- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.581
valla hem soruyor ilk mi diye hem hiç sorun var mı demiyor bilgi vermiyorBid3 boyle giciklati var dinle bi demi heycanliyiz zaten
Canim ben ayri ayriyida yasadim bunlar 3ve4.olacaklar insallah
Benim düşük yapmış bir arkadaşım var, çok üzülmüştü (2 hafta falan oldu). Onun bilmesini hiç istemiyorum. Utanıyorum.. üzülceğini düşünüyorum. Ama ne yapalım. Buda bizim sevincimiz sonuçta.
Bende gittigimdoktoru begenmedim agzimdan lafi cikarttirmadi esimde diyo bune hic konusturmuyo diyevalla hem soruyor ilk mi diye hem hiç sorun var mı demiyor bilgi vermiyordiğer doktorum öyle değil ama hastayım kadına naz yapıyorum
miss gibi valla inşallah kız erkek olurlar canımmm :)
Rabbim cabucak bi melek gonderir insallah zlr bi durumBenimde işyerinde arkadaşım 1 ay önce suyu geldi ve 23.haftalık bebeğini kaybetti o yüzden ne kadar geç söylersem o kadar iyi diye düşünüyorum,dün hatta arkadaş bilgisayarında kedi videosu açmıştı, kedinin miyavlaması bebek sesi gibi geliyor lütfen kapatın arkadaşlar dedi o kadar garip oldum ki.. İşallah tekrar hamile kalır bu süre içerisinde...
Cnm kime gittin Dr ye kayseride sin dimi sen
Benim ikisinde de erkek çıkıyor. Bende erkek hissediyorum zaten.
Benimkindede hep erkek cikiyordu erkek hissediyorum deyip durdum esimde oyle bi alismiski 11. Haftada doktor kiziniz olacak dedi bi anda cinsiyet ogrenmeyi beklemiyorduk hic esim doktora kesin mi hocam dedi oda %90 kesin dedi ciktik tabi ben seviniyorum aaa ne guzel kizmis ne diye esimde hani cinde rusta erkekti hem bosa sevinme daha tam kesin degildir cok erken soyledi bu doktor demisti
Canım ben Opr. Doktor Çetin Arığa gittim. Kendisi beni çok iyi karşıladı. Canımlar Prenseslerr. Fakat gerçekten çok yoğun adam. Şimdi zaten siyasete de atılmış. 11'den sonra gelmiyecekmiş.
Hümayı aradım. Dr Ertaş özel Hüma'ya bağlı Klinik açmış. Ona randevu aldım oda 150 tl dedi muayene. Bende kendisinebyebye dedim Üzgünüm ama ben burada yapmıcam bile doğumu. Bu kadar abartmasınlar.
eilenn .!.:akşam bol bol dinlenirsiniz inşallah :)
Boyledezor iste kendini odaklamiycaksin dpktor soyleyene kadar yazik bak adam yikilmis rezmenBenimkindede hep erkek cikiyordu erkek hissediyorum deyip durdum esimde oyle bi alismiski 11. Haftada doktor kiziniz olacak dedi bi anda cinsiyet ogrenmeyi beklemiyorduk hic esim doktora kesin mi hocam dedi oda %90 kesin dedi ciktik tabi ben seviniyorum aaa ne guzel kizmis ne diye esimde hani cinde rusta erkekti hem bosa sevinme daha tam kesin degildir cok erken soyledi bu doktor demisti
Benimde işyerinde arkadaşım 1 ay önce suyu geldi ve 23.haftalık bebeğini kaybetti o yüzden ne kadar geç söylersem o kadar iyi diye düşünüyorum,dün hatta arkadaş bilgisayarında kedi videosu açmıştı, kedinin miyavlaması bebek sesi gibi geliyor lütfen kapatın arkadaşlar dedi o kadar garip oldum ki.. İşallah tekrar hamile kalır bu süre içerisinde...
Kızlar öğleden sonra başka doktora gittim ve keseyi gördük. Daha çok küçük ama doktor ultrason çok iyi yoksa göremezdik dedi:)) O kadar pozitif bir kadindi ki anlatamam. Coraspin ve progesteron kullanmana hiç gerek yok dedi. Ama coraspini kullanmayi düşünüyorum.
bıkmışlar onlar ya artık taş kesiyor kalpleri torunları olcak olsa yine tepkisiz kalır bunlar :)Bende gittigimdoktoru begenmedim agzimdan lafi cikarttirmadi esimde diyo bune hic konusturmuyo diye
Hayirlisi cnm ne olursa kabulum saglikla gelsinlerde
Bende gittigimdoktoru begenmedim agzimdan lafi cikarttirmadi esimde diyo bune hic konusturmuyo diye
Hayirlisi cnm ne olursa kabulum saglikla gelsinlerde
Çetin bey iyi ama işte siyasi yoğunluğu var. O dediğini duymadım cnm. Ama ne gerek var ya. Doğumunu burda yapmayacaksan. Ben Erciyes hastanesinde bihter feyzioğlu na gittim l. P.tesi eşimle gitcez karar vercem. İlk görüşmede anlamadım bişey. Of ya hem doktorluğu iyi hem hastane iyi hem uzun uzun ilgilenen doktor istiyorum ya
Benimde işyerinde arkadaşım 1 ay önce suyu geldi ve 23.haftalık bebeğini kaybetti o yüzden ne kadar geç söylersem o kadar iyi diye düşünüyorum,dün hatta arkadaş bilgisayarında kedi videosu açmıştı, kedinin miyavlaması bebek sesi gibi geliyor lütfen kapatın arkadaşlar dedi o kadar garip oldum ki.. İşallah tekrar hamile kalır bu süre içerisinde...
Kızlar öğleden sonra başka doktora gittim ve keseyi gördük. Daha çok küçük ama doktor ultrason çok iyi yoksa göremezdik dedi:)) O kadar pozitif bir kadindi ki anlatamam. Coraspin ve progesteron kullanmana hiç gerek yok dedi. Ama coraspini kullanmayi düşünüyorum.
Can7m parayi alirken guluyolar ama biktiysa meslegi biraksin olurmu bol3bıkmışlar onlar ya artık taş kesiyor kalpleri torunları olcak olsa yine tepkisiz kalır bunlar :)
Bende sonuclar var gosterem haftaya sonra by by arastiriyom bakalim iyi bi doktor bulurum insallahBenim gittigim doktorda hic suratimiza bile bakmadi hic bise solemedi ben konusursam agzindan lafi kelpetenle cektimm bende gitmeyecegim bidaha cekemem suratsiz suratsizz sanki bedava bakiyor
0-1 unKızlar öğleden sonra başka doktora gittim ve keseyi gördük. Daha çok küçük ama doktor ultrason çok iyi yoksa göremezdik dedi:)) O kadar pozitif bir kadindi ki anlatamam. Coraspin ve progesteron kullanmana hiç gerek yok dedi. Ama coraspini kullanmayi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?