- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.121
bende ya çok ilginç nasıl oluyorsa ben çok korkuyorum her doğumun bir korkunç hikayesi var maşallah millet mi abartıyordur nedirilk defa duyuyorum boyle bisey
gözün aydın :)Cok sukur keseyi gorduk hersey normal darisi sizlere kizlar
Insallah gecer cnm bende oyle cokfenayimÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM UMARIM BİRAN ÖNCE BİTER((
Sagolcnmgözün aydın :)
bende ya çok ilginç nasıl oluyorsa ben çok korkuyorum her doğumun bir korkunç hikayesi var maşallah millet mi abartıyordur nedir
gozun aydin :)Cok sukur keseyi gorduk hersey normal darisi sizlere kizlar
uyku hali bendede var. eve geldiginde ayaklarini havaya dikerek bi 15 dakika uzan yapilcak islerin varsada yavas yavas hallet. ben uzun oturdugumda birden ayaga kalktigimda kasiklarimda bi an agri hissediyorum riskli donemlerdeyiz 12. haftaya bi ulasalim sagsalim, gerisi normal gecer insaALLAH.
bende olmadı hiç canım.. korkma ama stres yapma.. çoğalırsa doktorla görüşürsünkızlar ya bir de açık kahve lekelenmeniz oluyor mu?? bende cok az oldu cok acıktı ama. korkuttu yani
Tesekkue ederim cnmgozun aydin :)
bir arkadaşım var ilk bebeğimde cok kolay doğum yaptım ikincide hemen kestiler bölgemi çok canım yandı asla normal yapmam diyor.. aynı şekilde annem çok zorlamadan parçalanma yaşamış filan nasıl korkmıyımmilletin abartisi normal dogumdan neden korkulurki? 2010 kasim annelerinden ilk normal doguran bendim korkutmadim kendimi hic. korkutma kendini doktorun ve dogumu yaptiracak olan ebe iyiyse daha kolay oluyor. benim basimda uc kisi vardi biri bebek doktoruymus digeri acil bisi oldugunda bana mudahale edecek dr, digeride ebeydi. Yalniz o sanci aninda istemediginiz seyleri soyluyebiliyorsunuz ama o anda herkes sizi anlayisla karsiliyoresimde yanimdaydi benim cok destek olmustu
vaaay ilk ikizimiz sensin :) hayırlı olsunnnKizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)
Cok sukur keseyi gorduk hersey normal darisi sizlere kizlar
çok sevindim canım maşallah Allah nazardan saklasınCok sukur keseyi gorduk hersey normal darisi sizlere kizlar
Kizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)[/QUO
Çok guzel bir haber. Bende ikiz bekliyordum ama tek kese var dedi doktornormalim hamile kaldın? maşallah bu arada
süpermişş.ben de gittiğimde böyle bir manzara istiyorum:))Kizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)
Kizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)
vaaay ilk ikizimiz sensin :) hayırlı olsunnn
ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM UMARIM BİRAN ÖNCE BİTER((
vaaay ilk ikizimiz sensin :) hayırlı olsunnn
ne mutlu sağlıkla dünyaya gelmesi dileğiyle.
ben heyecanla 20 martı bekliyorum bakalım kısmet
çok sevindim canım maşallah Allah nazardan saklasın
süpermişş.ben de gittiğimde böyle bir manzara istiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?