- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.721
dinlen şekerim yorulunca hemen bele vuruyo ağrı.bende tüm gün tansiyonum düşüktü yattım.çift görüyorum herşeyiKizz cene diyolardi da valla ceneymisiz hee gecmisi okuyamadim keseyi goren arkadaslar varsa gozleri aydin olsun.
Ben bugun epey yordum kendimi simdi uzandim yatiyorum. Belim fecii agriyo
canım korkma ya bugün bir arkadaşa daha dedim benim bir arkadaşım 3000 küsürdü göremedi bir hafta sonra gördü korkma hatta o dediğimiz arkadaşta başka hastanede gördü makinelerde değişebiliyor.Beta düdük degilmi
dinlen şekerim yorulunca hemen bele vuruyo ağrı.bende tüm gün tansiyonum düşüktü yattım.çift görüyorum herşeyi
hanımlar çin takvimine bakıyorum ama her testte farklı çıkıyo hem kız hem erkek olcak galibabelki ikizdir
Slm kizlar nasip olursa bende kasim annesi olacagim carsamba gunu bebegimin kalp atislarini duydum ve hamile olduguma ancak inandim benim bugun hafiften bulantilar basladi siz ne durumdasiniz bu haftada normalmi
bu aksam misafrim gelck 3 buck yilk evliyim ilk defa hic bise hazrlamadim azcik evi topliyim dedim sol kasigim bacagim agri sancitembel bi hamile olcm herlde
İyi aksamlar canim sizde iyi bakin kendinize maaile:)kızlar iyi akşamlar iyi bakın yeğenlerimeee
Yarin hayirli haberlerle gelirim inşallah sabah onbirbucuga randevu aldim
Iyi yapmissin canimm valla ..haftaya hafta sonuda 3 aile gelme ihtimali vardi esim hamile oldugmu ogrenmedn 1 gun once soz verdi ondan yirtmam lazim asil :)Hamilesin canim ilk zamanlarinda boyle olman gayet normal. Benim esimde gecen hafta misafir cagirmak istedi kabul etmedim:) 9 ay boyunca close yazisi asicam kapiya :))
canım benim kesem 3994 te gözükmüştü. biraz bhcg değerine biraz da makinenin kalitesine bağlı görünmesi sen içini ferah tutBugün dayanamadim doktora gittim hiçbirşey göremedi. SAT 6 şubat betahcg 2902 düşük mu kozlar lütfen birşeyler yazin
canim benim de karindan gozukmuyor. o yuzden vajinal bakildi. canini skma cnku cok kucuk suanKarindan
malesef tutmuyor çin takvimi bana erkek çıkmıştı ama düşük olup da genetiğe gidince kız olduğu ortaya çıktıhanımlar çin takvimine bakıyorum ama her testte farklı çıkıyo hem kız hem erkek olcak galibabelki ikizdir
Bende dun sabah cok az bir kanama gecirdim hemen doktora gittik bakti icte kanama yok saglikli gorunuyo dedi 3 gun lavabo disinda hic kalkma dedi ama biz henuz duyamadik kalp atisini daha kucuk oldugu icin olusmamis normal dedi ama ben endiselendim biraz.haftaya tekrar cagirdi senin adinada cok sevindim canim hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizibebeği ve kalp atışını gördük çokşükür şuan yarım santim :)
ben olsam çok sabırsızlanırdım ve başka bir doktora gidebilirdim belki. ama çok pimpirikli de olmamak lazım bilemedim :lKızlar ya siz ne güzel erken erken gidip görmüşsünüz bebişlerin keselerini hatta kalp atışı duyan bile var...
Benim doktor sağolsun hamiş olduğumu öğrendiğim gün itibariyle 3 hafta sonra gel dedi yani tam 7 haftalık olunca...
Yazık değil mi bana yaaaa o kadar uzun bekletiyor beni zaten 1 senedir bekliyorum hamiş olabilmeyi (tüp bebek)
Acaba diyorum yarın bir kaçamak yapıp başka bir doktora gitsem mi ki yoksa önümüzdeki cumartesiyi bekleyeceğim 21 Martı yani 7+3 olacağım o zamanda...
hiiii geçmiş olsunn. allah korusun çok dikkatli olmak lazım. progestan vs birşey verdi mi?Bende dun sabah cok az bir kanama gecirdim hemen doktora gittik bakti icte kanama yok saglikli gorunuyo dedi 3 gun lavabo disinda hic kalkma dedi ama biz henuz duyamadik kalp atisini daha kucuk oldugu icin olusmamis normal dedi ama ben endiselendim biraz.haftaya tekrar cagirdi senin adinada cok sevindim canim hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi
malesef tutmuyor çin takvimi bana erkek çıkmıştı ama düşük olup da genetiğe gidince kız olduğu ortaya çıktı
daha çooook sararız bizillaki doğruluğudan değil benimki can sıkıntısından nette oraya buraya sarıyom işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?