- 10 Mart 2015
- 307
- 288
- 38
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.161
vajinal muayne sizmi istiyorsunuz doktor mu söylüyor ? kesede de alttan bakanlar oluyormuş ben ilk gittiğimde doktor görmedi sadece karından bakmıştı :/
Aminnnn cnm beklenmedik biseydi bende cok heycanliyim ve soktayim halaaaayy ne heyecanlı :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizlerini
Banada vijinadan vakti doktotr karindan gozukmezmi dedim gozukmez zarari yok doktorunuza guvenin dediBende direkt vajinal baktı, bazı doktorlar bakmıyormuş vajinal neden olduğunu anlamadım. Bir zararı yok ki sonuçta..
Arkadaşlar merhaba' dün beklenen adet başlangıç tarihim di 11.03.2015. K aşıkları adet sancısı göğüslerine, dün sabah çok şeffaf pembe akinti geldi, ama o andan sonra kupkuru Bu sabah 12.02.2015te idrar testi yaptım negatif. Sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba' dün beklenen adet başlangıç tarihim di 11.03.2015. K aşıkları adet sancısı göğüslerine, dün sabah çok şeffaf pembe akinti geldi, ama o andan sonra kupkuru Bu sabah 12.02.2015te idrar testi yaptım negatif. Sizce ne yapmalıyım?
Amin cnm cumlemize insallah :)Maşallah
Allah bebişleri sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
çağrı merkezindeyim
Kızlar bir arkadaşım prenses doğum yaptım diyor ben baktım epidural belden aşağı uyuşturarak sezaryan diye gördüm ama arkadaşım tüm uyutularak normal doğum yaptım diyor hiç duymadım siz duydunuz mu
Cok sukur keseyi gorduk hersey normal darisi sizlere kizlar
Kizlar bide cok heycanlive soktayim sizlerle paylasmak istedim biz bugun kese gorduk ama iki tane:):):)
BENİM GEBELİĞİM RİSKLİ BUNDAN ÖNCE 3 DÜŞÜĞÜM VARBUNDAN DOLAYI ÇOK SIKI TAKİPTE DOKTORUM. BUNDAN SONRAKİ TAKİPLER DE VAJINAL OLACAK RAHIM AĞZI KISALI FLN VAR CNM YANİ BNMKİ MECBUREN VAJINAL OLUYOR AMA DR. SÖYLERSEN REDDETMEZ HERALDE VAJINAL MUAYENEYI
Bende direkt vajinal baktı, bazı doktorlar bakmıyormuş vajinal neden olduğunu anlamadım. Bir zararı yok ki sonuçta..
Bugün gitme imkanım yok' ama yarın sabah erkenden giderim inşallah. Çok teşekür ederim, yani daha önce hiç böyle bir 1. Gün adetim de böyle şeffaf akıntıya pembe bişey gelip kesilmemisti. Hayirlisi .Merhaba canim.Hastaneye gidip kan testi yaptirmalisin. 1 saat içinde alirsin sonucu.
Beklemek istemiyorsan kan testi yaptirabilirsinArkadaşlar merhaba' dün beklenen adet başlangıç tarihim di 11.03.2015. K aşıkları adet sancısı göğüslerine, dün sabah çok şeffaf pembe akinti geldi, ama o andan sonra kupkuru Bu sabah 12.02.2015te idrar testi yaptım negatif. Sizce ne yapmalıyım?
Canim ben galiba prenses dogum yaptim ismini bilmiyorum:) iki defa ikindim sonrasinda 10 dklik anestezi verildi o sirada bebek cikmis icim temizlenmis dikisim yapilmis ustum giydiriliyordu. Super ve kolay bir dogumdu darisi bu doguma ve hepimize.
Ooo canim gozun aydin 3 beklerken 4 cocuk oluverdi demek hadi hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah. Saglikli hamilelik ve dogumlar diliyorum
Coooooook tesekkur ederim cnm evet 3 derken dortledik nasip artikgozu de korkmuyo degil hani kucugum 3.5yasinda hayirlisi bakalimCanim ben galiba prenses dogum yaptim ismini bilmiyorum:) iki defa ikindim sonrasinda 10 dklik anestezi verildi o sirada bebek cikmis icim temizlenmis dikisim yapilmis ustum giydiriliyordu. Super ve kolay bir dogumdu darisi bu doguma ve hepimize.
Ooo canim gozun aydin 3 beklerken 4 cocuk oluverdi demek hadi hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah. Saglikli hamilelik ve dogumlar diliyorum
Bugün gitme imkanım yok' ama yarın sabah erkenden giderim inşallah. Çok teşekür ederim, yani daha önce hiç böyle bir 1. Gün adetim de böyle şeffaf akıntıya pembe bişey gelip kesilmemisti. Hayirlisi .Bugün git kan testi yaptır mutlaka, bekleme ya da idrar testi yapma kafan rahatlasın..
Bugün gitme imkanım yok' ama yarın sabah erkenden giderim inşallah. Çok teşekür ederim, yani daha önce hiç böyle bir 1. Gün adetim de böyle şeffaf akıntıya pembe bişey gelip kesilmemisti. Hayirlisi .Beklemek istemiyorsan kan testi yaptirabilirsin
Bugün gitme imkanım yok' ama yarın sabah erkenden giderim inşallah. Çok teşekür ederim, yani daha önce hiç böyle bir 1. Gün adetim de böyle şeffaf akıntıya pembe bişey gelip kesilmemisti. Hayirlisi .
Coooooook tesekkur ederim cnm evet 3 derken dortledik nasip artikgozu de korkmuyo degil hani kucugum 3.5yasinda hayirlisi bakalim
arkadaş hiç ıkınmamış bile biraz genç anne olmuş doktor ben sana kıyamam demiş vs. o tarz gelişmiş ama ne olduğunu çözemedik hala kimisi diyor bebeğin başı gözükünce kesmeden önce yapılıyor filan bu en baştan narkozluymuş
Hahaha guzelmis Rabbim buyukturMerak etme canim beypazarli bir amca demistiki 1 olursa garip olur, 2 olursa rakip olur, 3 olursa denge olur
4 olursa bereket olur
gerisi Allah kerim :))
Merak etme canim beypazarli bir amca demistiki 1 olursa garip olur, 2 olursa rakip olur, 3 olursa denge olur
4 olursa bereket olur
gerisi Allah kerim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?