2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aa öyle haklarımızda mı varmış iyiymiş :) ama özel sektörde pek sallamazlar bunları

Ben de özel sektördeyim cnm. Bizim işyeri cikariyo. Henüz müdürüme fln demedim ama holdinge bağlıyiz biz diğer firmalarda çıkan oluyo. Banada çıkarmazlar sorun inşallah

Bende de sigara vardı öyle abartı değil ama yıllardır günde 1-2 tane içerim çok şükür sayısını hiç artırmadım. Ama benim için büyük bir keyifti, çayın kahvenin sohbetin yanına..Hatta hamileyken ve öğrenmeden içmişimdir 10-15 tane..Ama öğrenir öğrenmez bıraktım ağzıma bile koymadım..

Çok sağol bildiğim iyi oldu hapır hupur yiyiyorum maydanoz ben

aşırısı zarar canım çok tüketmemeye çalış yine doktoruna da sor bunlar tvden ordan burdan duyduklarımız :)
Ay çok kötü ya.. 9 ay boyunca pöfür pöfür paket paket sigara içenler ne kadar vizdansız Çok moralim bozuldu bakk, içmem yarım bile içmem
benim annemde küçük kardeşimde bırakmadı içti kardeşim de çok şükür büyük bir şey yok ama sürekli bronşit olur küçüklüğünden beri genelde zaten sigara içilen bebeklerde astım vs riski çok yüksek ben evde bile içirtmiyorum artık :)

bende günde 4-5 içerken en son nede olsa olmuyo bebek diye abartmıştım tam abarttığım an hamile kaldım ama şuan aramıyorum çok şükür
Ben de özel sektördeyim cnm. Bizim işyeri cikariyo. Henüz müdürüme fln demedim ama holdinge bağlıyiz biz diğer firmalarda çıkan oluyo. Banada çıkarmazlar sorun inşallah

ay ne güzel inşallah sorun olmaz .. benimkiler yıllık izne çıkardı bir döndüm maaşım eksik yılllık izin anlayışına bak ama bende ne yapıcam tekrar yıllık izin kullanıcam geçen sefer ücret kestiğinize göre yıllık izin kullanmadım diyeceğim

yakında kontrolü olan yada doktora gidecek olan varmı pıtpıtları duymak için ay ben heyecanlıyım ya inşaALLAH bir aksilik çıkmaz gittiğimde duyarım bu arada haftaya gitmeyi düşünüyorum bende

yakında kontrolü olan yada doktora gidecek olan varmı pıtpıtları duymak için ay ben heyecanlıyım ya inşaALLAH bir aksilik çıkmaz gittiğimde duyarım bu arada haftaya gitmeyi düşünüyorum bende
benim de randevum yarın öğlen.. geçen cumartesi 4+4 dü ve minnacık kese gördüğünü söyledi doktor. Esas muayenem yarın..Çünkü esas kesem bu hafta görünürmüş..

benim de randevum yarın öğlen.. geçen cumartesi 4+4 dü ve minnacık kese gördüğünü söyledi doktor. Esas muayenem yarın..Çünkü esas kesem bu hafta görünürmüş..
benimde minik bir kese göründü 4+3 de 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için çağırdı arada çağırmadı hergün gel dese gidecem o derece birde demezmi annesi bak burda heycanım tavan yaptı off ne zaman doğuuruucaz

bıraktınızmı sigarayı hiç içmiyormuydunuz ben öğrendiğim gün bıraktım aklıma gelince bebişe gelcek zararı düşünüyorum artık aklıma bile gelmiyor sigara :)

Daha once iciyordum ama 2-3 yildir icmiyorum.ama içene bırakmak zor bereket daha önce birakmisim

Valla kusura bakmasınlarda, sorun çıkarma gibi lüksleri yok. Performans

Canım benim sat 02 Şubat. Bana gittiğimde 4 haftalık gebesin dedi Doktorum (9 Martta) Ben de çok merak ediyorum, nezaman gitsem kalp atışını duyarım diye 1 ay sonra gel dedi ama aslaa dayanamam.

AA şimdi baktımda gerçekten iyi birşeye benziyor. 3 Yıldız vermişler ama, istediğim herşey var bunun içinde.
Canım bebek doğduğunda karşılaşacağın her türlü soruna güzel çözümler var içinde. 3 yıldız verilmesinin nedeni yazar yabancı bir bebek hemşiresi bazı önerileri bize fazla abartılı geliyor olabilir ama yorumlayacak kültürümüze göre harmanlayacak bizleriz. İstersen sen bi kitapçıda incele sonra karar ver

Benim cumartesi canım testler istedi onların sonucları icin cağırdı belki kalp atışlarını görürüz dedi ama daha erken heralde alttan görücek belki eşimide alıp gidiyorum sende gelmelisin diye adam bu seferde bişey görmeden giderse uyuz olcak artıkinsallah hayırlı haberlerle dönerim

ay benim kocam geldi odaya aldılar ama baska bolume gecırdıler benı perdeyi kapatınca garıbım sadece resmını gorebıldı

ben de nerdeyse doktora sarılıcaktım resmi de aldım evde başucuma yapıştırdım aynen yaaa bu süre cok uzun biran önce sağlıkla doğursak

Benim SAT seninle aynı 7 Mart'ta randevum vardı, doktor 2 hafta sonrasına çağırdı. 21 Mart

Sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker tüketmek çok daha iyi canım. Bende de oluyor sabahları o yüzden sen sabah yataktan kalkmadan önce 2 kraker yiyorum bulantım olmuyor.

Bir kaç paket kraker de başucuma alayım canım o zaman inşallah bu taktik işe yarar... Sağol canım...

Gün sayıyorum ben bir görseydim o güzel günleri :)

Görürüz inşallah canım görürüz bu günlerinde heyecanı başka ama... Tadını çıkarmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…