2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Doktorlar kolay kolay umutlu konuşmazlar biliyorsun ki. Eğer ufacık bir risk görse muhakkak uyarırdı demek ki herşey yolunda
aynen canım kan tahlillerim muntazam ,doktor kanımdaki tuza potasyuma kadar baktı tiroitlere karaciğerlere aklına gelebilecek her şeye,sadece nabzım yüksekti kardiyoloğa sevketti o da holter taktı eko temiz çıktı ondan da bir şey çıkmayacak benim nabzım zaten hep biraz yüksekti..birde bebeğin kalbini duysak kesesini görsek sanırım rahatlayacağım bir daha aynı şeyleri yaşama korkusu sanırım beni etkileyen..

ayyy çok sevindimmm darısı benim başıma inşallahhh

Guzel anneler selam :)
Rabbim nasip ederse bende kasim ayi annesiyim :)
6 haftalik dedi doktor hafta basi ama ben 5 haftalik diye hesapliyorum..
Cok bulantilarim ve cikarma var.. Bugun gittim doktora fitil verdi , ise yaramazsa serum gerekli dedi.
Zaten mide sorumum vardi acaba vitaminlermi iyi gelmedi.. Midemmi agriyor bulaniyormu ayird edemiyorum.
Rabbim herkeze sabir versin insallah .
Ve bebislerimizi saglicakla kucaklarimiza aliriz insallah

İnşallah canım hayırlı olsun..

Kızlar gebeligin ilk haftalarinda şiddetli adet sancısı göreniniz var mı. Sürekli Doktor kontrolündeyim hersey normal gözüküyor. Henüz daha yeni olduğu için keseye bakmadı. Şancılarim in rahim yapısıyla alakali olabilecegini söyledi.

ara ara batmalarınız devam ediyo mu kasıkta ben bugün hiç belirtim kalmadı derken akşam üstü kasık batması başladı ,sıpam burdayım mı diyor napıyor

merhaba arkadaslar.. bugun baska bir doktora gttim. biraz agrim vardi suphelendim. betahcg olculdu 648 cikti. 9 gun once 303 du.. dis gebelik ihtimali cok yuksekmis.kanamam yok.pazartesi ogleden once doktora gdip tekrar kan testi vericem. buna gore sanirim gebeligim sonlancak

Benimde bazen belim agriyo bazen kasIklarim.. Yanma hissi gibi oluyor, adet sancisi gibi.
Normaldir diye biliyorum

Kızlarr ne sorucam sizee. Rüyanızda bebekle iligili birşey gördünüz mü? Hamile olduğunuzu öğrenmeden, ve ya öğrendikten sonra?
Kocamla ıkı kez düğün yaptık. Bıktım düğünden :) yanı ıkı gece ust uste veya bır gun ara vererek ıkı gece düğünüm vardı. Cok gerıldım cok strese gırdım satı bastı :). Hatta sasırmıstım öyle görmem konulu ruya :)

Dur arkadasım hemen uzulme, bekleyelim.

evet çok düşük bir değer canım ama Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et ne olursun,kasma kendinid iyeceğim ama zor biliyorum her akıntı hissetişimde yüreğim ağzıma geliyor yine mi diye ...Rabbim inşaallah değerlerini yükseltir pazartesiye kadar.

Benimde bazen belim agriyo bazen kasIklarim.. Yanma hissi gibi oluyor, adet sancisi gibi.
Normaldir diye biliyorum
evet benimde şimdi kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif kasılma ve sancı başladı..yapı olarak gergin biri olmam malesef kötü ama Rabbim ol dediyse olacak çok kaptırmamak lazım..

yahu kızlar herkes 6 haftalık fln dıyor kasım annesiyim diyor benim 4 haftalık daha bende kasım zannedıyordum değilmi yaw

Kizlar gogus kafesimin alt kisminda, gogus arasindan yarim parmak aşagida bir sanci var. Eşim gelmedi daha korkmaya başladim çok iyiydi herşey niye boyle olduki

bhcg düşüklüğünden mi anlaşılıyor? ben sata göre 3 +4 ken 504 çıktı iyi mi acaba ?

yahu kızlar herkes 6 haftalık fln dıyor kasım annesiyim diyor benim 4 haftalık daha bende kasım zannedıyordum değilmi yaw

bende 4. haftadayım 21 kasım hesaplara göre kasım annesi olacağız hayırlısıyla

Kizlar gogus kafesimin alt kisminda, gogus arasindan yarim parmak aşagida bir sanci var. Eşim gelmedi daha korkmaya başladim çok iyiydi herşey niye boyle olduki

gaz sancısı olabilir panik yapma evin içinde yürü biraz iyi gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…