- 4 Ocak 2013
- 1.160
- 741
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.541
Merhaba kızlar aranız benim gibi protestan kullanan arkadaşlar vardı sanırım ilacı ağızdan mı yoksa vajinadan mı alıyorsunuz? İki gündür mide bulantısı halsizlik aşırı derecede arttı.İlac yüzünden mi bu kadar yoğun ki
bende 11.1mm yazıyor tatlım.:)
Merhaba kızlar aranız benim gibi protestan kullanan arkadaşlar vardı sanırım ilacı ağızdan mı yoksa vajinadan mı alıyorsunuz? İki gündür mide bulantısı halsizlik aşırı derecede arttı.İlac yüzünden mi bu kadar yoğun ki
Bak ekledim hiçbişey belli değil :)
Ben de persembeye gideyim diyorum.6.haftaya yaklasacagim
insan olan böyle yapar zaten canım yani gün olur devran döner herkes iyi niyetli karşısındakini anlamalı ki başına gelmesin neyse bu hüzünlü konuşmaları bırakalım yaa ne zaman öğrencez cinsiyeti kimisi 3 aylıkken öğreniyormuş ben de öyle olimmm
Annem alın bakın neresinde ne yazıyor bunun
merhabalar. bende kasım annesi olucağım kısmetse. 16 yaşında 30 kasım oğlum -3.5 yaşında 28 kasım kızım ve 7 aylık temmuz doğumlu kızım var. d. kontrol hapı kullanırken ve düzenli adet olurken gördüğüm bir rüya üzerine test aldım ve şok yaşadım.rabbim kolaylığını veri elbet hayırlısı olsun.
o 15 yazan yerde benimde 10.4 cm / 36 hz yazıyor ama dediğim o gs kısmını sende göremedim yaa sağ alt köşede yazıyor kese boyu demekmiş
çin takvimine baktınız mı kızlar? :)
Limon bikez yedim ondanda tiksindim bikez yeme hakkim var ikinci ne mumkunAy yavrum benim. Ah o mide. Limon yiyorum geçiyor biraz. Şalgam suyu zararlı mı kızlar. Bilginiz var mı?
Onlar bende tutmadi cin takvimindede rus takvimindede hep erkek cikti kizim oldu
Ben bugünden itibaren vajinal alacağım propektüsünde ağızdan yazınca vajinal almamıştım belki böyle kullanırsam biraz rahatlarım teşekkür ederimBen vajinal kullaniyorum canim evet ilac yapiyor dediklerini vajinalde etkisi biraz daha az oluyo
Ben bugünden itibaren vajinal alacağım propektüsünde ağızdan yazınca vajinal almamıştım belki böyle kullanırsam biraz rahatlarım teşekkür ederim
benim çinde erkek rus da kız çıktı
Merhaba;
Benim hamilelikte hiç alakam yok nasıl birşeyse, ne bulantı ve kusma ve şişlik ne kabızlık hiçbirşey!
Benim hamilelik planlı değildi, sigara çok içen biriydim. Öğrendiğimden beri perişanım resmen, sigarasızlığı nasıl aşacağım bilmiyorum. Hamilelik belirtileri olsa daha kolay olurdu herhalde
ben inanmıyorum ama öyle maksat biraz merak gidermek olsun
Ben bugünden itibaren vajinal alacağım propektüsünde ağızdan yazınca vajinal almamıştım belki böyle kullanırsam biraz rahatlarım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?