2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Can7m parayi alirken guluyolar ama biktiysa meslegi biraksin olurmu bol3

Bırakırlar mı canım. Doktor 55 alıyor. benden önce 11 kişi vardı. Biraz bekledim 22 kişiye çıktı. Eder mi sana 1200-1300 lira. Bu daha 1 saat içinde. Bunun ameliyatı var bilmem nesi var Bende olsam bende bırakmam!

Reactions: gfr
Boyledezor iste kendini odaklamiycaksin dpktor soyleyene kadar yazik bak adam yikilmis rezmen

aynen oyle artik bise demiyorum bunda remen daha 24 haftalik oldum erkektir belki 26. Haftaya kadar kesin degil diyo yikildi resmen tabi saglikli olmalari en onemlisi

Reactions: gfr

Mehmet Cahit için çok iyi de duydum çok kötü de. Bi arkadaşım doğum yaptı odalar fln kötüydü. Ben acibadem istiyorum ama hangi doktor iyi bilmiyorum orda kafam çok karışık. Sende duyarsınız acibadem de bana haber ver

8zaman hastasini dinleyip rahatlatacak yoksa boyle musteri kaybeder

nasıl kullanılıyor vajinal mi ? bana da bugün verdi doktor.
iki şekildede kullanılıyor ben propektüsünde ağızdan dediğin için öyle kullanmıştım canım doktor vajinal kullanabilirsen daha lokal olur demişti benim midemi çok kötü yaptı o yüzden vajinal kullanacağım artık

aynen oyle artik bise demiyorum bunda remen daha 24 haftalik oldum erkektir belki 26. Haftaya kadar kesin degil diyo yikildi resmen tabi saglikli olmalari en onemlisi
Tabi sagliklari en onemlisi dogunca eminim iyikide kiz olmus demistir

çok sevindim sizin adınıza ohhh ne güzel oldu bugün bu haber

Canım ben Acıbademde Bülent beyi çook duydum. AMA melaseff gitmiş İstanbul'a Yoksa kesin ona giderdim. Elif Çınar var orda da. Denemek lazım ya. Herkesin fikiri herkese uymuyor işte. Beklentiler farklı. Tamam canım haber veririm.

Gozun aydin darisi kalp atisina rahatlamissindir.

Ayyy kizz cok farkli oluyor yaa cicili bicili giydirmek amaninn suslu anne seni

Bende sonuclar var gosterem haftaya sonra by by arastiriyom bakalim iyi bi doktor bulurum insallah

Bana kalp atisini duydugu halde test yapmadi idrarimda yanma var biraz dedim belki testleri ister diye sekreterine monoral sase yaz dedi salak kadin bi dahaki kontrole bende doktor ariyorum insallah bulabilirim burada zor biraz

Tabi sagliklari en onemlisi dogunca eminim iyikide kiz olmus demistir

Aaa demezmi canimm simdi kizimda kizim ilk onu oper hemen gelince kizim nerde diye soruyor girer girmez oda zaten babaci bab bab bab diye gelmesini bekliyo iyikide kizim olmus cok tatli diyor zaten kizlarda genelde babayi seviyor. Senin 2 kizin var buyukler sen daha iyi biliyorsundur.

Kizlarr burda sohbet cok guzelde benim bebegimde acikmis ben kacar size iyi sohbetler

O kadar iyi anlıyorum ki sizi kızlar bende geçen cumartesi kanamam arttığı için gece acile gittik doktor muayeneye aldı beni. ben korkudan titriyorum ilk hamileliğim tecrübesizim.karından ultrasyona baktı bebeğimi gördü kalktı odasına geçti formu doldurmaya başladı kesin bir 10 dk geçti ağzını açıp bir cümle kurmadı sonunda dayanamadım bebeğim iyi mi dedim daha bebek yok dedi gebeliklerin %25-30 düşükle sonuçlanır , bir iğne yapılacak kanaman durur dedi..tamam bebeğim çok küçük olabilir kalbi de atmayabilir ama bebeğim var nasıl bu kadar duygusuz olunur anlamıyorum.merhameti olmayan hiç bir tıp fakültesi mezunu doktorluk yapamasın diyorum.bir iki iyi cümle kurmak zor mu anlamıyorum

içiyormusun hala

Cnm elif hanim da hamile doğuma az kalmış sanırım. Yoksa ben onu da düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…