2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
neffffffffffffffffffffffffret ediyorum o tarz doktorlardan. seçmesin bu uzmanlık alanını insan gibi davranamayacaksa..

benimkide 5+5 te 16 mm di.haftasına göre buyuk bi kese dedi dr içinden ikizcik çıksa barim
oyy iknci ikiz olabilirsinn :)
İkiz olunca iki kese olmuyomu kızz

tek yumurta ikizlerinde tek kesemi olur ki

buralardayımmm :) bu ara işler güçler vardı tam bakamadım zaten sayfa da aldı başını gitti misss gibi kalabalık oldukk

aynen öyle özledik senide yaa :)

neffffffffffffffffffffffffret ediyorum o tarz doktorlardan. seçmesin bu uzmanlık alanını insan gibi davranamayacaksa..
İnşallah bebişimi sağlıkla kucağıma alınca gidip gözüne sokmak istiyorum.Bu arada aynı günler doğumumuz sen kalp atışını duydun mu

İnşallah bebişimi sağlıkla kucağıma alınca gidip gözüne sokmak istiyorum.Bu arada aynı günler doğumumuz sen kalp atışını duydun mu
ben de ilk düşüğümde pazar günü olduğundan yakacık doğuma gitmek durumunda kalmıştım. iğrenç ötesi bir doktor vardı beni ne çok ağlattı allahın cezası aaa evet 7 kasım :) benim randevum yarın akşam 21:00de o zaman kalp atışını duymayı umuyorumm . en son ayın 4ünde kese karnımdan gözüktü ve 8 mmdi

çok çok geçmiş olsun oyle doktorları elimize bir verselerde kafa göz bırakmasak yeter ya ne kadar korktuunu endişe ettiğini görüyor hey allahım ya rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

inşallah böylede gidersin bende aynıyım bulantı kusma hiçbirşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…