- 7 Aralık 2012
- 583
- 600
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.761
hiç bilmiyorum kiiiKızlar samsunlu olan samsunda yaşayan yok mu aramiz da? Doktor tavsiyesi lazim. Konu açtim kimse cevap vermedi.
hahahah şafak saycaz senin için şekerimgeçen sefer yumurta çatlamadan hemen önce birliktelik olmuştu o kızmış bakalım bu sefer de tutacak mıama öğrenmeye daha çok vaaaaar allahım zaman geçmiyiiii
Ben daha hiç gitmedim ama :) Testte pozitifi gördüm adette geçti hamileyim diye geziyorum ortalarda :)ben ben bennnnngittim ama çokta acelesi olarak değil dr gel dediği için.bi sonraki 15 gün sonra no stres
ay yok yaa bi talihsizlik oldu aslında benim ama tuttu işte kısmette var yaBnede yumurtlamaya çok yakın çalıştım bakalım ne olacak sonucu :) Sen özellikle mi öyle yaptın yani erkek bebek istediğin için mi
yumurtlama ne zaman olduysa o zamandan hafta saymak lazım ama kesin bir tarih lazım tabi :) bence en geç 1 hafta 10 gün sonra falan gözükecektir. zaten doktorlar da genelde o kadar süre sonra gel derlerCok sagol canim icimi rahatlattin peki gec dollenmeysede ne zaman anlasilir daha dun gittim yine sat a gore konustu 6+3 dedi
tabi sağlıklı olsun yeter diyorum ama ben de çok merak ediyorum belli olur olmaz ilk buraya yazıcamhahahah şafak saycaz senin için şekerim
uuuvv hakikaten tutması küçük ihtimalmiş ama herşeye rağmen tutmuş. Nasıl bişey gelecek sen düşünay yok yaa bi talihsizlik oldu aslında benim ama tuttu işte kısmette var yabenim hesaplamalara göre 12 şubat ovülasyondu. 10 şubatta gideyim dedim doktora belki çatlatma iğnesi vs yapar diye demez mi sen 2 gün önce yumurtlamışsın diye. dünya başıma yıkıldı 6 aydır deniyordum. sen yine de bu akşam şansını dene dedi denedim tuttu
rabbim sonuna gitmeyi nasip ederse fırlama bişey gelecek diye düşünüyorumuuuvv hakikaten tutması küçük ihtimalmiş ama herşeye rağmen tutmuş. Nasıl bişey gelecek sen düşün
Arkadaş sende de ne sağlam yumurta varmış maaşallah :)rabbim sonuna gitmeyi nasip ederse fırlama bişey gelecek diye düşünüyorumcidden biraz mucize gibi birşey oldu çünkü yumurtla çatladıktan sonra 24 saat falan yaşarmış bizimki 48 saate yakın bir süre sonra oldu
Olmuş 8 kasım görünüyor ;-)Bu imzayi nasil yaptiniz ben yeniyim beceremedim. 8 kasim muhtemel benimki de. Profil bilgilerime girdim tarihi ama bu hale nasil getircem?
İnşallah canım. Yarın test günümmm
maşşşşallah yavruma tuttuğunu koparacak inşallahArkadaş sende de ne sağlam yumurta varmış maaşallah :)
Yumurta 24 saat yaşar ve spermde hemen yumurtaya ulaşamıyor 6 10 saat sürüyor. Senin yumurta 48i geçmiş
İnşallaaah:) güzel haberlerini bekliyoruzz
Sende bendensin :)Bende henuz gitmedim 23 marta randevu aldim
Yumurtan baya sağlammışrabbim sonuna gitmeyi nasip ederse fırlama bişey gelecek diye düşünüyorumcidden biraz mucize gibi birşey oldu çünkü yumurtla çatladıktan sonra 24 saat falan yaşarmış bizimki 48 saate yakın bir süre sonra oldu
ben ne zaman çalıştığımı hatırlamıyorum bile.bodoslama oldu herhalBnede yumurtlamaya çok yakın çalıştım bakalım ne olacak sonucu :) Sen özellikle mi öyle yaptın yani erkek bebek istediğin için mi
ben ce seninkiçok inatçı ve kararlı olacakrabbim sonuna gitmeyi nasip ederse fırlama bişey gelecek diye düşünüyorumcidden biraz mucize gibi birşey oldu çünkü yumurtla çatladıktan sonra 24 saat falan yaşarmış bizimki 48 saate yakın bir süre sonra oldu
Biz özenerek yaptık zamnınıda biliyoruz ne biçimdeben ne zaman çalıştığımı hatırlamıyorum bile.bodoslama oldu herhal
Evet gec olsun guc olmasin diyelim :)Sende bendensin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?