2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ilgilenilmek güzel şey yaa :) rabbim kısmet eder de bebişlerimiz sağlıkla son aylara gelirse emzirme, bebeği yıkama dersi falan da veriyorlar
Ebe 4-5 kez aramisti betul hanm gebelik var mi ..yok ario var mi yok... ay zaten derdim bsna yetio..ogrenince hemen gittim..arayip duruyordunuz gebelik var dedim :)

kızlar doktorun istediği ilk rutin kan ve idrar tahlillerini nerede yaptırdınız ?
hastanede 400 ila 600 arası fiyat cıkardılar.
sağlık ocaklarında bu testleri yaptırabilen varmı?

Canım onu sağlık ocağında yapıyorlarmış evet. Aile hekimine danışmalısın. Hatta daha kapsamlısını yapıyorlar diye duydum.

yaşasın yanlız değilim 6 da mesaim bitecek işten çıkar çıkmaz bir yere dalıp atıştırıcam yok bu açlıkla yolda bayılırım allah korusun

ilgilenilmek güzel şey yaa :) rabbim kısmet eder de bebişlerimiz sağlıkla son aylara gelirse emzirme, bebeği yıkama dersi falan da veriyorlar

Çok iyiymiş ya beceremezsem diye endişelendiğim şeyler bunlar:)Allah'ım o günleri yaşamayı nasip etsin inşallah:)

Dr un istedigi tahlilleri yazarmisin dedim hemogram tsh serbst t3 t4 hepsine hatta biyokimya yazmamisti onada baktilar

Ben daha önce tiroide baktırmıştım kilo alımından dolayı. T4 hormonum yüksek çıkmıştı. Bak unuttum Doktor'a danışmayı. Acaba bir etkisi olur mu

Ebe 4-5 kez aramisti betul hanm gebelik var mi ..yok ario var mi yok... ay zaten derdim bsna yetio..ogrenince hemen gittim..arayip duruyordunuz gebelik var dedim :)

beni 2 sene boyunca aradı ebeciğim baktı benim doğuracağım yok son 1 yıldır aramıyodu .hamile olduğumu söyledim kadın ne sevindi bi sen kalmıştın zaten dedi
bide eşimde anemi olduğu için takibi sıkı ebemizin

Ben daha önce tiroide baktırmıştım kilo alımından dolayı. T4 hormonum yüksek çıkmıştı. Bak unuttum Doktor'a danışmayı. Acaba bir etkisi olur mu
Sem yine sole canim bnm fikrim yok zaten tahlillerimi 28 inde gidince gosterimcem bndede biraz kansizlik cikti.. d vitaminim dusuk demistim ilk kese gordugumuzde onemsemedi..

Kızlar tiroid hormonları ilk üç ayda çok önemli mutlaka baktırmak lazım.Bebeğin gelişimini etkilermiş.Ben hipotiroid hastasıyım.2-3 haftada bir baktırmam gerekiyor mesela.Doktorun dediğine göre ilk üç ay bebek annenin tiroid hormonunu kullanırmış sonra kendi tiroid hormonları oluşmaya başlarmış

kızlar konuşunca aklıma geldi bi bakayım dedim kan tahlil sonuçlarım çıkmış gayet güzel dr gönderdim bakalım o ne dicek pek sevindirik oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…