- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.741
Evet zaten kullaniyodum devam et dedi bide igne verdi onu yaptirdim bidaha tekrarlamadi kanama insallah bebegime birsey olmaz daha onceden bir kaybim var tekrar kaybetmek istemiyrmhiiii geçmiş olsunn. allah korusun çok dikkatli olmak lazım. progestan vs birşey verdi mi?
Henuz duyamadim maalesef daha olusmamis dedi dun haftaya bakalim dedi normal dedi ama bilmiyrm endiseliymDuydunmu.canim.atislari
lütfen korkma benim de iki kaybım var .. biliyorum o korkuyu.. ama o korkuyla da yaşanmıyor. elimizden gelen tek şey dua etmek. hem biz hem yavrularımız rabbime emanet :)Evet zaten kullaniyodum devam et dedi bide igne verdi onu yaptirdim bidaha tekrarlamadi kanama insallah bebegime birsey olmaz daha onceden bir kaybim var tekrar kaybetmek istemiyrm
daha çooook sararız bizben şimdilik tutuyorum kendimi bi kalp atışını vs duyayım da şöyle 3 ayı atlatayım da allahın izniyle ondan sonra sardırıcam
bütün alışverişi bütün heyecanı o zamana saklıyorumnapcan kız merak ettim
Oyle tabi canim hergun dua ediyrm Allahm insallah kabul eder dualarimizi sen ne kadarlik hamileydin. Canimlütfen korkma benim de iki kaybım var .. biliyorum o korkuyu.. ama o korkuyla da yaşanmıyor. elimizden gelen tek şey dua etmek. hem biz hem yavrularımız rabbime emanet :)
aminnn inşallahhh :) ilkinde 6 ikincisinde 12.haftadaydım meğer kan pıhtılaşması varmış şimdi iğne yapıyorum kendime hergün :)Oyle tabi canim hergun dua ediyrm Allahm insallah kabul eder dualarimizi sen ne kadarlik hamileydin. Canim
Peki benim 6+3 te yani dun kalp atisinin henuz olusmamasi normalmi sence canim olabilen bir durummu doktor normal dediaminnn inşallahhh :) ilkinde 6 ikincisinde 12.haftadaydım meğer kan pıhtılaşması varmış şimdi iğne yapıyorum kendime hergün :)
kesinlikle normal canım çünkü geç döllenme olmuş olabilir benim ilk gebelik geç döllenmeydi ve kalp atışı da geç duyulmuştu :)Peki benim 6+3 te yani dun kalp atisinin henuz olusmamasi normalmi sence canim olabilen bir durummu doktor normal dedi
bütün alışverişi bütün heyecanı o zamana saklıyorumbi de millete de sölicem ya bakalım en çok erkek mi tahmin edilecek kız mı hoş benim döllenme tarihine göre büyük ihtimalle erkek olması lazım(ovülasyondan sonra olduğu için) ama kısmet bu işler
şimdi şöyle oluyor. kız olan sperm hücreleri daha uzun süre canlı kalıyorlar. dolayısıyla yumurtlamadan önce birliktelik olunca kız olanlar canlı kalıyor ve yumurta çatlar çatlamaz kız spermler saldırıyor :) yumurtlamadan sonra birliktelik olunca da yumurtaya ilk ulaşan spermler erkek olan spermler o zaman da onlar saldırıyor :) doktorum bana bu şekilde açıklamıştı ama tabi ki bu insan vücudu hiç birşey %100 kesin değildir.aaa yeni bişi daha duydum ve şaşırdım ovülasyondan sonra olcak tabi döllenme öncesinde olması mümkün değil ki
ozaman tedaviyle olan her bebek erkek olacak yani ilginççünkü ovülasyonu sağlayıp ilişki öneriyolar
sen hala gitmedin miiiiKızlar benden başka dr.a gitmeyen rahat insan var mı :) Ben bugün grev olduğu için gidemedim. Randevuyuda 15 gün sonraya alabildim. Eşim olaya el koydu en sonunda pazartesi doktora götürecek beni :)
şimdi şöyle oluyor. kız olan sperm hücreleri daha uzun süre canlı kalıyorlar. dolayısıyla yumurtlamadan önce birliktelik olunca kız olanlar canlı kalıyor ve yumurta çatlar çatlamaz kız spermler saldırıyor :) yumurtlamadan sonra birliktelik olunca da yumurtaya ilk ulaşan spermler erkek olan spermler o zaman da onlar saldırıyor :) doktorum bana bu şekilde açıklamıştı ama tabi ki bu insan vücudu hiç birşey %100 kesin değildir.
Heheheh pazartesi mecbur gidiyorum artık. Ya daha kese görünmez diye düşündümsen hala gitmedin miiiinasıl dayanabiliyorsun yaaa bana kalsa doktorum da azcık manyak olsa hergün giderdim valla
Cok sagol canim icimi rahatlattin peki gec dollenmeysede ne zaman anlasilir daha dun gittim yine sat a gore konustu 6+3 dedikesinlikle normal canım çünkü geç döllenme olmuş olabilir benim ilk gebelik geç döllenmeydi ve kalp atışı da geç duyulmuştu :)
Kızlar benden başka dr.a gitmeyen rahat insan var mı :) Ben bugün grev olduğu için gidemedim. Randevuyuda 15 gün sonraya alabildim. Eşim olaya el koydu en sonunda pazartesi doktora götürecek beni :)
geçen sefer yumurta çatlamadan hemen önce birliktelik olmuştu o kızmış bakalım bu sefer de tutacak mıbakalım senin bebişin cinsiyetini daha bi merak eder oldum
Bnede yumurtlamaya çok yakın çalıştım bakalım ne olacak sonucu :) Sen özellikle mi öyle yaptın yani erkek bebek istediğin için mişimdi şöyle oluyor. kız olan sperm hücreleri daha uzun süre canlı kalıyorlar. dolayısıyla yumurtlamadan önce birliktelik olunca kız olanlar canlı kalıyor ve yumurta çatlar çatlamaz kız spermler saldırıyor :) yumurtlamadan sonra birliktelik olunca da yumurtaya ilk ulaşan spermler erkek olan spermler o zaman da onlar saldırıyor :) doktorum bana bu şekilde açıklamıştı ama tabi ki bu insan vücudu hiç birşey %100 kesin değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?