- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.867
- 358
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.641
ayyy sağolun kızlar inşallah hepimizin sağlıcakla inşallah
ben de ilk düşüğümde pazar günü olduğundan yakacık doğuma gitmek durumunda kalmıştım. iğrenç ötesi bir doktor vardı beni ne çok ağlattı allahın cezasıaaa evet 7 kasım :) benim randevum yarın akşam 21:00de o zaman kalp atışını duymayı umuyorumm . en son ayın 4ünde kese karnımdan gözüktü ve 8 mmdi[/QUOT
inşallah böyle doktorlarla bir daha karşılaşmayız.Benim de kontrolüm yarın sabah 10 da inşallah kalp atışlarını duyarız .malum doktor geçen cumartesi gecesi boyunu ölçmüştü 13,12 mmdi.Minik kuzular bunlar:)
Sağ ol canım.İnşallah biz merhametli daha iyi insanlar yetiştireceğiz.Hepimiz bebişimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşalllahhhçok çok geçmiş olsun oyle doktorları elimize bir verselerde kafa göz bırakmasak yeter ya ne kadar korktuunu endişe ettiğini görüyor hey allahım ya rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
aminnn şimdiki doktorumdan pek memnunum evet biraz fazla bekliyoruz randevuya gidince ama öyle sakin ve huzur verici ki tek kusuru o olsun :) ay yerim onu bennn 13 mm olmuş :) doktorumun dediğine göre kese her gün 1.5 mm büyürmüş yani benimkinin yarın 23 mm olmuş olması lazım inşallah.. yarın sabah duyar duymaz haber ver bize çatlarız yoksa
Kızlar biraz önce doktordan geldim.lik önce idrar alındı sonra alttan muayene etti soguk bir demirle acaraksonra ultrasonda baktı kese yok küçük sanırım dedi ve 8 tüp kan alındı.bi rahatsızlık alerji baş agrısı gibi hastalıklarda kullanabilecegim ilacı söyledi.vitamin yada folik asit ikisinden birine başla dedi markası farketmez.ve birde zencefil tableti önerdi
merhabaa hangi hastaneye gittiniz acaba? bir de en son bhcg değeriniz kaçtı? çünkü 1500-2000 arasında kese görülürmüş genelde :) pozitif düşünelimmmmmmKızlar biraz önce doktordan geldim.lik önce idrar alındı sonra alttan muayene etti soguk bir demirle acaraksonra ultrasonda baktı kese yok küçük sanırım dedi ve 8 tüp kan alındı.bi rahatsızlık alerji baş agrısı gibi hastalıklarda kullanabilecegim ilacı söyledi.vitamin yada folik asit ikisinden birine başla dedi markası farketmez.ve birde zencefil tableti önerdi
Hayır hiç bi sorun yaşamadımCanım daha önce bir sorunmu yaşandı gebelikle ilgili?
Canim amerikadayım ben .en son 8 tüp kan tahlili verip cıktım pazartesi randevum var o zaman doktor söyler sonucumerhabaa hangi hastaneye gittiniz acaba? bir de en son bhcg değeriniz kaçtı? çünkü 1500-2000 arasında kese görülürmüş genelde :) pozitif düşünelimmmmmm
Kızlar biraz önce doktordan geldim.lik önce idrar alındı sonra alttan muayene etti soguk bir demirle acaraksonra ultrasonda baktı kese yok küçük sanırım dedi ve 8 tüp kan alındı.bi rahatsızlık alerji baş agrısı gibi hastalıklarda kullanabilecegim ilacı söyledi.vitamin yada folik asit ikisinden birine başla dedi markası farketmez.ve birde zencefil tableti önerdi
Hayır hiç bi sorun yaşamadım
aa süper o zaman pazartesiye şurda ne kaldı :) eminim herşey yolundadırCanim amerikadayım ben .en son 8 tüp kan tahlili verip cıktım pazartesi randevum var o zaman doktor söyler sonucu
Canim amerikadayım ben .en son 8 tüp kan tahlili verip cıktım pazartesi randevum var o zaman doktor söyler sonucu
hadi inşallahhhh valla sabırsızlanıyorum. düşünmeyeyim diyorum ama hep aklımın bir köşesindeEvet böyle doktorlar karşımıza çıksın benimki de aynen bayağı rahat kadın:) Minik kuzularımıızın güzel haberleriyle inşallah yarın akşama buradayız o zaman:)
o değil de şimdi ben endişelenmeye başladım benden ne idrar ne kan birşey almadı yahu doktorum
ühü ben de isterimCanım çoğu Doktor istemiyormuş. Diğer kızların istenmemiş. Benimkini istedi Doktor. Aradım muhteşem sonuçların dedi. Hiç bir sorun yok dedi.
Belki anemi, şeker gibi birşey varsa önlem almak içindir. Baya birşey için tahlil yapıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?