2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
tabi ya söylesen bir dert söylemesen bir zaten gerçek arkadaş senin mutluluğunada sevincektir.. ama kimiside gözüne soka soka anlatıyor ballandırarak dikkat etmek kendini onun yerinde düşünerek davranmak lazm çok zor
teşekkürler canım.. anlamadığım sey neden ölçü falan vermedi doktor ve 15 gün sonraya cağırdı? suan 5+3.

ölçü ultrason kağıdında yazıyor zaten kese boyu daha bebişler çok minik gs diye yazıyor olması lazım kenarda bir bak istersen :)

Ben ilk gebeligimde herkese duyurmustum hatta bi akrabanin nisani vardi oraya gitmistik herkese soyledim agizdan agiza yayilmisti sonrasinda 1 gun sonra lekelenmelerim baslamisti ardindanda 2 hafta sonra dusuk olmustu sutten agizim yandigi icin kizimi sadece 1. Derece yakinima soyledim teyzemler dayimlar biliyordu onlarada tembihlemistim 3 ay saklayacagim diye 12. Haftadan sonra soyledim. Bundada kimseye soylemedim yine teyzemler dayimlar biliyo bide uzak olarak 1 tane en yakin arkadasim 3 ay bunuda demeyecegim ben nazara cok inanirim

Reactions: gfr

Evet canım aynen öyle. Sevinir zaten biliyorum da ..kendi kendine bak benimde olucaktı da der. Neyse Rabbim en kısa sürede gönlüne göre versin.

[QUOTE="ölçü ultrason kağıdında yazıyor zaten kese boyu daha bebişler çok minik gs diye yazıyor olması lazım kenarda bir bak istersen :)[/QUOTE]

Bende 15 cm yazıyo kızz ahahah o değidir ya bence.

Evet bu dedigine katiliyorum ballandirarak soylememek lazim gercekten zor oluyor benim dusukte bi tanidik gecmis olsuna gelmisti yeni dogum yapmisti 2 aylik felandi bebegi boyle karsima gecmis ayyy dogum ani zor ama onu kucagina alip kokusunu icine cekince herseyi unutuyorsun felan ne diye anlatip duruyordu oyle icim acimistiki zaten 2 gun once kurtaj olmusum aglmamak icin kendimi zor tutmustum gittikten sonrasi aglama krizi tabi.

tabi canım ya benimde 2 yıldır olmuyordu ben saklamadım herkes biliyordu olmuyor diyordum karşıma geçip cocuklarıyla oy aşkım muck muck oy bebeğim kucağına alırsın alim ben acıkmıştır annessi emzirsinnn

ıykkkk asla yapmam böyle bir şey Allahım isteyen herkese versin kimseyi evlatsızlıkla evlat acısıyla sınamasın..

Merhaba kızlar aranız benim gibi protestan kullanan arkadaşlar vardı sanırım ilacı ağızdan mı yoksa vajinadan mı alıyorsunuz? İki gündür mide bulantısı halsizlik aşırı derecede arttı.İlac yüzünden mi bu kadar yoğun ki

Bunlari soyleyince sanki benmi yasadim dedim bi an benimde 2 yil olmadi bende soyluyordum olmuyor benim diye ayni karsimda nasil ballandira ballandira severlerdi bende hayatta yapmam yapmadimda benim kizimi cocugu olmayan arkadaslarim var onlarin yaninda hicc oyle sevmedim hatta hep yanlarinda dua ettim rabbim size bi evlat versin hayirlisiyla diye dualarimda kabul oldu 2side hamis kaldi hemen

Bunlari soyleyince sanki benmi yasadim dedim bi an benimde 2 yil olmadi bende soyluyordum olmuyor benim diye ayni karsimda nasil ballandira ballandira severlerdi bende hayatta yapmam yapmadimda benim kizimi cocugu olmayan arkadaslarim var onlarin yaninda hicc oyle sevmedim hatta hep yanlarinda dua ettim rabbim size bi evlat versin hayirlisiyla diye dualarimda kabul oldu 2side hamis kaldi hemen

insan olan böyle yapar zaten canım yani gün olur devran döner herkes iyi niyetli karşısındakini anlamalı ki başına gelmesin neyse bu hüzünlü konuşmaları bırakalım yaa ne zaman öğrencez cinsiyeti kimisi 3 aylıkken öğreniyormuş ben de öyle olimmm

merhabalar. bende kasım annesi olucağım kısmetse. 16 yaşında 30 kasım oğlum -3.5 yaşında 28 kasım kızım ve 7 aylık temmuz doğumlu kızım var. d. kontrol hapı kullanırken ve düzenli adet olurken gördüğüm bir rüya üzerine test aldım ve şok yaşadım.rabbim kolaylığını veri elbet hayırlısı olsun.

çin takvimine baktınız mı kızlar? :)

Eklentiler

• 20150313_142223.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 86

ay ne güzell ya 4. yolda hayırlı olsun :)

çin takvimine baktınız mı kızlar? :)

benim çinde erkek rus da kız çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…