- 12 Mayıs 2014
- 103
- 75
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.661
o değil de şimdi ben endişelenmeye başladım benden ne idrar ne kan birşey almadı yahu doktorum
canım benim doktor da hiçbir tahlil istemedi. Sadece folik asit verdi okadar.. 2 hafta sonraya çağırdı..yani yaklaşık 8 haftalıkkenühü ben de isterimşaka bir yana sanırım benim doktorum kalp atışını duymayı bekliyor çünkü verdiği jel ve iğne için de bana rapor yazması lazımdı ama kalp atışını duyalım önce ondan sonra dedi.. bakalım yarın akşam belli olur artık
Zencefil mideye iyi gelir diye biliyorum canım ondan önermiş olabilirKese görünmedikten sonra yapsa telaşlanırdımda hepsini ultrasondan önce yaptılar.zencefil garibime gitti ilk defa duydum
Hayır ama tırmalıyorum resmeniçiyormusun hala
aslında bundan önceki hamileliğimde ben aile hekimime gitmiştim. çok ilgileniyorlar.. oradaki ebelerden birine veriyorlar dosyanı o takip ediyor. bayağı detaylı bir kan tahlili yapıyor falan. test zamanları gelince arayıp hatırlatıyorlar. ben bir gideyim tekrar en iyisiBenden de kan ve idrar tahlili alınmadı.Keseyi görünce gerek yok dedi.yarın soracağım bakalım?
hımm ben takipli olduğumdan zaten 3-4 ay öncesine dek decavit kullanıyordum folbiole de hala devam ediyorum ondan istemedi demek :)canım benim doktor da hiçbir tahlil istemedi. Sadece folik asit verdi okadar.. 2 hafta sonraya çağırdı..yani yaklaşık 8 haftalıkken
canım benim öncelikle hayırlı olsun :) benim doktorum da aynısını söyledi sıkmayan bol şeyler giy dedi. ben ondan beri taytlarımı ve eşofmanlarımı kullanıyorum :) kotlar malesef sıkıyor birazSlm kizlar bana bir akil fikir.. ben 48 kiloydum baya zayftim ..son 5-6 ayda 54 oldum.. tedavi igneler asilamalar.. fln bi anda kilo aldim pantolonlar basenimden yukari cikmaz oldu..bende zaten bebek olmuyor zayiflamaya spor fln dusuncesine girmistim hamis oldugmu ogrendim sukur.. simdi dr um rahat sikmayan seyler giy dedi .. ama benim herseyim sikio ve bi cok pantolnm zaten hic olmuo.. hamile kiyafeti almk icinde cok erken.. bide dolasimim cok duzenliydi simdi biraz kabizlik cekiyorum karnim 4 aylik kadar var rahat :)
Napsam ya ben fikriniz var mi ??
Beni de dün sağlık ocağından aradılar hamilelik için kayıt yaptırmam lazımmış aramaları bile beni mutlu etti :)aslında bundan önceki hamileliğimde ben aile hekimime gitmiştim. çok ilgileniyorlar.. oradaki ebelerden birine veriyorlar dosyanı o takip ediyor. bayağı detaylı bir kan tahlili yapıyor falan. test zamanları gelince arayıp hatırlatıyorlar. ben bir gideyim tekrar en iyisi
Amin canim hepimize hayrli olsun inslh ..aynen ya zaten giremiyorum onlarin icine :) esofmanda giymezdim taytlarimi giyip bi sure idare edim bari bikac esofman alip.. su donemde kiyft almk pek mantikli olmickcanım benim öncelikle hayırlı olsun :) benim doktorum da aynısını söyledi sıkmayan bol şeyler giy dedi. ben ondan beri taytlarımı ve eşofmanlarımı kullanıyorum :) kotlar malesef sıkıyor biraz
Slm kizlar bana bir akil fikir.. ben 48 kiloydum baya zayftim ..son 5-6 ayda 54 oldum.. tedavi igneler asilamalar.. fln bi anda kilo aldim pantolonlar basenimden yukari cikmaz oldu..bende zaten bebek olmuyor zayiflamaya spor fln dusuncesine girmistim hamis oldugmu ogrendim sukur.. simdi dr um rahat sikmayan seyler giy dedi .. ama benim herseyim sikio ve bi cok pantolnm zaten hic olmuo.. hamile kiyafeti almk icinde cok erken.. bide dolasimim cok duzenliydi simdi biraz kabizlik cekiyorum karnim 4 aylik kadar var rahat :)
Napsam ya ben fikriniz var mi ??
Bende en cokta asilamalarda tup denemedn azcik kilo versem diodum :) supriz oldu.. bende senin gibi yapabilirm yakin zamanda :)aynı ben canım kabızlık var son zamanlarda tedaviden hormaonlardan kilo aldım hiç bişeyim olmuyodu tek care hamile pantolonu aldım kurtuldum.satışı yapan kız 4-5 aylık galiba dedi göbeğime bakarak sen düşün gerisini.malesef başka çözüm yok
ilgilenilmek güzel şey yaa :) rabbim kısmet eder de bebişlerimiz sağlıkla son aylara gelirse emzirme, bebeği yıkama dersi falan da veriyorlarBeni de dün sağlık ocağından aradılar hamilelik için kayıt yaptırmam lazımmış aramaları bile beni mutlu etti :)
Ben yaptrdim canim hast. Sgk mda prblem cikti oyle olunca hepsini ucretli yaptrcagima aile hekimliginde yaptrdim 2 gune aldim hepsinikızlar doktorun istediği ilk rutin kan ve idrar tahlillerini nerede yaptırdınız ?
hastanede 400 ila 600 arası fiyat cıkardılar.
sağlık ocaklarında bu testleri yaptırabilen varmı?
esofman candır ben cıkaramıyorum artık valla :) kilo almadım ama şiştim çünkü garip bi şekildeAmin canim hepimize hayrli olsun inslh ..aynen ya zaten giremiyorum onlarin icine :) esofmanda giymezdim taytlarimi giyip bi sure idare edim bari bikac esofman alip.. su donemde kiyft almk pek mantikli olmick
ben aile hekiminde çok daha detaylısını ücretsiz yaptırmıştım ertesi sabah almıştım sonuçlarıkızlar doktorun istediği ilk rutin kan ve idrar tahlillerini nerede yaptırdınız ?
hastanede 400 ila 600 arası fiyat cıkardılar.
sağlık ocaklarında bu testleri yaptırabilen varmı?
Ben yaptrdim canim hast. Sgk mda prblem cikti oyle olunca hepsini ucretli yaptrcagima aile hekimliginde yaptrdim 2 gune aldim hepsini
beeeeeeeeeeeeeeenkızlar aynı anda hem acıkıp hemde uykusu gelen bir ben miyim kafamı dosyaların üstüne koysam uyurum resmen o derece bir yandan da gur gur karnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?