- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.867
- 358
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.601
Can7m parayi alirken guluyolar ama biktiysa meslegi biraksin olurmu bol3
Boyledezor iste kendini odaklamiycaksin dpktor soyleyene kadar yazik bak adam yikilmis rezmen
Aynen öyle canım. Ben şok oldum. Daha önce hastanede işim olmadığı ve ilk tecrüben olduğu için. NE oluyor dedim ya. Hopp ultrason. hoop bi vitamin yazdı bide kan ve idrar tahlili. 3 dakikadan fazla kaldığımı sanmıyorum. 6 aylık hamile arkadaşım bugün Çetin bey'e gitmiş, olmadığı için Zerrin hanıma yönlendirmişler. Çook ilgilendi diyor. Budnan sonra Çetin bey'e gitmem diyor. Bide aklımda Hümada Mehmet Cahit bey ile Acımadem var. BakalımHastane hastane dolaşırız
8zaman hastasini dinleyip rahatlatacak yoksa boyle musteri kaybederBırakırlar mı canım. Doktor 55 alıyor. benden önce 11 kişi vardı. Biraz bekledim 22 kişiye çıktı. Eder mi sana 1200-1300 lira. Bu daha 1 saat içinde. Bunun ameliyatı var bilmem nesi varBende olsam bende bırakmam!
iki şekildede kullanılıyor ben propektüsünde ağızdan dediğin için öyle kullanmıştım canım doktor vajinal kullanabilirsen daha lokal olur demişti benim midemi çok kötü yaptı o yüzden vajinal kullanacağım artıknasıl kullanılıyor vajinal mi ? bana da bugün verdi doktor.
Tabi sagliklari en onemlisi dogunca eminim iyikide kiz olmus demistiraynen oyle artik bise demiyorum bunda remen daha 24 haftalik oldum erkektir belki 26. Haftaya kadar kesin degil diyo yikildi resmen tabi saglikli olmalari en onemlisi
Can7m parayi alirken guluyolar ama biktiysa meslegi biraksin olurmu bol3
Yok henuz gitmedim,ilk gidisim olacaksiz keseyi gördünüz heralde :)
Kızlar öğleden sonra başka doktora gittim ve keseyi gördük. Daha çok küçük ama doktor ultrason çok iyi yoksa göremezdik dedi:)) O kadar pozitif bir kadindi ki anlatamam. Coraspin ve progesteron kullanmana hiç gerek yok dedi. Ama coraspini kullanmayi düşünüyorum.
Mehmet Cahit için çok iyi de duydum çok kötü de. Bi arkadaşım doğum yaptı odalar fln kötüydü. Ben acibadem istiyorum ama hangi doktor iyi bilmiyorum orda kafam çok karışık. Sende duyarsınız acibadem de bana haber ver
Oyle cnm haklisinda aldiklari parayi haketmiyo coguonlar için hastane ticarethane bizim gibi bakmıyorlar ki olaya malesef
Kızlar öğleden sonra başka doktora gittim ve keseyi gördük. Daha çok küçük ama doktor ultrason çok iyi yoksa göremezdik dedi:)) O kadar pozitif bir kadindi ki anlatamam. Coraspin ve progesteron kullanmana hiç gerek yok dedi. Ama coraspini kullanmayi düşünüyorum.
hahaha ya varya inan bana ne isterse olsunn. Hiç umrumda değilll. Sadece çok kız var etrafımızda erkek olsa iyi olurdu. Kız olsada fena olmaz hani. Ay ben onuu nasıl giyindiririmmm neler yaparım ben onaaaa. Anası gurbann olsun :d
Bende sonuclar var gosterem haftaya sonra by by arastiriyom bakalim iyi bi doktor bulurum insallah
Tabi sagliklari en onemlisi dogunca eminim iyikide kiz olmus demistir
içiyormusun halaMerhaba;
Benim hamilelikte hiç alakam yok nasıl birşeyse, ne bulantı ve kusma ve şişlik ne kabızlık hiçbirşey!
Benim hamilelik planlı değildi, sigara çok içen biriydim. Öğrendiğimden beri perişanım resmen, sigarasızlığı nasıl aşacağım bilmiyorum. Hamilelik belirtileri olsa daha kolay olurdu herhalde
Canım ben Acıbademde Bülent beyi çook duydum. AMA melaseff gitmiş İstanbul'aYoksa kesin ona giderdim. Elif Çınar var orda da. Denemek lazım ya. Herkesin fikiri herkese uymuyor işte. Beklentiler farklı. Tamam canım haber veririm.
İnşallah canım. Yarın test günümmmHadi bakalım ins canımm :)
Cnm elif hanim da hamile doğuma az kalmış sanırım. Yoksa ben onu da düşündüm
kaç haftalıkken öyleydi benim 4+3 de 0.54 dü ay benim çocuğum çok minnakmı kalmışşş :)
benimkide 5+5 te 16 mm di.haftasına göre buyuk bi kese dedi dr içinden ikizcik çıksa barim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?