2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar samsunlu olan samsunda yaşayan yok mu aramiz da? Doktor tavsiyesi lazim. Konu açtim kimse cevap vermedi.
hiç bilmiyorum kiii ama ben kendi doktorumu en iyi hekimlerin yazıldığı bir siteden buldum çok yardımcı oldu bana belki sen de bi bakabilirsin

Bnede yumurtlamaya çok yakın çalıştım bakalım ne olacak sonucu :) Sen özellikle mi öyle yaptın yani erkek bebek istediğin için mi
ay yok yaa bi talihsizlik oldu aslında benim ama tuttu işte kısmette var ya benim hesaplamalara göre 12 şubat ovülasyondu. 10 şubatta gideyim dedim doktora belki çatlatma iğnesi vs yapar diye demez mi sen 2 gün önce yumurtlamışsın diye. dünya başıma yıkıldı 6 aydır deniyordum. sen yine de bu akşam şansını dene dedi denedim tuttu

Cok sagol canim icimi rahatlattin peki gec dollenmeysede ne zaman anlasilir daha dun gittim yine sat a gore konustu 6+3 dedi
yumurtlama ne zaman olduysa o zamandan hafta saymak lazım ama kesin bir tarih lazım tabi :) bence en geç 1 hafta 10 gün sonra falan gözükecektir. zaten doktorlar da genelde o kadar süre sonra gel derler

uuuvv hakikaten tutması küçük ihtimalmiş ama herşeye rağmen tutmuş. Nasıl bişey gelecek sen düşün

uuuvv hakikaten tutması küçük ihtimalmiş ama herşeye rağmen tutmuş. Nasıl bişey gelecek sen düşün
rabbim sonuna gitmeyi nasip ederse fırlama bişey gelecek diye düşünüyorum cidden biraz mucize gibi birşey oldu çünkü yumurtla çatladıktan sonra 24 saat falan yaşarmış bizimki 48 saate yakın bir süre sonra oldu

Arkadaş sende de ne sağlam yumurta varmış maaşallah :)
Yumurta 24 saat yaşar ve spermde hemen yumurtaya ulaşamıyor 6 10 saat sürüyor. Senin yumurta 48i geçmiş

Yumurtan baya sağlammışMaaşallah

ben ce seninkiçok inatçı ve kararlı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…