2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bid3 boyle giciklati var dinle bi demi heycanliyiz zaten
valla hem soruyor ilk mi diye hem hiç sorun var mı demiyor bilgi vermiyor diğer doktorum öyle değil ama hastayım kadına naz yapıyorum
Canim ben ayri ayriyida yasadim bunlar 3ve4.olacaklar insallah

miss gibi valla inşallah kız erkek olurlar canımmm :)

Benimde işyerinde arkadaşım 1 ay önce suyu geldi ve 23.haftalık bebeğini kaybetti o yüzden ne kadar geç söylersem o kadar iyi diye düşünüyorum,dün hatta arkadaş bilgisayarında kedi videosu açmıştı, kedinin miyavlaması bebek sesi gibi geliyor lütfen kapatın arkadaşlar dedi o kadar garip oldum ki.. İşallah tekrar hamile kalır bu süre içerisinde...

valla hem soruyor ilk mi diye hem hiç sorun var mı demiyor bilgi vermiyor diğer doktorum öyle değil ama hastayım kadına naz yapıyorum

miss gibi valla inşallah kız erkek olurlar canımmm :)
Bende gittigimdoktoru begenmedim agzimdan lafi cikarttirmadi esimde diyo bune hic konusturmuyo diye
Hayirlisi cnm ne olursa kabulum saglikla gelsinlerde

Rabbim cabucak bi melek gonderir insallah zlr bi durum

Cnm kime gittin Dr ye kayseride sin dimi sen

Canım ben Opr. Doktor Çetin Arığa gittim. Kendisi beni çok iyi karşıladı. Canımlar Prenseslerr. Fakat gerçekten çok yoğun adam. Şimdi zaten siyasete de atılmış. 11'den sonra gelmiyecekmiş.
Hümayı aradım. Dr Ertaş özel Hüma'ya bağlı Klinik açmış. Ona randevu aldım oda 150 tl dedi muayene. Bende kendisine byebye dedim Üzgünüm ama ben burada yapmıcam bile doğumu. Bu kadar abartmasınlar.

Benim ikisinde de erkek çıkıyor. Bende erkek hissediyorum zaten.

Benimkindede hep erkek cikiyordu erkek hissediyorum deyip durdum esimde oyle bi alismiski 11. Haftada doktor kiziniz olacak dedi bi anda cinsiyet ogrenmeyi beklemiyorduk hic esim doktora kesin mi hocam dedi oda %90 kesin dedi ciktik tabi ben seviniyorum aaa ne guzel kizmis ne diye esimde hani cinde rusta erkekti hem bosa sevinme daha tam kesin degildir cok erken soyledi bu doktor demisti

Reactions: gfr
Kızlar öğleden sonra başka doktora gittim ve keseyi gördük. Daha çok küçük ama doktor ultrason çok iyi yoksa göremezdik dedi:)) O kadar pozitif bir kadindi ki anlatamam. Coraspin ve progesteron kullanmana hiç gerek yok dedi. Ama coraspini kullanmayi düşünüyorum.

hahaha ya varya inan bana ne isterse olsunn. Hiç umrumda değilll. Sadece çok kız var etrafımızda erkek olsa iyi olurdu. Kız olsada fena olmaz hani. Ay ben onuu nasıl giyindiririmmm neler yaparım ben onaaaa. Anası gurbann olsun :d

Çetin bey iyi ama işte siyasi yoğunluğu var. O dediğini duymadım cnm. Ama ne gerek var ya. Doğumunu burda yapmayacaksan. Ben Erciyes hastanesinde bihter feyzioğlu na gittim l. P.tesi eşimle gitcez karar vercem. İlk görüşmede anlamadım bişey. Of ya hem doktorluğu iyi hem hastane iyi hem uzun uzun ilgilenen doktor istiyorum ya

eilenn .!.:
akşam bol bol dinlenirsiniz inşallah :)

Aynen ben de dun soyledim doktora yorulunca karnim agriyor bir de akintimin rengi koyulasiyor diye.normal dedi.akintin kirmiziya dönerse ara hemen beni endişelenmek yok dedi

Boyledezor iste kendini odaklamiycaksin dpktor soyleyene kadar yazik bak adam yikilmis rezmen

Cok uzuldum okuyunca rabbim en kisa zamanda yeniden saglikli bir evlat versin insallah. Gebeligin her donemi riskli aslinda hepimize saglikli dogumlar nasip etsin rabbim

Ohh beee. Süperrr! Bak hiç bir sorun yok Darısı kalp atışına canım benim.

Bende gittigimdoktoru begenmedim agzimdan lafi cikarttirmadi esimde diyo bune hic konusturmuyo diye
bıkmışlar onlar ya artık taş kesiyor kalpleri torunları olcak olsa yine tepkisiz kalır bunlar :)

Benim gittigim doktorda hic suratimiza bile bakmadi hic bise solemedi ben konusursam agzindan lafi kelpetenle cektimm bende gitmeyecegim bidaha cekemem suratsiz suratsizz sanki bedava bakiyor

Aynen öyle canım. Ben şok oldum. Daha önce hastanede işim olmadığı ve ilk tecrüben olduğu için. NE oluyor dedim ya. Hopp ultrason. hoop bi vitamin yazdı bide kan ve idrar tahlili. 3 dakikadan fazla kaldığımı sanmıyorum. 6 aylık hamile arkadaşım bugün Çetin bey'e gitmiş, olmadığı için Zerrin hanıma yönlendirmişler. Çook ilgilendi diyor. Budnan sonra Çetin bey'e gitmem diyor. Bide aklımda Hümada Mehmet Cahit bey ile Acımadem var. Bakalım Hastane hastane dolaşırız

Allah sabır versin ya çok zor inşallah en kısa sürede tekrar olur bebişi

oh gözün aydın çok sevindimmm :)

Benim gittigim doktorda hic suratimiza bile bakmadi hic bise solemedi ben konusursam agzindan lafi kelpetenle cektimm bende gitmeyecegim bidaha cekemem suratsiz suratsizz sanki bedava bakiyor
Bende sonuclar var gosterem haftaya sonra by by arastiriyom bakalim iyi bi doktor bulurum insallah

0-1 un

Gözün aydın cnm oh çok şükür. Hem dryi de sevmişin daha ne. İçini ferah tut artık yapma stres. Alla tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…