- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #2.901
Sabah ilk kalkınca sıvı şeyler içme. Eşim hep sabahları portakal suyu sıkardı gün boyunca ölürdüm mide bulantısından. Şimdi kraker atıyorum ağzıma uyanınca. Bir de ben çok iştahsızım yemek yemedikçe iyice midem kötü oluyor. Tok tutmaya çalış kendini. İştahın nasıl?Mide bulantısından ölüyorum ne yapmam lazim offf ;(
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim :) kalp atışımızı duyduk allahıma şükürler olsunnn :) ayın 4ünde kese 8mmdi bu sefer de bakarken dedi ki keseyi ölçmeye gerek yok içeridekini ölçelim :) bebişim de 9.3 mm olmuş allahıma şükürler olsun :) ha bir de ölçümde 6+6 haftalık çıktı
evet benimde şimdi kasıklarımda adet olacakmışım gibi hafif kasılma ve sancı başladı..yapı olarak gergin biri olmam malesef kötü ama Rabbim ol dediyse olacak çok kaptırmamak lazım..
Bu mesajı şubat ayının 20'sinde bu başlığın ilk açıldığı zamnlarda daha 4.sayfasında yazmıştım. Çok şükür ki gerçekten burada yazdığı gibi artık bu mesajıma hanginiz içten gelerek amin dedi ve hanginizin duası kabul oldu ise bugün hem idrar hem kan testi ile öğrendim kiii hamileyim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun, ben de kasım annesi olacağım kısmetse canlar
HiciyidegilimGunaydiiiin.2 gundur yoktum bakamadim.kardesim yanimdaydi.ugurladikherkes iyi mi canlar
aynen canım bende çok gergin biriyim.. panik ataklıyım hatta, Rabbim hepimize sabır verir inşallah
ben bişeyi merak ediyorum pazartesi kontrole gittiğimde doktor 6 haftalık dedi ama sonadet tarihime göre 5 haftalık hesaplıyorum ben..
6 haftalık olması için adet olduğum gunler kalması gerek bebek kiöyle bişi olmadı
şu haftaları karıştırmaları hiç hoşuma gitmiyor
Ben demiştim cnm hayırlı uğurlu olsun tebrik ederimBu mesajı şubat ayının 20'sinde bu başlığın ilk açıldığı zamnlarda daha 4.sayfasında yazmıştım. Çok şükür ki gerçekten burada yazdığı gibi artık bu mesajıma hanginiz içten gelerek amin dedi ve hanginizin duası kabul oldu ise bugün hem idrar hem kan testi ile öğrendim kiii hamileyim. Rabbime binlerce kez şükürler olsun, ben de kasım annesi olacağım kısmetse canlar
Kizlar merhaba, yazilanlari surekli takip etmeme rağmen ilk kez yaziyorum. dogum tarihim 4 kasim nasipse ama 3-4 gundur malesef su kahverengi akinti cok canımi sıkıor. 2 gun once doktor gel kontrol edelim dedi. Kese 8.2mm hersey normal gorunuyor dedi. Bir kerelik igne ve aksamlari bir adet kullanmak uzere progestan verdi. ama hala devam ediyor. Hiç kırmıziya donmedi ama az oncede boyle kahverengi biraz yogun kivamli bi akinti geldi herzamankinden farklı olarak. Sürekli ultrasona girip kese ordami diye kontrol ettiresim geliyor. Şu cihazdan eve mi alsak
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldim :) kalp atışımızı duyduk allahıma şükürler olsunnn :) ayın 4ünde kese 8mmdi bu sefer de bakarken dedi ki keseyi ölçmeye gerek yok içeridekini ölçelim :) bebişim de 9.3 mm olmuş allahıma şükürler olsun :) ha bir de ölçümde 6+6 haftalık çıktı
Evt bende boyle düşunüp rahatlamaya calişıyorum, ama her tuvalete gidişten sonra evhamlaniyorum tekrar. Yarin pazartesi, eger artarsa başka bir doktordan randevu alip tekrar gidicem sanırım. kendi doktorum 24 martta gel dedi ama 1 hafta bu telaşla bana geçmezBenim ilk hamileliğimde de kahverengi akıntı hatta az miktar da kanamam olmuştu birkaç kez cok uzun süre ayakta durarak çalışıyordum ayrıca, bende çok korkuyordum düşük yapıcam diye ama cok şükür birsey olmadı.. Bende olmadı dıye sizde de olmaz demiyorum ama genel de yoğun bir kanama olmadıkça birkaç damla normal
Evt bende boyle düşunüp rahatlamaya calişıyorum, ama her tuvalete gidişten sonra evhamlaniyorum tekrar. Yarin pazartesi, eger artarsa başka bir doktordan randevu alip tekrar gidicem sanırım. kendi doktorum 24 martta gel dedi ama 1 hafta bu telaşla bana geçmez
Yalnız dwgilmis im. Bende hcg olcup değer veren bir cihazla ultrasyon istiyorum evdeKizlar merhaba, yazilanlari surekli takip etmeme rağmen ilk kez yaziyorum. dogum tarihim 4 kasim nasipse ama 3-4 gundur malesef su kahverengi akinti cok canımi sıkıor. 2 gun once doktor gel kontrol edelim dedi. Kese 8.2mm hersey normal gorunuyor dedi. Bir kerelik igne ve aksamlari bir adet kullanmak uzere progestan verdi. ama hala devam ediyor. Hiç kırmıziya donmedi ama az oncede boyle kahverengi biraz yogun kivamli bi akinti geldi herzamankinden farklı olarak. Sürekli ultrasona girip kese ordami diye kontrol ettiresim geliyor. Şu cihazdan eve mi alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?