- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.681
bulamazsın zaten ailemizin akıl küpü grubu gizli yerine kapalı yapmış bu saatten sonra bi halt bulamazsınızbu arada btu da benim
Aklımada geldi aslında bir bakayım o zaman pcdenTelefondan girmedi benim de laptoptan denedim oldu masaustunden denemeye calıs
Oyy kuzum benım 2o15 kasım annelerı yazdım ben en az syaılı olana uye oldum
Eki Görüntüle 1543278 bu isine yararmi
Beste benimmmmtövbeeeeeee :)
yok canım bi bakalım kim kim burdan isimde yazmak istemiyorum istemeyen olabilir şuanda 5 üye var biri ben ve arkadaşım grubu acmak için birini eklemem gerekiyordu
kaldı 3 biri sensin biri mucize nickli arkadaşım öbürüsü de bizdendir heralde :)
valla ben mi yanlış gruba girdim acep diycem ama 7 üye görüyorum kendim dahilsaol canım buldum 10 üyesi olanı admin kabul ederse
tonton yok başka yere gitmiş
tersten düzden öpen öpüşen yok ben yanlış görmediysem E S K yöneticisiyöneticisi bir anne bebeğini tersten öpüyor o mu
laptoptan girince buldum mus-bes sagol canım
tonton yok başka yere gitmişbende burcuyum
aman iyiki katılmamışımtersten düzden öpen öpüşen yok ben yanlış görmediysem E S K yöneticisi
tersten düzden öpen öpüşen yok ben yanlış görmediysem E S K yöneticisi
bak bebişim grup kapalı şu an dışardan görememe sebebiniz bu bence bilmiyorum yinede grubu açan adanalıysa ortaya çıkınca düzeltecektir muhtemelen
beynim uyuştu laaaaannn nerelere gideyim kim üye oluyor kime girip çıkıom hepsine üye olacam en sonunda rahatlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?