- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.881
mide krampıdır korkma.Kizlar gogus kafesimin alt kisminda, gogus arasindan yarim parmak aşagida bir sanci var. Eşim gelmedi daha korkmaya başladimçok iyiydi herşey niye boyle olduki
Iyotlu olani gebelikten once kullanim icin veriyorlar. Iyot aliminin uremeyi kolaylastirdigi ile ilgili calismalar varmisBir tanesi hemen hemen herkesin kullandigi bir marka uzun zamandir onu kullaniyordum zaten canim.
Dün gittigim doktor icinde iyot olan bi folik asit verdi. Ondan kafam karişti.
Ben ilk kullandiğima devam edeyim en iyisi.
Bu mesajı şubat ayının 20'sinde bu başlığın ilk açıldığı zamnlarda daha 4.sayfasında yazmıştım. Çok şükür ki gerçekten burada yazdığı gibi artık bu mesajıma hanginiz içten gelerek amin dedi ve hanginizin duası kabul oldu ise bugün hem idrar hem kan testi ile öğrendim kiii hamileyim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun, ben de kasım annesi olacağım kısmetse canlarAyy benim BAT'a daha çoook var ama ben de Kasım annesi olmak istiyorum yaaGeçen ay yine olmadı adetim yeni bitti... Ama bu ay Allah'ım nasip ederse ben de kasımın 3.haftasına yetişirim ve ben de kasım annesi olurum inşallah... Bu yazdıklarımın okuyan 1 kişi belki "inşallah bu ay hayırlısıyla hamile kalırsın" der içinden ve onun bu duası hürmetine hamile kalırım kim bilir... Rabbim herkese hayırlısı ile gönlündekini nasip etsin...
canım benim mesajını görünce içimden gelerek amin dedim, Allahın izni ile bu ay gönlünden geçen olur :)
:) güzel haberlerini bekliyoruzz
Maşallah size:)kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim :) kalp atışımızı duyduk allahıma şükürler olsunnn :) ayın 4ünde kese 8mmdi bu sefer de bakarken dedi ki keseyi ölçmeye gerek yok içeridekini ölçelim :) bebişim de 9.3 mm olmuş allahıma şükürler olsun :) ha bir de ölçümde 6+6 haftalık çıktı
Canim bizim 4 subt seninle ayni sanrm.. kalp atisi icin bn 28 de gidicm nasi daynicam bilmem.. senin once ne guzl :)Maşallah size:)
Darısı başımıza inşallah
Bir daha ne zaman çağırdı dr?
Benim randevum perş kalp atışını duycaz bizde inş
Acaba bi sonraki randevu ne zaman oluyor merak ettm
Dinlenin biraz ayaklarinizin altina yastik koyun uzanin.Kizlar evi temizleyeyim dedimelektrik supurgesi felan actim kan geldi cok olmasa.korktum biraz .ama doktorum az kanalar sakincali deyil hatta iliskilerden sonrada biraz gelebilir korkma dedi.cok gelirse problemm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim :) kalp atışımızı duyduk allahıma şükürler olsunnn :) ayın 4ünde kese 8mmdi bu sefer de bakarken dedi ki keseyi ölçmeye gerek yok içeridekini ölçelim :) bebişim de 9.3 mm olmuş allahıma şükürler olsun :) ha bir de ölçümde 6+6 haftalık çıktı
benim gebelik bulantılarım başlamadı ancak ülserim olduğu için normaldede çok bulanır.. patlamış mısır yağsız yada form bisküvi işe yarayabilir bende azaltıyor en azından..Bulantisina care bulan var mi? Midemi sokup atasim geliyor(
Canim benimki daha çok yeni. Keseyi bizde görmedik. Ancak endişe etme. Geç dollenmeden kaynaklı olabilir. Bence bir sıkıntı yok biz anne adayları biraz evHam liyiz. Benim de dinmek bilmeyen sancıları m var.Kozlar merhaba doktora gittim bugün gebelik 4+3 gurunuyormus 5+1 olmam lazim. Kese var dedi vajinal baktı gördü çok şükür. Gebelik haftasi hesabındankküçük olan olan varmi? Beta cuma günü2902 cikmisti yarin bir daha baktiricam. CÇok umutlanmistim lütfendua edin. BBitmişdurumdayim sşuan.iyi geceler
Teşekkür deneyeceğimCanim benimde cok olur vazelin sur 1_2dakika sonra da uzerine nemlendirici sur cok rahatlatiyo ben ancak oyle uyuyabiliyorum
bencede sıkma doktorlar hesabı sat a göre yapıyorlar ama sat tarihinde yumurtan meydanda olmuyor ki yani aslında yumurtladığın dünden sonra döllenme oluyor. 2 hafta kadar sapma olabilir benceBir cevap verin lutfen
Teşekkür deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?