2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Sağ ol canım.İnşallah biz merhametli daha iyi insanlar yetiştireceğiz.Hepimiz bebişimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşalllahhh

Kızlar biraz önce doktordan geldim.lik önce idrar alındı sonra alttan muayene etti soguk bir demirle acarak sonra ultrasonda baktı kese yok küçük sanırım dedi ve 8 tüp kan alındı.bi rahatsızlık alerji baş agrısı gibi hastalıklarda kullanabilecegim ilacı söyledi.vitamin yada folik asit ikisinden birine başla dedi markası farketmez.ve birde zencefil tableti önerdi

Canım daha önce bir sorunmu yaşandı gebelikle ilgili?

merhabaa hangi hastaneye gittiniz acaba? bir de en son bhcg değeriniz kaçtı? çünkü 1500-2000 arasında kese görülürmüş genelde :) pozitif düşünelimmmmmm

merhabaa hangi hastaneye gittiniz acaba? bir de en son bhcg değeriniz kaçtı? çünkü 1500-2000 arasında kese görülürmüş genelde :) pozitif düşünelimmmmmm
Canim amerikadayım ben .en son 8 tüp kan tahlili verip cıktım pazartesi randevum var o zaman doktor söyler sonucu

benden de 6 tup kan ve idrar örneği alındı kesiyi görüp görmemekle alakalı değil hiç korkma.bazı doktorlar tahlilleri erken istiyo ... alttan açma sebebi yanlmıyosam smear testi içinde olabilir moralini bozma sakın

Hayır hiç bi sorun yaşamadım

Canım telaşlanma da, benim böyle geçmedi. Birincisi önce ultrason la denerler, görünüp görünmediğini. İkincisi neden 8 tüp kan alıyorlar ne alaka? Benden 1 alıp 2 tüpe bölütürdüler. Bir de idrar testi aldılar. Bunlarda şekeri, hemoglobin (anemi var mı diye) ve diğer karaciğer rahatsızlık larına falan bakmak için kullanıldı. Çıkarken muayeneden IMOM diye folik asitte içeren bir vitamin yazıldı.

Evet böyle doktorlar karşımıza çıksın benimki de aynen bayağı rahat kadın:) Minik kuzularımıızın güzel haberleriyle inşallah yarın akşama buradayız o zaman:)

o değil de şimdi ben endişelenmeye başladım benden ne idrar ne kan birşey almadı yahu doktorum

Canim amerikadayım ben .en son 8 tüp kan tahlili verip cıktım pazartesi randevum var o zaman doktor söyler sonucu

Ay Yurtdışında olduğunu söylesene. Kan meraklıları yemin ederim kanlarımızı biriktirip birşey yapıyor onlar. İngilterede yaşadığım zamanlar çok nadir gitmişimdir ama gittiğimde kan almadan asla çıkarmazlardı

Evet böyle doktorlar karşımıza çıksın benimki de aynen bayağı rahat kadın:) Minik kuzularımıızın güzel haberleriyle inşallah yarın akşama buradayız o zaman:)
hadi inşallahhhh valla sabırsızlanıyorum. düşünmeyeyim diyorum ama hep aklımın bir köşesinde

o değil de şimdi ben endişelenmeye başladım benden ne idrar ne kan birşey almadı yahu doktorum

Canım çoğu Doktor istemiyormuş. Diğer kızların istenmemiş. Benimkini istedi Doktor. Aradım muhteşem sonuçların dedi. Hiç bir sorun yok dedi.
Belki anemi, şeker gibi birşey varsa önlem almak içindir. Baya birşey için tahlil yapıldı.

ühü ben de isterim şaka bir yana sanırım benim doktorum kalp atışını duymayı bekliyor çünkü verdiği jel ve iğne için de bana rapor yazması lazımdı ama kalp atışını duyalım önce ondan sonra dedi.. bakalım yarın akşam belli olur artık

Kese görünmedikten sonra yapsa telaşlanırdımda hepsini ultrasondan önce yaptılar.zencefil garibime gitti ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…