2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bugün dayanamadim doktora gittim hiçbirşey göremedi. SAT 6 şubat betahcg 2902 düşük mu kozlar lütfen birşeyler yazin

Kizz cene diyolardi da valla ceneymisiz hee gecmisi okuyamadim keseyi goren arkadaslar varsa gozleri aydin olsun.

Ben bugun epey yordum kendimi simdi uzandim yatiyorum. Belim fecii agriyo

kızlar doktorun istediği ilk rutin kan ve idrar tahlillerini nerede yaptırdınız ?
hastanede 400 ila 600 arası fiyat cıkardılar.
sağlık ocaklarında bu testleri yaptırabilen varmı?

Canım ben bir çoğunu aile hekiminde yaptırdım, geri kalanını (toksoplazma,idrar ve rubella) da bir poliklinikte..kendi gittiğim hastanede yaptırsam 1000 TL üzerinde tutuyordu. Doktorum özellikle aile hekimine yönlerdirdi. O zaman hamilelik öncesi kontrolüne gitmiştim şansıma bir kaç sonra da hamile kaldığım için testlerimi yenilettirmedi.

Kızlar ya siz ne güzel erken erken gidip görmüşsünüz bebişlerin keselerini hatta kalp atışı duyan bile var...
Benim doktor sağolsun hamiş olduğumu öğrendiğim gün itibariyle 3 hafta sonra gel dedi yani tam 7 haftalık olunca...
Yazık değil mi bana yaaaa o kadar uzun bekletiyor beni zaten 1 senedir bekliyorum hamiş olabilmeyi (tüp bebek)
Acaba diyorum yarın bir kaçamak yapıp başka bir doktora gitsem mi ki yoksa önümüzdeki cumartesiyi bekleyeceğim 21 Martı yani 7+3 olacağım o zamanda...

Ben 4+5 te keseyi gördüm ama vajinal 5mm yarın sende görebilirsin bence kaçamak yap :)

Çok mutsuzum 2902 de kesenin görünmesi gerekmiyor mu. Kadin vajinal bakayim bile demedi uç ilaç yazdi bulantim yok bulanti ilaciyyaninda bulunsunmus bir düşük ilaci sanki herhangi bir düşük belirtisi varmis gibi birde zaten içmekte olduğum folbiol

Hangi doktor bu? Karından gözükmemesi çok normal değil mi? Benim vajinal baktı senden önce olmama rağmen yeni gördü, sen içini ferah tut..Strese de sokma kendini, başka bir doktora git yarın sabahtan..kafan rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…