- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.661
biride benim
benim diğeri geem (A... P...)
grunemsi ne anlamadım :)
ayıcık evet kapak fotosuda pembe mavi balonlu bişilerCikmiyorki2 ayri grup var onlar geliyo birinin resmi elma birinin resmi ayicik bunlardan biri mi
ciks ben degilim lilla cicek profil resimli olan benim.gkb mi sensin :)
a.p sensin tamamdır :)
Telefondan girmedi benim de laptoptan denedim oldu masaustunden denemeye calısBende bulamadım.hala öyle bir grup çıkmıyor
Linklede cıkmıyor
O benim işteB.D.C adlı arkadaş geldi son olarak :)
kızlar ufak işim var yarım saate geliyorum
tamamdırr buldum orda şimdi isimleri gimse bilmiyor herkes burdaki nick leri yazsında anlayalımfacebook.com /groups/ 2015kasimannleri
kızlar linkki engelliyor site bunu birleşik yazın çıkacaktır.
kapak fotosuda bu
lan gruıp kapalı mı olur insafsız nasıl bulsunlar şimdi gizli olacaktı otövbeeeeeee :)
yok canım bi bakalım kim kim burdan isimde yazmak istemiyorum istemeyen olabilir şuanda 5 üye var biri ben ve arkadaşım grubu acmak için birini eklemem gerekiyordu
kaldı 3 biri sensin biri mucize nickli arkadaşım öbürüsü de bizdendir heralde :)
Canım masaüstü bilgisayardan dene ben telefondan giremedimyok kızlar benm facede mi sorun var anlamadım yok yok yok
bulamazsın zaten ailemizin akıl küpü grubu gizli yerine kapalı yapmış bu saatten sonra bi halt bulamazsınızyok kızlar benm facede mi sorun var anlamadım yok yok yok
Canım masaüstü bilgisayardan dene ben telefondan giremedim
canım masaüstü kullanıom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?