- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.861
bende aşırı çarpıntıyla gittim zaten bekledim geçmeyince iş yerinde rezil olmayayım dedim yoksa bende gitmezdim bu anksiyete gebelikte bitirmez bizi inşaallah
aynen canım kan tahlillerim muntazam ,doktor kanımdaki tuza potasyuma kadar baktı tiroitlere karaciğerlere aklına gelebilecek her şeye,sadece nabzım yüksekti kardiyoloğa sevketti o da holter taktı eko temiz çıktı ondan da bir şey çıkmayacak benim nabzım zaten hep biraz yüksekti..birde bebeğin kalbini duysak kesesini görsek sanırım rahatlayacağım bir daha aynı şeyleri yaşama korkusu sanırım beni etkileyen..Doktorlar kolay kolay umutlu konuşmazlar biliyorsun ki. Eğer ufacık bir risk görse muhakkak uyarırdı demek ki herşey yolunda
ayyy çok sevindimmm darısı benim başıma inşallahhhMerhaba kızlar ben bebeşimişin kalp atışını duydum.doktor duymazsak üzülme erken dedi bebeğim sürpriz yaptı.malum kahverengi akıntılar devam ediyor biraz ilacımın dozu arttı ama bebeğim tutunuyor bana şükürler olsun
Guzel anneler selam :)
Rabbim nasip ederse bende kasim ayi annesiyim :)
6 haftalik dedi doktor hafta basi ama ben 5 haftalik diye hesapliyorum..
Cok bulantilarim ve cikarma var.. Bugun gittim doktora fitil verdi , ise yaramazsa serum gerekli dedi.
Zaten mide sorumum vardi acaba vitaminlermi iyi gelmedi.. Midemmi agriyor bulaniyormu ayird edemiyorum.
Rabbim herkeze sabir versin insallah .
Ve bebislerimizi saglicakla kucaklarimiza aliriz insallah
İnşallah canımhayırlı olsun..
Kocamla ıkı kez düğün yaptık. Bıktım düğünden :) yanı ıkı gece ust uste veya bır gun ara vererek ıkı gece düğünüm vardı. Cok gerıldım cok strese gırdım satı bastı :). Hatta sasırmıstım öyle görmem konulu ruya :)Kızlarr ne sorucam sizee. Rüyanızda bebekle iligili birşey gördünüz mü? Hamile olduğunuzu öğrenmeden, ve ya öğrendikten sonra?
Dur arkadasım hemen uzulme, bekleyelim.merhaba arkadaslar.. bugun baska bir doktora gttim. biraz agrim vardi suphelendim. betahcg olculdu 648 cikti. 9 gun once 303 du.. dis gebelik ihtimali cok yuksekmis.kanamam yok.pazartesi ogleden once doktora gdip tekrar kan testi vericem. buna gore sanirim gebeligim sonlancak
evet çok düşük bir değer canım ama Allahtan ümit kesilmez bol bol dua et ne olursun,kasma kendinid iyeceğim ama zor biliyorum her akıntı hissetişimde yüreğim ağzıma geliyor yine mi diye ...Rabbim inşaallah değerlerini yükseltir pazartesiye kadar.merhaba arkadaslar.. bugun baska bir doktora gttim. biraz agrim vardi suphelendim. betahcg olculdu 648 cikti. 9 gun once 303 du.. dis gebelik ihtimali cok yuksekmis.kanamam yok.pazartesi ogleden once doktora gdip tekrar kan testi vericem. buna gore sanirim gebeligim sonlancak
evet benimde şimdi kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif kasılma ve sancı başladı..yapı olarak gergin biri olmam malesef kötü ama Rabbim ol dediyse olacak çok kaptırmamak lazım..Benimde bazen belim agriyo bazen kasIklarim.. Yanma hissi gibi oluyor, adet sancisi gibi.
Normaldir diye biliyorum
yahu kızlar herkes 6 haftalık fln dıyor kasım annesiyim diyor benim 4 haftalık daha bende kasım zannedıyordum değilmi yaw
merhaba arkadaslar.. bugun baska bir doktora gttim. biraz agrim vardi suphelendim. betahcg olculdu 648 cikti. 9 gun once 303 du.. dis gebelik ihtimali cok yuksekmis.kanamam yok.pazartesi ogleden once doktora gdip tekrar kan testi vericem. buna gore sanirim gebeligim sonlancak
yahu kızlar herkes 6 haftalık fln dıyor kasım annesiyim diyor benim 4 haftalık daha bende kasım zannedıyordum değilmi yaw
Kizlar gogus kafesimin alt kisminda, gogus arasindan yarim parmak aşagida bir sanci var. Eşim gelmedi daha korkmaya başladimçok iyiydi herşey niye boyle olduki
ayyy çok sevindimmm darısı benim başıma inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?