmıştım tam abarttığım an hamile kaldım ama şuan aramıyorum çok şükür
ay ne güzel inşallah sorun olmaz .. benimkiler yıllık izne çıkardı bir döndüm maaşım eksik yılllık izin anlayışına bakama bende ne yapıcam tekrar yıllık izin kullanıcam geçen sefer ücret kestiğinize göre yıllık izin kullanmadım diyeceğim
çağrı merkezindeyimOf ne kötü ya mantığa bak. Ne iş yapıyorsun cnm sen
çağrı merkezindeyim
Kızlar bir arkadaşım prenses doğum yaptım diyor ben baktım epidural belden aşağı uyuşturarak sezaryan diye gördüm ama arkadaşım tüm uyutularak normal doğum yaptım diyor hiç duymadım siz duydunuz mu
ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM UMARIM BİRAN ÖNCE BİTERBenim ilk bebegimde 5 haftada basladi 14. Haftada bitti tabi bu kisiden kisiye degisiyor canim
uyuyorum sürekli gözlerim acıyo ofiste rahat yok
kızlar ben mutfakta üst raflara uzandığımda kasıklarımda ağrı hissediyorum
annem tehlikeli olduğunu söyledi dikkat etmemiz gerekiyor.
yapılmaması gerekenler listesi mi yapsak acaba
yoo karnında iz yok :)o nasil oluyor yaa tum uyutularak normal dogurmak imkansiz, bebegi itmek icin ikinmasi lazim uyuyarak nasil itmis?
sezeryanla normal dogumumu karistirmis
selam herkese sohbetiniz bol olsun kizlar. dun oglumu doktora goturdugumde doktorumla gorustum ultrason icin hastaneden randevu istedi bakalim ne zaman cagircaklar?
BEN DE ÇOK FENAYIM AMA KUSMAK İSTEMİYORUMEvet bayanlar, ilk kusmamı yaşamış bulunuyorum. Midem rahatladı sanki. 6+5 oldu bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?