2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın canım..hangi marka kullandığın hiç öneFdeğil hepsinin içinde 400mg folik asit var.hangisini içiyorsan ona devam et derim ben
Bir tanesi hemen hemen herkesin kullandigi bir marka uzun zamandir onu kullaniyordum zaten canim.
Dün gittigim doktor icinde iyot olan bi folik asit verdi. Ondan kafam karişti.
Ben ilk kullandiğima devam edeyim en iyisi.

Günaydin hanimlar
Nasilsiniz?
Ben iki arada bir deredeyim iki doktora gitmek iyi değilmiş
İkisi de bana farkli marka folik asit verdi
Hangisini kullansam bilemedim

Merhaba canımm. Ben bugün bir tuhaf hisediyorum kendimi. Mide bulantıları başlıcak benceCanım hiç farketmez. Hangi Doktor içine sindiyse onunkini iç Farklı yerlerle anlaşmaları vardır.

Doktorum bana imom -omega habı yazdı , folic -1 kullanıyordum öncden gerek yok ona bunu kullan yeter dedi .

Bende canım yatmdan önce bilgiğim dualar ve felak nas sürelierini okuyorum.Daha önceden 2 kaybım var, kötü rüyalar gördükten sonra kaybetmiştim , artık daha rahat uyuyorum.
Canım hersey cok guzel olacak. Hersey bızım ıcın. İçimizi ferah tutalım. Kaybetme korkusu bende suan cok var cunku daha doktorun d sını göremedim. Düşük neden olur bakamıyorum da korkumdan. Bı 4 ayı falan devırsek sağlıkla sıhatle valla hepimiz için dua ediyorum.

günaydıııııııııııııınnnnlar herkeseee :) her sabah itinayla 06:58de uyanıyorum tabiki sonra zorla uyutuyorum kendimi tekrar

günaydıııııııııııııınnnnlar herkeseee :) her sabah itinayla 06:58de uyanıyorum tabiki sonra zorla uyutuyorum kendimi tekrar
bende yarın yapıcam onu
Göbek bağlarınız itinayla denize atılı

heheheh baydı desem 3 ay bitti evım denııze karsı :))) bızzat denızın içinde . Son kontratım kısmetse. Zor bır kadın ıcın.
ay yok atma denizci olmasın çocuum göreemem :)

bu gemide nasıl oluyor hiç doktor filan oolmuyormu çok değişik bir yaşam zor ama eğlencelide olsa gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…