- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.821
Bir tanesi hemen hemen herkesin kullandigi bir marka uzun zamandir onu kullaniyordum zaten canim.Günaydın canım..hangi marka kullandığın hiç öneFdeğil hepsinin içinde 400mg folik asit var.hangisini içiyorsan ona devam et derim ben
Günaydin hanimlar
Nasilsiniz?
Ben iki arada bir deredeyim iki doktora gitmek iyi değilmiş
İkisi de bana farkli marka folik asit verdi
Hangisini kullansam bilemedim
Heheheheh doğrusun her limanda saati bi ileri bi geri alıyoz bozdu beni iyice. Olsun kara insanları :)) duzene gırecek sanırım. Her sey gÜzel olacak. Keyfını cıkaralım.Hadi sen gemide sapıttın bize anakarada noluyorsa:)))))
Burda yaşıyorum :) yaşamaya çalısıyorum :)) cok sukur hava guzel gidiyor. Sallansak napardım bılmem :/
Göbek bağlarınız itinayla denize atılıBurda yaşıyorum :) yaşamaya çalısıyorum :)) cok sukur hava guzel gidiyor. Sallansak napardım bılmem :/
heheheh baydı desem 3 ay bitti evım denııze karsı :))) bızzat denızın içinde . Son kontratım kısmetse. Zor bır kadın ıcın.ne güzel bir manzara :)
Canım hersey cok guzel olacak. Hersey bızım ıcın. İçimizi ferah tutalım. Kaybetme korkusu bende suan cok var cunku daha doktorun d sını göremedim. Düşük neden olur bakamıyorum da korkumdan. Bı 4 ayı falan devırsek sağlıkla sıhatle valla hepimiz için dua ediyorum.Bende canım yatmdan önce bilgiğim dualar ve felak nas sürelierini okuyorum.Daha önceden 2 kaybım var, kötü rüyalar gördükten sonra kaybetmiştim , artık daha rahat uyuyorum.
bende yarın yapıcam onugünaydıııııııııııııınnnnlar herkeseee :) her sabah itinayla 06:58de uyanıyorum tabiki sonra zorla uyutuyorum kendimi tekrar
ay yok atma denizci olmasın çocuum göreemem :)Göbek bağlarınız itinayla denize atılı
heheheh baydı desem 3 ay bitti evım denııze karsı :))) bızzat denızın içinde . Son kontratım kısmetse. Zor bır kadın ıcın.
Canım hersey cok guzel olacak. Hersey bızım ıcın. İçimizi ferah tutalım. Kaybetme korkusu bende suan cok var cunku daha doktorun d sını göremedim. Düşük neden olur bakamıyorum da korkumdan. Bı 4 ayı falan devırsek sağlıkla sıhatle valla hepimiz için dua ediyorum.
neeee hayıııır hem de pazar sabahıbende yarın yapıcam onu
allahım bu neeeBurda yaşıyorum :) yaşamaya çalısıyorum :)) cok sukur hava guzel gidiyor. Sallansak napardım bılmem :/
Doktorum bana imom -omega habı yazdı , folic -1 kullanıyordum öncden gerek yok ona bunu kullan yeter dedi .
Hahahah mazot lzım mı bacım. Tanker yok ya cruise olsa anam anamallahım bu neeegemiden inince yazınca ben de cruise gezi falan sandım
neeee hayıııır hem de pazar sabahı
hahah şimdi yunan adalarında olmak vardı beee elimde kokteylHahahah mazot lzım mı bacım. Tanker yok ya cruise olsa anam anam
yaaa çalışırken çok daha zor oluyor değil mi ? gün içinde uykusu falan geliyor insanınbir pazarım var uykuya doymalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?