2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bende ya çok ilginç nasıl oluyorsa ben çok korkuyorum her doğumun bir korkunç hikayesi var maşallah millet mi abartıyordur nedir

milletin abartisi normal dogumdan neden korkulurki? 2010 kasim annelerinden ilk normal doguran bendim korkutmadim kendimi hic. korkutma kendini doktorun ve dogumu yaptiracak olan ebe iyiyse daha kolay oluyor. benim basimda uc kisi vardi biri bebek doktoruymus digeri acil bisi oldugunda bana mudahale edecek dr, digeride ebeydi. Yalniz o sanci aninda istemediginiz seyleri soyluyebiliyorsunuz ama o anda herkes sizi anlayisla karsiliyor esimde yanimdaydi benim cok destek olmustu

işimiz çok zor yaaa koşturmacayla geçen günleri bir anda sakinleştirmek yavaşlatmak gerçekten zor
alışkanlıklardan vaz geçmek gerek bir süre allah yardımcımız olsun

Reactions: gfr
bir arkadaşım var ilk bebeğimde cok kolay doğum yaptım ikincide hemen kestiler bölgemi çok canım yandı asla normal yapmam diyor.. aynı şekilde annem çok zorlamadan parçalanma yaşamış filan nasıl korkmıyım

ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM UMARIM BİRAN ÖNCE BİTER ((

vaaay ilk ikizimiz sensin :) hayırlı olsunnn

ne mutlu sağlıkla dünyaya gelmesi dileğiyle.
ben heyecanla 20 martı bekliyorum bakalım kısmet

çok sevindim canım maşallah Allah nazardan saklasın

süpermişş.ben de gittiğimde böyle bir manzara istiyorum:))

Hepinizede ayri ayri tesekkurler guzel anneler normal yolla oldu cnm ben beklemiyodum boyle biset doktorada soyledim olamaz diye buzde hic ikiz yok inanmazsan bak dedi gosterdi ikisinide Rabbim hayirli versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…