- 7 Aralık 2012
- 583
- 600
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.621
sen nerelerdesinnn ya
sen nerelerdesinnn ya
neffffffffffffffffffffffffret ediyorum o tarz doktorlardan. seçmesin bu uzmanlık alanını insan gibi davranamayacaksa..O kadar iyi anlıyorum ki sizi kızlar bende geçen cumartesi kanamam arttığı için gece acile gittik doktor muayeneye aldı beni. ben korkudan titriyorum ilk hamileliğim tecrübesizim.karından ultrasyona baktı bebeğimi gördü kalktı odasına geçti formu doldurmaya başladı kesin bir 10 dk geçti ağzını açıp bir cümle kurmadı sonunda dayanamadım bebeğim iyi mi dedim daha bebek yok dedi gebeliklerin %25-30 düşükle sonuçlanır , bir iğne yapılacak kanaman durur dedi..tamam bebeğim çok küçük olabilir kalbi de atmayabilir ama bebeğim var nasıl bu kadar duygusuz olunur anlamıyorum.merhameti olmayan hiç bir tıp fakültesi mezunu doktorluk yapamasın diyorum.bir iki iyi cümle kurmak zor mu anlamıyorum
oyy iknci ikiz olabilirsinn :)benimkide 5+5 te 16 mm di.haftasına göre buyuk bi kese dedi dr içinden ikizcik çıksa barim
İkiz olunca iki kese olmuyomu kızz
buralardayımmm :) bu ara işler güçler vardı tam bakamadım zaten sayfa da aldı başını gittimisss gibi kalabalık oldukk
ben de sizleri çok özledimmmm zira hayatımdaki kimseyle bu bebek işlerini konuşmayı tercih etmiyorummoyy iknci ikiz olabilirsinn :)
tek yumurta ikizlerinde tek kesemi olur ki
aynen öyle özledik senide yaa :)
İkiz olunca iki kese olmuyomu kızz
iki kese olunca çift yumurta ikizi
tek kesede 2 bebek tek yumurta ikizi
İnşallah bebişimi sağlıkla kucağıma alınca gidip gözüne sokmak istiyorum.Bu arada aynı günler doğumumuz sen kalp atışını duydun muneffffffffffffffffffffffffret ediyorum o tarz doktorlardan. seçmesin bu uzmanlık alanını insan gibi davranamayacaksa..
umuttur fakiri yaşatan deyip bazen ikizlerim diye seviyom göbüşümüanaa doğruyaa. ozaman umudumu kaybetmil değilim
ben de ilk düşüğümde pazar günü olduğundan yakacık doğuma gitmek durumunda kalmıştım. iğrenç ötesi bir doktor vardı beni ne çok ağlattı allahın cezasıİnşallah bebişimi sağlıkla kucağıma alınca gidip gözüne sokmak istiyorum.Bu arada aynı günler doğumumuz sen kalp atışını duydun mu
umuttur fakiri yaşatan deyip bazen ikizlerim diye seviyom göbüşümü
ay kurban olurummmmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :) du bakim benimkini bulabilcek miyim
O kadar iyi anlıyorum ki sizi kızlar bende geçen cumartesi kanamam arttığı için gece acile gittik doktor muayeneye aldı beni. ben korkudan titriyorum ilk hamileliğim tecrübesizim.karından ultrasyona baktı bebeğimi gördü kalktı odasına geçti formu doldurmaya başladı kesin bir 10 dk geçti ağzını açıp bir cümle kurmadı sonunda dayanamadım bebeğim iyi mi dedim daha bebek yok dedi gebeliklerin %25-30 düşükle sonuçlanır , bir iğne yapılacak kanaman durur dedi..tamam bebeğim çok küçük olabilir kalbi de atmayabilir ama bebeğim var nasıl bu kadar duygusuz olunur anlamıyorum.merhameti olmayan hiç bir tıp fakültesi mezunu doktorluk yapamasın diyorum.bir iki iyi cümle kurmak zor mu anlamıyorum
Merhaba;
Benim hamilelikte hiç alakam yok nasıl birşeyse, ne bulantı ve kusma ve şişlik ne kabızlık hiçbirşey!
Benim hamilelik planlı değildi, sigara çok içen biriydim. Öğrendiğimden beri perişanım resmen, sigarasızlığı nasıl aşacağım bilmiyorum. Hamilelik belirtileri olsa daha kolay olurdu herhalde
ay kurban olurummmmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh :) du bakim benimkini bulabilcek miyim
amiiiinnnnnayyy sağolun kızlar inşallah hepimizin sağlıcakla inşallah
sağol canım hepimizinki inşallah sağlıklıca gelsinlermaşallah maşallahh allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?