2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlarr ne sorucam sizee. Rüyanızda bebekle iligili birşey gördünüz mü? Hamile olduğunuzu öğrenmeden, ve ya öğrendikten sonra?
Ben gördüm mavi bereli bi erkek bebek agzını hafif açmış emmek istoyrdu, çok güzeldi.

Ben gördüm mavi bereli bi erkek bebek agzını hafif açmış emmek istoyrdu, çok güzeldi.

Wow süper. İnşallah gönlüne göre olur canım.
Ben de gördüm ama farklı yollarla.

Önce çok büyüüük bir gökkuşağı gördüm. Okadar güzeldikii anlatamam. Altından geçtim. Tabi bu rüyanın tabiri çok güzeldi.
Daha sonra Mercimek köftesinin içine saklı çakmak gördüm biri aldı içinden ve ben geri alıp çaktım. Tabirler de ne okusam beğenirsiniz? Mercimek köftesi büyük ve helal yoldan gelen kismet demekmiş ve RÜYADA ÇAKMAK ÇAKMAK BİR KADININ OĞUL EVLAT SAHİBİ OLACAĞI yazıyordu. Şokk oldumm

Kızlarr ne sorucam sizee. Rüyanızda bebekle iligili birşey gördünüz mü? Hamile olduğunuzu öğrenmeden, ve ya öğrendikten sonra?
ben gördüm kasıklarım çok ağrıyordu doktora gdiyordum hemen doğumhaneyi hazırlayın diyordu yanındakilere banada kızıyordu nasıl farketmedin bunca zaman doğum başlamış diye :) oğlum oluyordu hiç bir hazırlığım yoktu hastane veriyordu kıyafet filan :)

Erkek görmüşüz hepp hayırlısıı. Bana tuhaf gelen bebek felan görmeyip bir rüyanın böyle tabirlenmesi. Öğrenince bakalım erkek mi olucak bizimkilerr

[QUOTE="vigoroso, post: 39937828, member: 624e kizlar ben gece rahat uyuyamiyorum en az 3 kere wc kalkiyorum ..bide goguslerimin acisina uyaniyorum.. simdiden uykusuzluk cekiyirum resmen :))

Aynisi benim basimda.merak ediyordum ben de.normalde uykuyu çokseverim.ama simdi dahaaz uyuyorum.anlamadim[/QUOTE]
Aynen cnm bn 12 e kdr uyurdum bnde daha az uyuyorum

Merhaba kızlar ben bebeşimişin kalp atışını duydum.doktor duymazsak üzülme erken dedi bebeğim sürpriz yaptı.malum kahverengi akıntılar devam ediyor biraz ilacımın dozu arttı ama bebeğim tutunuyor bana şükürler olsun

cok sevindim gozun aydin.

Merhaba kizlar bugün ilk muayenemi oldum sukurler olsunnki keseyi gorduk hersey yolunda rahim kalinligi cok guzel dedi ben dün sabahtan beri devam eden kahverengi lekelenmeler olduğunu söyledim lekelenme çok istediğimiz bir şey değil yinede tedbir amaçlı progeston yazıcam dedi haftaya tekrar cagirdi benden haberler böyle kizlar

Çok sevindim sizin adınıza ne güzel sürpriz yapmış size meleğiniz masallah

Kızlar siz kabızlıkla uğraşıyorsunuz ya bende ishal var sorun olur mu ki:s

Yok canim ne zarari olacak icini ferah tut
Cuma gunu değer bana az geldide tedirgin oldum ya bi anda fenalaştım hooop hastaneye...gebelik sağlıklı gorunuyor artık kan verme dedi doktor alttan baktırmadım...daha önce kaybım olunca diken ustundeyim sanırım ama sakin olmam gerekiyor..sakinliği nasıl başaracağım yahuu.

doktor oyle dediyse korkutma kendini canim, su anda sakin halimdeyim anksiyete atagim geldimi inan senden beter oluyorum dun gece resmen kalbim yerinden cikacakti daha yolun basindayiz hamilelik ilerledikce atak matak gelmez insaALLAH orgulerle kitaplarla kendimi mesgul edecem zihni bos birakinca kotu senoryolar kuruyor

bende aşırı çarpıntıyla gittim zaten bekledim geçmeyince iş yerinde rezil olmayayım dedim yoksa bende gitmezdim bu anksiyete gebelikte bitirmez bizi inşaallah

Doktorlar kolay kolay umutlu konuşmazlar biliyorsun ki. Eğer ufacık bir risk görse muhakkak uyarırdı demek ki herşey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…