2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hiiii geçmiş olsunn. allah korusun çok dikkatli olmak lazım. progestan vs birşey verdi mi?
Evet zaten kullaniyodum devam et dedi bide igne verdi onu yaptirdim bidaha tekrarlamadi kanama insallah bebegime birsey olmaz daha onceden bir kaybim var tekrar kaybetmek istemiyrm

Evet zaten kullaniyodum devam et dedi bide igne verdi onu yaptirdim bidaha tekrarlamadi kanama insallah bebegime birsey olmaz daha onceden bir kaybim var tekrar kaybetmek istemiyrm
lütfen korkma benim de iki kaybım var .. biliyorum o korkuyu.. ama o korkuyla da yaşanmıyor. elimizden gelen tek şey dua etmek. hem biz hem yavrularımız rabbime emanet :)

napcan kız merak ettim
bütün alışverişi bütün heyecanı o zamana saklıyorum bi de millete de sölicem ya bakalım en çok erkek mi tahmin edilecek kız mı hoş benim döllenme tarihine göre büyük ihtimalle erkek olması lazım(ovülasyondan sonra olduğu için) ama kısmet bu işler

lütfen korkma benim de iki kaybım var .. biliyorum o korkuyu.. ama o korkuyla da yaşanmıyor. elimizden gelen tek şey dua etmek. hem biz hem yavrularımız rabbime emanet :)
Oyle tabi canim hergun dua ediyrm Allahm insallah kabul eder dualarimizi sen ne kadarlik hamileydin. Canim

aaa yeni bişi daha duydum ve şaşırdım ovülasyondan sonra olcak tabi döllenme öncesinde olması mümkün değil ki
ozaman tedaviyle olan her bebek erkek olacak yani ilginç çünkü ovülasyonu sağlayıp ilişki öneriyolar

şimdi şöyle oluyor. kız olan sperm hücreleri daha uzun süre canlı kalıyorlar. dolayısıyla yumurtlamadan önce birliktelik olunca kız olanlar canlı kalıyor ve yumurta çatlar çatlamaz kız spermler saldırıyor :) yumurtlamadan sonra birliktelik olunca da yumurtaya ilk ulaşan spermler erkek olan spermler o zaman da onlar saldırıyor :) doktorum bana bu şekilde açıklamıştı ama tabi ki bu insan vücudu hiç birşey %100 kesin değildir.

Kızlar benden başka dr.a gitmeyen rahat insan var mı :) Ben bugün grev olduğu için gidemedim. Randevuyuda 15 gün sonraya alabildim. Eşim olaya el koydu en sonunda pazartesi doktora götürecek beni :)

Kızlar benden başka dr.a gitmeyen rahat insan var mı :) Ben bugün grev olduğu için gidemedim. Randevuyuda 15 gün sonraya alabildim. Eşim olaya el koydu en sonunda pazartesi doktora götürecek beni :)
sen hala gitmedin miiii nasıl dayanabiliyorsun yaaa bana kalsa doktorum da azcık manyak olsa hergün giderdim valla

bakalım senin bebişin cinsiyetini daha bi merak eder oldum

Kızlar samsunlu olan samsunda yaşayan yok mu aramiz da? Doktor tavsiyesi lazim. Konu açtim kimse cevap vermedi.

ben ben bennnnn gittim ama çokta acelesi olarak değil dr gel dediği için.bi sonraki 15 gün sonra no stres

Bnede yumurtlamaya çok yakın çalıştım bakalım ne olacak sonucu :) Sen özellikle mi öyle yaptın yani erkek bebek istediğin için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…