- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.781
inşallahhhhh :) ona göre de bi isim bulmak lazımben ce seninkiçok inatçı ve kararlı olacak
off maaşallahBiz özenerek yaptık zamnınıda biliyoruz ne biçimde
ya canım dur hemen.ben gözükmez diye gitmedim.gelecek hafta sonuna doğru gideceğim.içini ferah tut.şu zamanda gel,gözükmesi lazımgibi birşeyler dedi mi?
Sen şimdiden iki cinse göre de aramaya başla :)inşallahhhhh :) ona göre de bi isim bulmak lazım
survivor koycamSen şimdiden iki cinse göre de aramaya başla :)
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-11-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - Belinayim 26 ocak 1 kasım 51 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - Amanda29 28 ocak 4 kasım 52 - - paccolina 28 ocak 4 kasım 55 - - alyaderin33 29 ocak 5 kasım 63 - - adanamerkez 30 ocak 7 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - cinomi 30 ocak 7 kasım 64 - - Pearl9703 31 ocak 7 kasım 58 - - Kader55 31 ocak 7 kasım 48 - - handete 31 ocak 8 kasım 62 - - Ssilan 31 ocak 8 kasım 66,5 - - hatice1969 30 ocak 9 kasım 100 - - GCA 1 şubat 9 kasım 60 - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Carolines 2 şubat 10 kasım 59 - - lilapause_ 2 şubat 9 kasım 56 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - moonlight1983 3 şubat 10 kasım 55 - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - vigoroso 4 şubat 11 kasım 54 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - lumos 6 şubat 13 kasım 52 - - thetis_t 6 şubat 13 kasım 53 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - excite 8 şubat 15 kasım 87 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - Aytiryaki 14 şubat 22 Kasım 64 - - sporstar 15 şubat 22 Kasım 55 - -
[tr]
[/tr]
Teşekkür ederim canim.hiç bilmiyorum kiiiama ben kendi doktorumu en iyi hekimlerin yazıldığı bir siteden buldum çok yardımcı oldu bana belki sen de bi bakabilirsin
Kanama olurmus baslarda ama alttan bakılıor mu ılk haftalar da bılmem... Icını fereh tut uzan bol bol...Kızkar benim doktor bügün alttan demirle acıp muayene etmişti şimdi kanamam var korkmaya başladım
Bu arada burayı kasdetmedım yanlıs anlasılmasınBu arada gece gece acayyip sınırlendım. Hanımın bırı 6. Haftada drye gıtmıs kese varmıs kalp atısı yokmus yanı bu normal arastırmalarıma gore.... Altına ne yorumlar. Bos gebelıktır o . Dusurmussundur kese de duser... Cok aferdersınız onca küfür gecıyor ıcımden böyle bır uslup böyle bır bılmıslık yok.... Kadına bunu yapan da kadın. Arkadasım dedı acıbademın semınerlerıne katılmıs. Drler gruplardan ınternet torumlarıdnan uzak durun demıs acıbademın sayfasına bakın demısler. Orda cıdden makale bılgı hersey var... Kımsenın kı aynı değil... Kımı gec dollenır kımı erken. Haftalardakı durumda buna gore değişecektir. Az bucuk murekkep yaladık, mantık var. Bılgı ve fıkır bulup uretemedıgımde de Allaha sıgınıyorum.
Bendeki belirtilerin aynısı :) ne bulantı var ne iştah .Hanımlar okuduğuma göre 5. Hafta kese kalp atısı vs yok değil mi ? Sanırım 7. Hafta daha sağlıklı ılk kontrol ıcın sankı ? Bu arada ben kısmetse ınıyorum haftaya gemıden :))) randevu ıcın sıze danısıım dedım.
Size sorum var :))
*sızde de beyaz akıntı var mı bana akıyo gibi geliyo tabii öyle sarıl sarıl değil ama hıssedıyorum yanı.
*midem ağrıyo mu bulanıyo mu anlamıyorum kendımı dınledığımde garıp bır hısteyım :)
*göğüs uclarına bastır acısın :) göğüslerim hafiften
* cok su ıctıgımden kabızlıgı cozdum gıbı dayanın suya.
*bazı bazı kasınıyorum öyle uyuz gibi değil ama
*
Ayrıca bugün alttan ultrasonlada baktılar kese görünmedi ama doktor rahim kendini hamilelige hazırlamış incelmiş dediBendeki belirtilerin aynısı :) ne bulantı var ne iştah .
Bu arada burayı kasdetmedım yanlıs anlasılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?