- 10 Eylül 2014
- 1.396
- 2.157
- 198
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.681
Ebe 4-5 kez aramisti betul hanm gebelik var mi ..yok ario var mi yok... ay zaten derdim bsna yetio..ogrenince hemen gittim..arayip duruyordunuz gebelik var dedim :)ilgilenilmek güzel şey yaa :) rabbim kısmet eder de bebişlerimiz sağlıkla son aylara gelirse emzirme, bebeği yıkama dersi falan da veriyorlar
hahhaa aaayyy çok güldümEbe 4-5 kez aramisti betul hanm gebelik var mi ..yok ario var mi yok... ay zaten derdim bsna yetio..ogrenince hemen gittim..arayip duruyordunuz gebelik var dedim :)
kızlar doktorun istediği ilk rutin kan ve idrar tahlillerini nerede yaptırdınız ?
hastanede 400 ila 600 arası fiyat cıkardılar.
sağlık ocaklarında bu testleri yaptırabilen varmı?
bende decavit kullanıyordum..ilk kontrolümde decaviti bırak dedi.. daha cok erkenmiş onu içmem içinhımm ben takipli olduğumdan zaten 3-4 ay öncesine dek decavit kullanıyordum folbiole de hala devam ediyorum ondan istemedi demek :)
Dr un istedigi tahlilleri yazarmisin dedim hemogram tsh serbst t3 t4 hepsine hatta biyokimya yazmamisti onada baktilaraile hekimine elinde listeyle gidince hepsini yapıyor mu peki? bu süper haber
beeeeeeeeeeeeeeensürekli midem kazınıyor allahtan akşama doğru hafif bulantım oluyor da iştahım azcık kapanıyor yoksa 50 kilo alırım ve uyku ahh o tatlı mı tatlı uyku durduğum yerde kafam düşüyor
ilgilenilmek güzel şey yaa :) rabbim kısmet eder de bebişlerimiz sağlıkla son aylara gelirse emzirme, bebeği yıkama dersi falan da veriyorlar
Dr un istedigi tahlilleri yazarmisin dedim hemogram tsh serbst t3 t4 hepsine hatta biyokimya yazmamisti onada baktilar
Dr un istedigi tahlilleri yazarmisin dedim hemogram tsh serbst t3 t4 hepsine hatta biyokimya yazmamisti onada baktilar
harikaymış özel hastaneler tam ticarethane olmuş.600 lirayı bebeğime harcarım bende
Ebe 4-5 kez aramisti betul hanm gebelik var mi ..yok ario var mi yok... ay zaten derdim bsna yetio..ogrenince hemen gittim..arayip duruyordunuz gebelik var dedim :)
özel hastanelerin ssk anlaşması yok galiba çok istemişlerharikaymış özel hastaneler tam ticarethane olmuş.600 lirayı bebeğime harcarım bende
Sem yine sole canim bnm fikrim yok zaten tahlillerimi 28 inde gidince gosterimcem bndede biraz kansizlik cikti.. d vitaminim dusuk demistim ilk kese gordugumuzde onemsemedi..Ben daha önce tiroide baktırmıştım kilo alımından dolayı. T4 hormonum yüksek çıkmıştı. Bak unuttum Doktor'a danışmayı. Acaba bir etkisi olur mu
valla var demek ki bir bildikleri biz de sabırla bekleyelimbende decavit kullanıyordum..ilk kontrolümde decaviti bırak dedi.. daha cok erkenmiş onu içmem için
Aynen canim seninki biraz fszla galiba bana muayne 150 tahliller 350 dedilerharikaymış özel hastaneler tam ticarethane olmuş.600 lirayı bebeğime harcarım bende
valla ben bebeğimi de kendimi de rabbime emanet ettim :) kaderde ne varsa o artık :)Çok iyiymiş ya beceremezsem diye endişelendiğim şeyler bunlar:)Allah'ım o günleri yaşamayı nasip etsin inşallah:)
Ben daha önce tiroide baktırmıştım kilo alımından dolayı. T4 hormonum yüksek çıkmıştı. Bak unuttum Doktor'a danışmayı. Acaba bir etkisi olur mu
Aynen canım her şeyin hayırlısı olsun inşallahvalla ben bebeğimi de kendimi de rabbime emanet ettim :) kaderde ne varsa o artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?