2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ben vajinal kullaniyorum canim evet ilac yapiyor dediklerini vajinalde etkisi biraz daha az oluyo

Ben vajinal kullaniyorum canim evet ilac yapiyor dediklerini vajinalde etkisi biraz daha az oluyo

Haklisinn insan igneyi kendine cuvaldizi baskasina batirmali. Valla oyle dert uzuntu uzak olsun hamilelerimizden.
Ben 11. Haftamda ogrendim kiz olacagini

ultrason kısaltmaları

LMP:son adet tarihi
BPD:başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı
HC:kafa çevresi
AC:karın çevresi
FL:uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
HL:humerus uzunluğu ( kolun uzun kemiği )
CRLcrown rump length)baş-popo mesafesi
AD:karın çapı
EFW:tahmini bebk ağırlığı
EDD:beklenen doğum tarihi
NT:ense pilisi kalınlığı
AFI:amniyotik sıvı indeksi
RA:kalpte sağ kulakçık
LA:kalpte sol kulakçık
RV:kalpte sol karıncık
LV:kalpte sağ karıncık
AO:aort,kalpte çıkan ana atar damar

W: Bebeğin kaç haftalık olduğu

Reactions: GCA

Hayirli olsunn 4. Cocuk masallah allah kolaylik versin bende korunurken oldu benim bebegim cok kucuk daha 10 aylik

o 15 yazan yerde benimde 10.4 cm / 36 hz yazıyor ama dediğim o gs kısmını sende göremedim yaa sağ alt köşede yazıyor kese boyu demekmiş

Bana gittiğimde 4 hafta dedi (ben daha fazla bekliyodum) Sence kese 4 hafta için büyük değilmi benim? Gerçi bünye büyük olunca hahah kesede ona göre zaar

benim çinde erkek rus da kız çıktı [/QUOTE]

bende çinde erkek çıkıyor biz kesemizi gördük çok şükür. Allah ım bütün bekleyenlere görmeyi nasip etsin.

Reactions: gfr
Ben bugünden itibaren vajinal alacağım propektüsünde ağızdan yazınca vajinal almamıştım belki böyle kullanırsam biraz rahatlarım teşekkür ederim

Merhaba;
Benim hamilelikte hiç alakam yok nasıl birşeyse, ne bulantı ve kusma ve şişlik ne kabızlık hiçbirşey!
Benim hamilelik planlı değildi, sigara çok içen biriydim. Öğrendiğimden beri perişanım resmen, sigarasızlığı nasıl aşacağım bilmiyorum. Hamilelik belirtileri olsa daha kolay olurdu herhalde

Hayırlı olsun hamileliğiniz belkide sigarayı bırakmak için neden olur evladınız

ben inanmıyorum ama öyle maksat biraz merak gidermek olsun

Evet zaten eglencesine onlarda rabbim hayirli evlatlar versin nedense merakta hic bitmiyor vala

Ben bugünden itibaren vajinal alacağım propektüsünde ağızdan yazınca vajinal almamıştım belki böyle kullanırsam biraz rahatlarım teşekkür ederim

Rica ederim canim benimde bebegim kucuk oldugu icin eger uyku hali bulantim zaten var arttirirsa zor olur diye vajinal kullaniyorum tabi yan etkisi yine var ama orala gore biraz daha az gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…