2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
B belinayim bende bugün gittim doktora 5+0 dayim kesem bile yok .geç dollenmedir inşallah ikimizinde aliriz kasimda bebisleri kucagimiza. Çok tedirginim yarin sabah gidicem tekrar . vajinal yaptircam kontrolu

L lumos ben bugun doktora gittim cok pismanim.doktor izindeydi baska bir kadina gittim. Beta2902 cikti ama kese gozukmedi. Lutfen sen gitme simdi yarin baska bir doktor ayarladim ona gidicem. Nese huzur hicbirsey kalmadi.bakalim hayirlisi

L lumos ben bugun doktora gittim cok pismanim.doktor izindeydi baska bir kadina gittim. Beta2902 cikti ama kese gozukmedi. Lutfen sen gitme simdi yarin baska bir doktor ayarladim ona gidicem. Nese huzur hicbirsey kalmadi.bakalim hayirlisi
ya canım dur hemen.ben gözükmez diye gitmedim.gelecek hafta sonuna doğru gideceğim.içini ferah tut.şu zamanda gel,gözükmesi lazımgibi birşeyler dedi mi?

Kızlar benim ayaklarımda gece yanma oldu sizde de oluyor mu?İlk hamileliğimde de olmuştu ama onda sonlara doğruydu..

bayanlar selamlar...
beni de ekleyin listeye, yeni öğrendim hamileliğimiiii, Rabbim izin verirse ikinci bebeğim olacak. oğlum 19 aylık... Allah yardımcımız olsunnnn

Kızkar benim doktor bügün alttan demirle acıp muayene etmişti şimdi kanamam var korkmaya başladım

Hanımlar okuduğuma göre 5. Hafta kese kalp atısı vs yok değil mi ? Sanırım 7. Hafta daha sağlıklı ılk kontrol ıcın sankı ? Bu arada ben kısmetse ınıyorum haftaya gemıden :))) randevu ıcın sıze danısıım dedım.
Size sorum var :))
*sızde de beyaz akıntı var mı bana akıyo gibi geliyo tabii öyle sarıl sarıl değil ama hıssedıyorum yanı.
*midem ağrıyo mu bulanıyo mu anlamıyorum kendımı dınledığımde garıp bır hısteyım :)
*göğüs uclarına bastır acısın :) göğüslerim hafiften
* cok su ıctıgımden kabızlıgı cozdum gıbı dayanın suya.
*bazı bazı kasınıyorum öyle uyuz gibi değil ama
*

Bu arada gece gece acayyip sınırlendım. Hanımın bırı 6. Haftada drye gıtmıs kese varmıs kalp atısı yokmus yanı bu normal arastırmalarıma gore.... Altına ne yorumlar. Bos gebelıktır o . Dusurmussundur kese de duser... Cok aferdersınız onca küfür gecıyor ıcımden böyle bır uslup böyle bır bılmıslık yok.... Kadına bunu yapan da kadın. Arkadasım dedı acıbademın semınerlerıne katılmıs. Drler gruplardan ınternet torumlarıdnan uzak durun demıs acıbademın sayfasına bakın demısler. Orda cıdden makale bılgı hersey var... Kımsenın kı aynı değil... Kımı gec dollenır kımı erken. Haftalardakı durumda buna gore değişecektir. Az bucuk murekkep yaladık, mantık var. Bılgı ve fıkır bulup uretemedıgımde de Allaha sıgınıyorum.

Bu arada burayı kasdetmedım yanlıs anlasılmasın

Bendeki belirtilerin aynısı :) ne bulantı var ne iştah .

Bu arada burayı kasdetmedım yanlıs anlasılmasın

Cok haklısın yazdıklarında kuzum.ilk muayne için gayet ideal 7. Haftalar hem kesede rahatca gorulur.akıntı gayet normal bende aynıyım mideler şaşırdı iyice hem acım hem iateksizim yemeğe karşı.kabızlığı asmanda gayet basarılı.dogru yolda ilerliyon canikom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…