- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.081
aa öyle haklarımızda mı varmış iyiymiş :) ama özel sektörde pek sallamazlar bunları
banada sigara var mı kronik hastalık var mı dedi sigara vardı öğrendiğim an bıraktım dedim :) aklına geldikçe düşün bebişin karşında sigara içiyor nasıl için parçalanıriçme içme yarım da içme :)
Çok sağol bildiğim iyi oldu hapır hupur yiyiyorum maydanoz ben
benim annemde küçük kardeşimde bırakmadı içti kardeşim de çok şükür büyük bir şey yok ama sürekli bronşit olur küçüklüğünden beri genelde zaten sigara içilen bebeklerde astım vs riski çok yüksek ben evde bile içirtmiyorum artık :)Ay çok kötü ya.. 9 ay boyunca pöfür pöfür paket paket sigara içenler ne kadar vizdansızÇok moralim bozuldu bakk, içmem yarım bile içmem
Bende de sigara vardı öyle abartı değil ama yıllardır günde 1-2 tane içerim çok şükür sayısını hiç artırmadım. Ama benim için büyük bir keyifti, çayın kahvenin sohbetin yanına..Hatta hamileyken ve öğrenmeden içmişimdir 10-15 tane..Ama öğrenir öğrenmez bıraktım ağzıma bile koymadım..
Ben de özel sektördeyim cnm. Bizim işyeri cikariyo. Henüz müdürüme fln demedim ama holdinge bağlıyiz biz diğer firmalarda çıkan oluyo. Banada çıkarmazlar sorun inşallah
benim haftaya randevum 20si :)yakında kontrolü olan yada doktora gidecek olan varmı pıtpıtları duymak için ay ben heyecanlıyım ya inşaALLAH bir aksilik çıkmaz gittiğimde duyarım bu arada haftaya gitmeyi düşünüyorum bende
benim de randevum yarın öğlen.. geçen cumartesi 4+4 dü ve minnacık kese gördüğünü söyledi doktor. Esas muayenem yarın..Çünkü esas kesem bu hafta görünürmüş..yakında kontrolü olan yada doktora gidecek olan varmı pıtpıtları duymak için ay ben heyecanlıyım ya inşaALLAH bir aksilik çıkmaz gittiğimde duyarım bu arada haftaya gitmeyi düşünüyorum bende
benimde minik bir kese göründü 4+3 de 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için çağırdı arada çağırmadıbenim de randevum yarın öğlen.. geçen cumartesi 4+4 dü ve minnacık kese gördüğünü söyledi doktor. Esas muayenem yarın..Çünkü esas kesem bu hafta görünürmüş..
Aynen canım özellikle yemeklerden sonra bir uyku bastırıyor ki sorma :))) kendime acıyorum resmen...
Birde benim hamişliği kimse bilmiyor veeeee Babam, Abim, Eniştem hep birlikte çalışıyoruz
Aa sende ailene söyle ama ya... Biz elin adamlarına diyemiyoruz ama baban, abin duysa senin her türlü nazını çekerler yaa. öyle değil mi? Hem mutu da olurlar
bıraktınızmı sigarayı hiç içmiyormuydunuz ben öğrendiğim gün bıraktım aklıma gelince bebişe gelcek zararı düşünüyorum artık aklıma bile gelmiyor sigara :)
Ben de özel sektördeyim cnm. Bizim işyeri cikariyo. Henüz müdürüme fln demedim ama holdinge bağlıyiz biz diğer firmalarda çıkan oluyo. Banada çıkarmazlar sorun inşallah
benimde minik bir kese göründü 4+3 de 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için çağırdı arada çağırmadıhergün gel dese gidecem o derece birde demezmi annesi bak burda heycanım tavan yaptı off ne zaman doğuuruucaz
Canım bebek doğduğunda karşılaşacağın her türlü soruna güzel çözümler var içinde. 3 yıldız verilmesinin nedeni yazar yabancı bir bebek hemşiresi bazı önerileri bize fazla abartılı geliyor olabilir ama yorumlayacak kültürümüze göre harmanlayacak bizleriz. İstersen sen bi kitapçıda incele sonra karar verAA şimdi baktımda gerçekten iyi birşeye benziyor. 3 Yıldız vermişler ama, istediğim herşey var bunun içinde.
Benim cumartesi canım testler istedi onların sonucları icin cağırdı belki kalp atışlarını görürüz dedi ama daha erken heralde alttan görücek belki eşimide alıp gidiyorum sende gelmelisin diye adam bu seferde bişey görmeden giderse uyuz olcak artıkyakında kontrolü olan yada doktora gidecek olan varmı pıtpıtları duymak için ay ben heyecanlıyım ya inşaALLAH bir aksilik çıkmaz gittiğimde duyarım bu arada haftaya gitmeyi düşünüyorum bende
bende 20sine kadar beklemeyi düşünüyorum ptesi kan vericem seker vs ama doktora geç götüreyim belki kalp atışlarınıda duyarım bebişim diyorum ama dayanamayıp erkenden de gidebilirim acaba haftaya duyabılırmıyızbenim haftaya randevum 20si :)
ay benim kocam geldi odaya aldılar ama baska bolume gecırdıler benı perdeyi kapatınca garıbım sadece resmını gorebıldıBenim cumartesi canım testler istedi onların sonucları icin cağırdı belki kalp atışlarını görürüz dedi ama daha erken heralde alttan görücek belki eşimide alıp gidiyorum sende gelmelisin diye adam bu seferde bişey görmeden giderse uyuz olcak artık
Bana doktorum resim bile vermedi ya zaten çok minik bi kese zor gözüküyo demiştiay benim kocam geldi odaya aldılar ama baska bolume gecırdıler benı perdeyi kapatınca garıbım sadece resmını gorebıldı
ben de nerdeyse doktora sarılıcaktımbenimde minik bir kese göründü 4+3 de 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için çağırdı arada çağırmadıhergün gel dese gidecem o derece birde demezmi annesi bak burda heycanım tavan yaptı off ne zaman doğuuruucaz
Valla kusura bakmasınlarda, sorun çıkarma gibi lüksleri yok. Performans
Canım benim sat 02 Şubat. Bana gittiğimde 4 haftalık gebesin dedi Doktorum (9 Martta) Ben de çok merak ediyorum, nezaman gitsem kalp atışını duyarım diye1 ay sonra gel dedi ama aslaa dayanamam.
Sabah yataktan kalkmadan çubuk kraker tüketmek çok daha iyi canım. Bende de oluyor sabahları o yüzden sen sabah yataktan kalkmadan önce 2 kraker yiyorum bulantım olmuyor.
Gün sayıyorum ben bir görseydim o güzel günleri :)
[/QUOTE
Canım aileme söyleyeceğim ama kalp atışını duymayı bekliyorum... Bir aksilik olursa onları da boşuna üzmek istemiyorum... Malum biliyorsun bizim yavrular pek bir nazlı ve uğraşlı oluyorlar... Birde eskiye ait acı tecrübeler olunca kesinleşmeden kimseye söylemek istemiyorum...
Benim SAT seninle aynı 7 Mart'ta randevum vardı, doktor 2 hafta sonrasına çağırdı. 21 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?