- 29 Eylül 2014
- 1.252
- 816
- 178
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.841
Ben gördüm mavi bereli bi erkek bebek agzını hafif açmış emmek istoyrdu, çok güzeldi.Kızlarr ne sorucam sizee. Rüyanızda bebekle iligili birşey gördünüz mü? Hamile olduğunuzu öğrenmeden, ve ya öğrendikten sonra?
Ben gördüm mavi bereli bi erkek bebek agzını hafif açmış emmek istoyrdu, çok güzeldi.
ben gördüm kasıklarım çok ağrıyordu doktora gdiyordum hemen doğumhaneyi hazırlayın diyordu yanındakilere banada kızıyordu nasıl farketmedin bunca zaman doğum başlamış diye :) oğlum oluyordu hiç bir hazırlığım yoktu hastane veriyordu kıyafet filan :)Kızlarr ne sorucam sizee. Rüyanızda bebekle iligili birşey gördünüz mü? Hamile olduğunuzu öğrenmeden, ve ya öğrendikten sonra?
ben gördüm kasıklarım çok ağrıyordu doktora gdiyordum hemen doğumhaneyi hazırlayın diyordu yanındakilere banada kızıyordu nasıl farketmedin bunca zaman doğum başlamış diye :) oğlum oluyordu hiç bir hazırlığım yoktu hastane veriyordu kıyafet filan :)
[QUOTE="vigoroso, post: 39937828, member: 624e kizlar ben gece rahat uyuyamiyorum en az 3 kere wc kalkiyorum ..bide goguslerimin acisina uyaniyorum.. simdiden uykusuzluk cekiyirum resmen :))
cok sevindim gozun aydin.Merhaba kızlar ben bebeşimişin kalp atışını duydum.doktor duymazsak üzülme erken dedi bebeğim sürpriz yaptı.malum kahverengi akıntılar devam ediyor biraz ilacımın dozu arttı ama bebeğim tutunuyor bana şükürler olsun
Teşekkür ederim darısı kalp atışını duymayı bekleyen tüm Kasım annelerinin başına:)))cok sevindim gozun aydin.
Çok sevindim sizin adınıza ne güzel sürpriz yapmış size meleğiniz masallahMerhaba kızlar ben bebeşimişin kalp atışını duydum.doktor duymazsak üzülme erken dedi bebeğim sürpriz yaptı.malum kahverengi akıntılar devam ediyor biraz ilacımın dozu arttı ama bebeğim tutunuyor bana şükürler olsun
Evet evet bende deKızlar siz kabızlıkla uğraşıyorsunuz ya bende ishal var sorun olur mu ki:s
Bende de aynı sorun var ve bugun doktora sormayı unuttumKızlar siz kabızlıkla uğraşıyorsunuz ya bende ishal var sorun olur mu ki:s
Eneeee neden olduk kiEvet evet bende de
Kızlar siz kabızlıkla uğraşıyorsunuz ya bende ishal var sorun olur mu ki:s
Var bizde bi terslik ama anlayamadımEneeee neden olduk ki
Cuma gunu değer bana az geldide tedirgin oldum ya bi anda fenalaştım hooop hastaneye...gebelik sağlıklı gorunuyor artık kan verme dedi doktor alttan baktırmadım...daha önce kaybım olunca diken ustundeyim sanırım ama sakin olmam gerekiyor..sakinliği nasıl başaracağım yahuu.Yok canim ne zarari olacak icini ferah tut
Cuma gunu değer bana az geldide tedirgin oldum ya bi anda fenalaştım hooop hastaneye...gebelik sağlıklı gorunuyor artık kan verme dedi doktor alttan baktırmadım...daha önce kaybım olunca diken ustundeyim sanırım ama sakin olmam gerekiyor..sakinliği nasıl başaracağım yahuu.
bende aşırı çarpıntıyla gittim zaten bekledim geçmeyince iş yerinde rezil olmayayım dedim yoksa bende gitmezdim bu anksiyete gebelikte bitirmez bizi inşaallahdoktor oyle dediyse korkutma kendini canim, su anda sakin halimdeyim anksiyete atagim geldimi inan senden beter oluyorumdun gece resmen kalbim yerinden cikacakti daha yolun basindayiz hamilelik ilerledikce atak matak gelmez insaALLAH orgulerle kitaplarla kendimi mesgul edecem zihni bos birakinca kotu senoryolar kuruyor
Doktorlar kolay kolay umutlu konuşmazlar biliyorsun ki. Eğer ufacık bir risk görse muhakkak uyarırdı demek ki herşey yolundaCuma gunu değer bana az geldide tedirgin oldum ya bi anda fenalaştım hooop hastaneye...gebelik sağlıklı gorunuyor artık kan verme dedi doktor alttan baktırmadım...daha önce kaybım olunca diken ustundeyim sanırım ama sakin olmam gerekiyor..sakinliği nasıl başaracağım yahuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?