2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Mide bulantısından ölüyorum ne yapmam lazim offf ;(
Sabah ilk kalkınca sıvı şeyler içme. Eşim hep sabahları portakal suyu sıkardı gün boyunca ölürdüm mide bulantısından. Şimdi kraker atıyorum ağzıma uyanınca. Bir de ben çok iştahsızım yemek yemedikçe iyice midem kötü oluyor. Tok tutmaya çalış kendini. İştahın nasıl?

Gözünaydın canım çok sevindim maşallah kuzucuğa 9.3 mm olmuş . Allah sağlık versin kuzucuklara bizde 6+3 çıktık.Doktora kesenin 23 mm olması lazım dedim 22 mm ne yapacağız şimdi dedi.Dalga geçti resmen ne yapalım ya çok heyecanlıyız :)))

evet benimde şimdi kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif kasılma ve sancı başladı..yapı olarak gergin biri olmam malesef kötü ama Rabbim ol dediyse olacak çok kaptırmamak lazım..

aynen canım bende çok gergin biriyim.. panik ataklıyım hatta, Rabbim hepimize sabır verir inşallah

ben bişeyi merak ediyorum pazartesi kontrole gittiğimde doktor 6 haftalık dedi ama sonadet tarihime göre 5 haftalık hesaplıyorum ben..
6 haftalık olması için adet olduğum gunler kalması gerek bebek kiöyle bişi olmadı
şu haftaları karıştırmaları hiç hoşuma gitmiyor

Canıımm çok sevindimm hadi hayırlı olsun aramıza hosgeldinn

Of. Böyle miz miz bir kadin olucağimi hiç tahmin etmezdim. Mide bulantim var. Ben hafta içi çalişiyorum, eşimin hafta sonu izini yok. Gitti diye bi ton ağladim. Annemler falan yurtdişinda. Benim için çok zor geçicek hamilelik

Canım bende panik ataklıyım sıkıntım bu..bir hafta önden gelişimi ne güzel doktorlar olçumlere göre soyluyorlar sanırım dert etmemeye çalış...ben daha 20 martta gideceğim o zamana kadar benim hesabıma göre altı haftanın sonlarında olacak ama doktor ne der bilmiyorum..irtibatı kaybetmeyelim olur mu

Benim geniz tıkanıklığıma bitkisel reçetesi olan var mı ben şimdiden böyle tıkanıyom karnım şişince ne oluciğim :s

Merhaba herkese, İlkin de oldugu gibi bulantılarım yine inanılmaz boyutta özellikle sabah uyandığım da ve aksama doğru cok kötü su hiç içemez oldum içtiğim an tekrar çıkarıyorum.. Kızarmış tost ekmegi, taze simit şimdilik sırf bunlar kısa süreliğine de olsa rahatlatıyor.. Hamilelik hormonları cok yüksek olanlar da bulantı olur genel de dedi doktorum gün için de 5-6 defa az miktar da atıştır mideni boş bırakma ozaman biraz rahat olursun dedi.. Benim gibi bulantısı olanlar için söylüyorum belki işe yarar sizde de

Ben demiştim cnm hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim

Kizlar merhaba, yazilanlari surekli takip etmeme rağmen ilk kez yaziyorum. dogum tarihim 4 kasim nasipse ama 3-4 gundur malesef su kahverengi akinti cok canımi sıkıor. 2 gun once doktor gel kontrol edelim dedi. Kese 8.2mm hersey normal gorunuyor dedi. Bir kerelik igne ve aksamlari bir adet kullanmak uzere progestan verdi. ama hala devam ediyor. Hiç kırmıziya donmedi ama az oncede boyle kahverengi biraz yogun kivamli bi akinti geldi herzamankinden farklı olarak. Sürekli ultrasona girip kese ordami diye kontrol ettiresim geliyor. Şu cihazdan eve mi alsak

Benim ilk hamileliğimde de kahverengi akıntı hatta az miktar da kanamam olmuştu birkaç kez cok uzun süre ayakta durarak çalışıyordum ayrıca, bende çok korkuyordum düşük yapıcam diye ama cok şükür birsey olmadı.. Bende olmadı dıye sizde de olmaz demiyorum ama genel de yoğun bir kanama olmadıkça birkaç damla normal

canim gozun aydin daha once mol gebelik geciren senmiydin? bende mol gebelik gecirmistim insaALLAH bende gorurum keseyi kalp atislarini.

Evt bende boyle düşunüp rahatlamaya calişıyorum, ama her tuvalete gidişten sonra evhamlaniyorum tekrar. Yarin pazartesi, eger artarsa başka bir doktordan randevu alip tekrar gidicem sanırım. kendi doktorum 24 martta gel dedi ama 1 hafta bu telaşla bana geçmez

Evet endişeni gidermek için bence de başka bir doktora görünün geç olmadan

Merhaba, ben de kasim annesi olacagim ins. 2. Evladimiz olacak ins.
Butun kasim annelerine saglikli bebisler diliyorum.
Hamileligimiz de hepimizin hayirli ve kolaylikla gecsin ins.
Benim ilk hamileligim cok zor gecmisti, henuz bir sikintim yok bu hamileligimde, ins ta olmaz.

Yalnız dwgilmis im. Bende hcg olcup değer veren bir cihazla ultrasyon istiyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…