2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Allah kolaylik versin cnm epey zor işin. O dediğini hiç duymadım. Uyurken nasıl ıkınıp çıkarcan ki bebeği

vajinal muayne sizmi istiyorsunuz doktor mu söylüyor ? kesede de alttan bakanlar oluyormuş ben ilk gittiğimde doktor görmedi sadece karından bakmıştı :/
benim doktor da sadece karindan balti ve gormedi acele etme dedi. bu doktora gore degisen bi tercihmis. bazisi once biraz beklemeyi tercih ediyor

benim doktor da sadece karindan balti ve gormedi acele etme dedi. bu doktora gore degisen bi tercihmis. bazisi once biraz beklemeyi tercih ediyor

aynen benimkide karından baktı 5+5 te .once kesemizi görelim sonraki kontroldede kalp atışımızı duyarız dedi.sırayla gelişimini sağlıklı mı takip etmek daha önemli dedi.zaten bizimde acelemiz yok dedik
dr lar okadar bunalmış ki 4. yada 5. haftada kalp atışı duyalım diye ısrarlardan biz bişi demeden açıklama yaptı

vajinal muayne sizmi istiyorsunuz doktor mu söylüyor ? kesede de alttan bakanlar oluyormuş ben ilk gittiğimde doktor görmedi sadece karından bakmıştı :/
BENİM GEBELİĞİM RİSKLİ BUNDAN ÖNCE 3 DÜŞÜĞÜM VAR BUNDAN DOLAYI ÇOK SIKI TAKİPTE DOKTORUM. BUNDAN SONRAKİ TAKİPLER DE VAJINAL OLACAK RAHIM AĞZI KISALI FLN VAR CNM YANİ BNMKİ MECBUREN VAJINAL OLUYOR AMA DR. SÖYLERSEN REDDETMEZ HERALDE VAJINAL MUAYENEYI

Canım ben 9 Martta gittim. Tekrar 23 Martta gitmeyi düşünüyorum. 21 Martta yaşadıklarını banada aktarırsan sevinirim

Tabi ki de, ilk gittiğimde sadece 5mm kese göründü, 21 Mart için kese içerisinde bebek görmeyi umuyoruz, bir ihtimal kalp atışlarını da duyabiliriz dedi. İlla kesin konuşmadı ama duyabilirsek çok memnun olurum tabi :)

Arkadaşlar merhaba' dün beklenen adet başlangıç tarihim di 11.03.2015. K aşıkları adet sancısı göğüslerine, dün sabah çok şeffaf pembe akinti geldi, ama o andan sonra kupkuru Bu sabah 12.02.2015te idrar testi yaptım negatif. Sizce ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…