- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.641
Nas
nasıl yani ?
Kuz tonty bende üye oldum numune için. Sağolasınbana istesen de istemesende yapacağım sana dedi o yüzden mecburum ben hehehe
her önüne geleni alırsan da baş edemezsin inşallah sırf kasım anaları gelirarzu isen bizdesin yoksa bilmiyorum
facede arkadaş değiliz ya katılın diye öyle yaptım gizlersem katılınırmı ki bilmiyorum katıldıktan sonra gizliciktim şimdimi gizleseem :)
nasıl yok kız açayım sana bi face ay bakayım falına gibi oldu
grup tamam ilk üyemizi bekliyorum :)
tövbeeeeeee :)facede yazışıp burayı paslarsanız bozuşuruz.
benim facem yok
her önüne geleni alırsan da baş edemezsin inşallah sırf kasım anaları gelir
Arkadaş kız diye bilirken erkek olacagını duymuş sanırım hayırlısı ...bi kız kaybettim tühhhh ittifak yapacaktık yaaaa
facede yazışıp burayı paslarsanız bozuşuruz.
benim facem yok
valla yok
antisosyal biriyim dermişimbir tek instagram kullanıyorum.
Bende bulamadım.hala öyle bir grup çıkmıyorbulamadımmmmm üühhühühügrup yok bendeeeeee
tövbeeeeeee :)
yok canım bi bakalım kim kim burdan isimde yazmak istemiyorum istemeyen olabilir şuanda 5 üye var biri ben ve arkadaşım grubu acmak için birini eklemem gerekiyordu
kaldı 3 biri sensin biri mucize nickli arkadaşım öbürüsü de bizdendir heralde :)
Gozun aydin canim hayirli olsun ins.
gizlersende katılım oluyor. ama ben halaa bulamadım .arzu isen bizdesin yoksa bilmiyorum
facede arkadaş değiliz ya katılın diye öyle yaptım gizlersem katılınırmı ki bilmiyorum katıldıktan sonra gizliciktim şimdimi gizleseem :)
grunemsi ne anlamadım :)ben cıktım kızlar grunemsını engelleyecek hıbırsey yokmus fake face acıp katılcam
tövbeeeeeee :)
yok canım bi bakalım kim kim burdan isimde yazmak istemiyorum istemeyen olabilir şuanda 5 üye var biri ben ve arkadaşım grubu acmak için birini eklemem gerekiyordu
kaldı 3 biri sensin biri mucize nickli arkadaşım öbürüsü de bizdendir heralde :)
aynen ama ben face kullanmıyorum ki faceye girince bizi unutursunuz artıkselam kizlar
facebook grubumu kurdunuz buraya pek takilan olmikcak o zaman
ne guzel yazisiyorduk ya burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?