- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.561
6. Haftanda bir başlar o mide :) ozaman istemiyorum dersin. Hayırlı oldun bu aradaMerhaba;
Benim hamilelikte hiç alakam yok nasıl birşeyse, ne bulantı ve kusma ve şişlik ne kabızlık hiçbirşey!
Benim hamilelik planlı değildi, sigara çok içen biriydim. Öğrendiğimden beri perişanım resmen, sigarasızlığı nasıl aşacağım bilmiyorum. Hamilelik belirtileri olsa daha kolay olurdu herhalde
Benim ikisinde de erkek çıkıyor. Bende erkek hissediyorum zaten.
bendensinsiz böyle yazınca merak ettim baktım çin takviminde erkek rus takviminde kız çıkıyor
canım ben anlamadımki seninkinde haftası ve kese boyu yazmıyor yada başka bir ifade ile yazılmışsa ben anlamadım :) bende gs yazıyor 0.53 cm bu kese boyuymmuş birde Ga yazıyor oda gebelik haftasıymıs 4w3d yazıyorBana gittiğimde 4 hafta dedi (ben daha fazla bekliyodum) Sence kese 4 hafta için büyük değilmi benim? Gerçi bünye büyük olunca hahah kesede ona göre zaar
hadi oğluş yoldaaaBenim ikisinde de erkek çıkıyor. Bende erkek hissediyorum zaten.
Evet canim benimki riskli gebelige giriyo ayaga kalktigim an sancilaniyom mecbur gelcek artik annecimOhh annecigin bakar sana.benim de midem kotulesmeye basladi
6. Haftanda bir başlar o mide :) ozaman istemiyorum dersin. Hayırlı oldun bu arada
Bir önceki hamileliğimde de hiç bulantım olmadı. El ayak şişmesi vs. de yaşamadım, ayakkabılarım hiç dar gelmedi. 6,5'dan 7 kilo ile bitirdim hamileliği ama bu sigara olayı beni deli ediyoooor :) Aklım Yaban geldi şimdi :)6. Haftanda bir başlar o mide :) ozaman istemiyorum dersin. Hayırlı oldun bu arada
bendensin
canım ben anlamadımki seninkinde haftası ve kese boyu yazmıyor yada başka bir ifade ile yazılmışsa ben anlamadım :) bende gs yazıyor 0.53 cm bu kese boyuymmuş birde Ga yazıyor oda gebelik haftasıymıs 4w3d yazıyor
hadi oğluş yoldaaa
hahahah Çin takvimi sana yetişemedi canımKizlar bu cin takvimi erkek gosteriyo benimk7ni ama ikisidemi erkek oluyo
aletlerden farklılık heralde sağlıklı gelişsinlerde biilmesekde olur :)Canım aynen bende sizinkiler yok. Fakat kesem baya belirgin. Başka bir Doktor'a görünücem haftaya inşallah. Bu Doktor çok yoğundu, daha fazla soru sorabiliceğim biyere gidicem.
Demi ama hayirlisi yaa yakinda ogreniriz ben kizimi 11 haftalikti ogrendigimhahahah Çin takvimi sana yetişemedi canımÇok saçma bir kere. Tabiki onlara göre öyle oluyor. Fakat 1 kız 1 erkek olanlar ne oluyor takvime göre?
aletlerden farklılık heralde sağlıklı gelişsinlerde biilmesekde olur :)
Kizlar bu cin takvimi erkek gosteriyo benimk7ni ama ikisidemi erkek oluyo
Hehehe yokya takilmak degil benim gonlum bi kizbi oglandaçok tatlısın yaaa ya bu çin takvimi doğru olsa bir kız bir erkek ikiz ihtimali 0 olurdu ama oluyor takılmamak lazım :)
gerçi ben annemin bizi doğurma aylarına göre hesapladım hepimiz tuttuk
benim esas doktorum iizndeyi aynı hastanede başka doktora gittim 3 dk kalmadım içerde baktı 4+3 geç olmuş yumurtlaman sağlıklı sıkıntı yok 2 hafta sonra gel bu kadar ben cevap bile veremedimZaten benim Doktorum fıtık etti beni. Sanki 7. ayımdayım gibi. Heh sağlıklı hadi annem bir çiş bir kan veriyoruz gidiyoruz (abarttım) dedi yolladı
inşallah öyle olur bende çok isterdim ikiz olsun tek seferde 1 kız 1 erkek bir dahada yapmayım diye ama sonra dedm acaba 2. kez ayrı ayrı yaşamak dahamı güzeldir tabi benim istememle olmuyor sonuç şuanda tek gibi bir süpriz yoksaHehehe yokya takilmak degil benim gonlum bi kizbi oglanda
Bid3 boyle giciklati var dinle bi demi heycanliyiz zatenbenim esas doktorum iizndeyi aynı hastanede başka doktora gittim 3 dk kalmadım içerde baktı 4+3 geç olmuş yumurtlaman sağlıklı sıkıntı yok 2 hafta sonra gel bu kadar ben cevap bile veremedim
Canim ben ayri ayriyida yasadim bunlar 3ve4.olacaklar insallahinşallah öyle olur bende çok isterdim ikiz olsun tek seferde 1 kız 1 erkek bir dahada yapmayım diye ama sonra dedm acaba 2. kez ayrı ayrı yaşamak dahamı güzeldir tabi benim istememle olmuyor sonuç şuanda tek gibi bir süpriz yoksaAllah gönlüne göre versin :)
Canım aynen bende sizinkiler yok. Fakat kesem baya belirgin. Başka bir Doktor'a görünücem haftaya inşallah. Bu Doktor çok yoğundu, daha fazla soru sorabiliceğim biyere gidicem.
benim de ikisinde de erkek çıkıyor,aynı şekilde en başından beri erkek hissediyorum..Benim ikisinde de erkek çıkıyor. Bende erkek hissediyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?