2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar benim ayaklarımda gece yanma oldu sizde de oluyor mu?İlk hamileliğimde de olmuştu ama onda sonlara doğruydu..
Canim benimde cok olur vazelin sur 1_2dakika sonra da uzerine nemlendirici sur cok rahatlatiyo ben ancak oyle uyuyabiliyorum

Canim benimde cok olur vazelin sur 1_2dakika sonra da uzerine nemlendirici sur cok rahatlatiyo ben ancak oyle uyuyabiliyorum

Ayy bunu ogrendiğim iyi oldu sagol canım.tabanlarım cayır cayır corabı cıkarıncada üşütmek istemiyorum diye ayaklarımı nereye koyacagımı sasırmıştım

[QUOTE="vigoroso, post: 39937828, member: 624e kizlar ben gece rahat uyuyamiyorum en az 3 kere wc kalkiyorum ..bide goguslerimin acisina uyaniyorum.. simdiden uykusuzluk cekiyirum resmen :))[/QUOTE]

Aynisi benim basimda.merak ediyordum ben de.normalde uykuyu çokseverim.ama simdi dahaaz uyuyorum.anlamadim

Canim merhaba. Ben keseyi gördüğümde 4 haftalik demişti Doktor. 6. 7. Haftalarda kalp atişini duymak mümkünmüş

Mide bulantisiyla uyanma cok kotuuu (

Bende göğüslerde ağri yokta, değiştiklerini farkediyorum canim. Gece tuvalete kalkmak beni verem ediyor bendede dişlerde hassasiyet başladi (ki sorunsuz dişlerim vardir, sadece bir adet dolgum var). Soğuk birşey içemiyorum gülü seven dikenine katlanir dicez gaari

merhaba kızlar bende geldim :)
benim sat 14.02.2015 kanda bhcg 2 gün önce baktım 504 çıktı muayeneye 7. haftalarda git keseyi gör vc diyor gebe kuzenim siz ne dersiniz?

Canim merhaba. Ben keseyi gördüğümde 4 haftalik demişti Doktor. 6. 7. Haftalarda kalp atişini duymak mümkünmüş
Tamam tatlım. Ben önumuzdekı hafta duruma göre ıncem gemıden. Anca dınlensem evde 23 u haftası randevu pesınde kosarım. O zaman da 6. Hafta oluyor sanırım. Bugun 4h5g hesaba göre. Allahım nolur hepımız hayırlısıyla atlatırız su işi. Dun gece onu dusundum. Hamıle kalmaya calısmak ayrıydı ama su nericelenmesi yok kese yok kalp atısı.... Valla doğumdan sonrası bence daha iyi...

Bi de kızlar oturduğunuz yerde acıbadem hastanesı varsa semırlerlerıne bakın ücretsiz onların hastası olmanız gerekmıyor.

Ben bitik bir haldeyim arkadaşlar. Bulantı var ama beni mahveden asıl baş dönemsi. Yığılıp kalıyorum. Sanırım kendi koyduğum teşhis tabii ama şekerim düşüyor. Bir şey yediğimde daha iyi oluyorum çünkü. Çarşamba dr'a gidince anlatacağım durumumu.
Yani ilk hamileliğimde ben çok rahatmışım..Umarım sonuna kadar böyle devam etmez.

Günaydin hanimlar
Nasilsiniz?
Ben iki arada bir deredeyim iki doktora gitmek iyi değilmiş
İkisi de bana farkli marka folik asit verdi
Hangisini kullansam bilemedim

Günaydin hanimlar
Nasilsiniz?
Ben iki arada bir deredeyim iki doktora gitmek iyi değilmiş
İkisi de bana farkli marka folik asit verdi
Hangisini kullansam bilemedim

Günaydın canım..hangi marka kullandığın hiç önemli değil hepsinin içinde 400mg folik asit var.hangisini içiyorsan ona devam et derim ben

Evet yaaa, nıye boyle gec uyuyabılıp sabah 6 da hörtlemek nıyedir bılemedım. Hanı fosur fosur uyicaktık. Öle yazıyolardı :))) vucut sapıttı ondan herhalde
Bende canım yatmdan önce bilgiğim dualar ve felak nas sürelierini okuyorum.Daha önceden 2 kaybım var, kötü rüyalar gördükten sonra kaybetmiştim , artık daha rahat uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…