- 17 Aralık 2013
- 143
- 141
- 103
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.801
Canim benimde cok olur vazelin sur 1_2dakika sonra da uzerine nemlendirici sur cok rahatlatiyo ben ancak oyle uyuyabiliyorumKızlar benim ayaklarımda gece yanma oldu sizde de oluyor mu?İlk hamileliğimde de olmuştu ama onda sonlara doğruydu..
Canim benimde cok olur vazelin sur 1_2dakika sonra da uzerine nemlendirici sur cok rahatlatiyo ben ancak oyle uyuyabiliyorum
Hanımlar okuduğuma göre 5. Hafta kese kalp atısı vs yok değil mi ? Sanırım 7. Hafta daha sağlıklı ılk kontrol ıcın sankı ? Bu arada ben kısmetse ınıyorum haftaya gemıden :))) randevu ıcın sıze danısıım dedım.
Size sorum var :))
*sızde de beyaz akıntı var mı bana akıyo gibi geliyo tabii öyle sarıl sarıl değil ama hıssedıyorum yanı.
*midem ağrıyo mu bulanıyo mu anlamıyorum kendımı dınledığımde garıp bır hısteyım :)
*göğüs uclarına bastır acısın :) göğüslerim hafiften
* cok su ıctıgımden kabızlıgı cozdum gıbı dayanın suya.
*bazı bazı kasınıyorum öyle uyuz gibi değil ama
*
Mide bulantisiyla uyanma cok kotuuu(
bulamadım
Cok haklısın yazdıklarında kuzum.ilk muayne için gayet ideal 7. Haftalar hem kesede rahatca gorulur.akıntı gayet normal bende aynıyım mideler şaşırdı iyice hem acım hem iateksizim yemeğe karşı.kabızlığı asmanda gayet basarılı.dogru yolda ilerliyon canikom
Tamam tatlım. Ben önumuzdekı hafta duruma göre ıncem gemıden. Anca dınlensem evde 23 u haftası randevu pesınde kosarım. O zaman da 6. Hafta oluyor sanırım. Bugun 4h5g hesaba göre. Allahım nolur hepımız hayırlısıyla atlatırız su işi. Dun gece onu dusundum. Hamıle kalmaya calısmak ayrıydı ama su nericelenmesi yok kese yok kalp atısı.... Valla doğumdan sonrası bence daha iyi...Canim merhaba. Ben keseyi gördüğümde 4 haftalik demişti Doktor. 6. 7. Haftalarda kalp atişini duymak mümkünmüş
Evet yaaa, nıye boyle gec uyuyabılıp sabah 6 da hörtlemek nıyedir bılemedım. Hanı fosur fosur uyicaktık. Öle yazıyolardı :))) vucut sapıttı ondan herhaldeGünaydın hanımlar sabahın köründe uyandım gene nadılsınız
Hadi sen gemide sapıttın bize anakarada noluyorsa:)))))Evet yaaa, nıye boyle gec uyuyabılıp sabah 6 da hörtlemek nıyedir bılemedım. Hanı fosur fosur uyicaktık. Öle yazıyolardı :))) vucut sapıttı ondan herhalde
Günaydin hanimlar
Nasilsiniz?
Ben iki arada bir deredeyim iki doktora gitmek iyi değilmiş
İkisi de bana farkli marka folik asit verdi
Hangisini kullansam bilemedim
Bende canım yatmdan önce bilgiğim dualar ve felak nas sürelierini okuyorum.Daha önceden 2 kaybım var, kötü rüyalar gördükten sonra kaybetmiştim , artık daha rahat uyuyorum.Evet yaaa, nıye boyle gec uyuyabılıp sabah 6 da hörtlemek nıyedir bılemedım. Hanı fosur fosur uyicaktık. Öle yazıyolardı :))) vucut sapıttı ondan herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?