- 4 Mart 2013
- 235
- 166
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.701
kaç haftalıkken öyleydi benim 4+3 de 0.54 dü ay benim çocuğum çok minnakmı kalmışşş :)
doktor ne dediBugün dayanamadim doktora gittim hiçbirşey göremedi. SAT 6 şubat betahcg 2902 düşük mu kozlar lütfen birşeyler yazin
canim vajinal mi bakti ? karindansa gorulmeyebilir normalBugün dayanamadim doktora gittim hiçbirşey göremedi. SAT 6 şubat betahcg 2902 düşük mu kozlar lütfen birşeyler yazin
Karindancanim vajinal mi bakti ? karindansa gorulmeyebilir normal
kızlar konuşunca aklıma geldi bi bakayım dedim kan tahlil sonuçlarım çıkmış gayet güzel dr gönderdim bakalım o ne dicek pek sevindirik oldum
Kese yok
Goremeyebilirizdedipazartesigeldedidoktor ne dedi
Kadini hic begenmedim doktorun içindeydi mecbur gittim
Goremeyebilirizdedipazartesigeldedi
kızlar doktorun istediği ilk rutin kan ve idrar tahlillerini nerede yaptırdınız ?
hastanede 400 ila 600 arası fiyat cıkardılar.
sağlık ocaklarında bu testleri yaptırabilen varmı?
Kızlar ya siz ne güzel erken erken gidip görmüşsünüz bebişlerin keselerini hatta kalp atışı duyan bile var...
Benim doktor sağolsun hamiş olduğumu öğrendiğim gün itibariyle 3 hafta sonra gel dedi yani tam 7 haftalık olunca...
Yazık değil mi bana yaaaa o kadar uzun bekletiyor beni zaten 1 senedir bekliyorum hamiş olabilmeyi (tüp bebek)
Acaba diyorum yarın bir kaçamak yapıp başka bir doktora gitsem mi ki yoksa önümüzdeki cumartesiyi bekleyeceğim 21 Martı yani 7+3 olacağım o zamanda...
Çok mutsuzum 2902 de kesenin görünmesi gerekmiyor mu. Kadin vajinal bakayim bile demedi uç ilaç yazdi bulantim yok bulanti ilaciyyaninda bulunsunmus bir düşük ilaci sanki herhangi bir düşük belirtisi varmis gibi birde zaten içmekte olduğum folbiol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?