- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.141
Tesekkue ederim cnm
Canim yalnizlik olmuycakti zaten iki kizim var benimikiz :) süper hiç bir zaman yanlızlık çekmiyecek bebişlerin sağlıkla inş.
Evet bizde esimle bakip duruyoz kagitlara bizi sasirtip heycanlandirN ikiz olmasihadi gözün aydın canım çok heyecanlı oluyo insan pazatreside ben gördüm keseyi hala elimde resimle dolanıyom
CNM BN 5+5 DE DUYDUM AMA VAJINAL MUAYENE İLEyakında kontrolü olan yada doktora gidecek olan varmı pıtpıtları duymak için ay ben heyecanlıyım ya inşaALLAH bir aksilik çıkmaz gittiğimde duyarım bu arada haftaya gitmeyi düşünüyorum bende
vajinal muayne sizmi istiyorsunuz doktor mu söylüyor ? kesede de alttan bakanlar oluyormuş ben ilk gittiğimde doktor görmedi sadece karından bakmıştı :/CNM BN 5+5 DE DUYDUM AMA VAJINAL MUAYENE İLE
gozun aydin darisi kalp atisina insCok sukur keseyi gorduk hersey normal darisi sizlere kizlar
Sagolasin cnm kalp atisini sordum doktora var dedi hersry guzel sorun yok dedi ama bana dinletmedigozun aydin darisi kalp atisina ins
çağrı merkezindeyim
Kızlar bir arkadaşım prenses doğum yaptım diyor ben baktım epidural belden aşağı uyuşturarak sezaryan diye gördüm ama arkadaşım tüm uyutularak normal doğum yaptım diyor hiç duymadım siz duydunuz mu
aaaaaa :) İkiiizzzKizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)
benim doktor da sadece karindan balti ve gormedi acele etme dedi. bu doktora gore degisen bi tercihmis. bazisi once biraz beklemeyi tercih ediyorvajinal muayne sizmi istiyorsunuz doktor mu söylüyor ? kesede de alttan bakanlar oluyormuş ben ilk gittiğimde doktor görmedi sadece karından bakmıştı :/
GÖZÜNAYDIN CNMCok sukur keseyi gorduk hersey normal darisi sizlere kizlar
ost: 39909556 .!.:Kizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)
benim doktor da sadece karindan balti ve gormedi acele etme dedi. bu doktora gore degisen bi tercihmis. bazisi once biraz beklemeyi tercih ediyor
BENİM GEBELİĞİM RİSKLİ BUNDAN ÖNCE 3 DÜŞÜĞÜM VARvajinal muayne sizmi istiyorsunuz doktor mu söylüyor ? kesede de alttan bakanlar oluyormuş ben ilk gittiğimde doktor görmedi sadece karından bakmıştı :/
Canım ben 9 Martta gittim. Tekrar 23 Martta gitmeyi düşünüyorum. 21 Martta yaşadıklarını banada aktarırsan sevinirim
Sagolasin cnmAyyy gozumuz aydinn.ilk ikizimiz grupta
Kizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)
MaşallahKizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?